Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εβαλα να δω μια ταινια που κρατάει 1,5 ώρα στις 12.

η ταινία έφτασε προς το τέλος και βαρέθηκα και κοίταξα πόση ώρα έχει μείνει και είχε περάσει μία ωρα έχοντας μείνει μισή ώρα ακόμα , κλείνω την ταινία και κάθομαι στο pc για να ανοίξω ένα web tv να βάλω κάτι να δω να με πάρει ο ύπνος και πρόσεξα ότι η ώρα είναι 3:30

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ?

άλλαξε η ώρα?????????

έχω μείνει λίγο μ....ας τώρα ..

Δημοσ.

Εβαλα να δω μια ταινια που κρατάει 1,5 ώρα στις 12.

η ταινία έφτασε προς το τέλος και βαρέθηκα και κοίταξα πόση ώρα έχει μείνει και είχε περάσει μία ωρα έχοντας μείνει μισή ώρα ακόμα , κλείνω την ταινία και κάθομαι στο pc για να ανοίξω ένα web tv να βάλω κάτι να δω να με πάρει ο ύπνος και πρόσεξα ότι η ώρα είναι 3:30

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ?

άλλαξε η ώρα?????????

έχω μείνει λίγο μ....ας τώρα ..

wtf-pics-drug-leprechaun.jpg

Δημοσ.

μακάρι να ήμουν εγώ. Ο Άφωνις είναι.

μόλις είδα το τόπικ του andreas2. :devil:

κατι συνεβει και ετρεξε ο χρόνος μπροστά. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. τελικά ειχαν δικιο οι μεγενς που το γράφανε στα γραφτά τους πάνω στις πυραμίδες , είμαστε καταδικασμένοι!!!!!!!!!! :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

το σουπερ νοβα που λεει ο ρεθιμνο ειναι μεταορίτης η κομήτης ξερω και μια σηρα που θα βγει το ΤΕΡΑ ΝΟΒΑ καλη ?

Δημοσ.

Ε ψιτ nicock. Με τα άλλα δε με νοιάζει τι κάνεις, αλλά με αστρονομία δε παίζουμε ούτε κοροϊδεύουμε. Άντε και θέλω να πάω για ύπνο ήρεμος

Δημοσ.

Ε ψιτ nicock. Με τα άλλα δε με νοιάζει τι κάνεις, αλλά με αστρονομία δε παίζουμε ούτε κοροϊδεύουμε, έτσι. Άντε και θέλω να πάω για ύπνο ήρεμος

όλα αυτά είναι ψέματα το είχα δει σε μια ταινία δεν υπάρχουν αστρονομικά στιχοποιία και άστρα όλα αυτά είναι θόλος που έχει μπει για να νομίζουμε οτι υπάρχουν και προβαίνοντες σαν κολάζ. Το τρουμαν σοου έχει πολλές αλήθειες μέσα του ενδόμυχα ψάξε να το βρεις να το δεις θα σου λυθούν πολλές απορίες γιατί ο κομήτης σεριουμ δεν έπεσε στην γη αλλά είναι κόπιες αλήθειες κριμένες μέσα σε ουσιώδεις στάχια της συμπεριφοράς του είναι αλλόκοτη και καμιά φορά ανατριχιαστικά μεμονωμένη στα ορθολογικά κείμενα των αποστράτων επιστημόνων.

Δημοσ.

Λοιπόν.

Παρολίγον να σημειωθεί τραγωδία σπίτι μου. Έτοιμος ήμουν να καψω πιεστικο (ναι, εχουμε απο αυτο)+πισι+ηχεια+οθονες. Ενας θεος με γλιτωσε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...