Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

θελει κανεις να κανουμε κανα μπερδεματακι?μολις εφαγα Χ απο τον Τουφα για σαιμπερ,ειναι κ ο αλλος πανω κ εχω λαλησει.Οποιος ψηνεται πμ η εναλλακτικα στελνετε στο τοξοτεντιμποις_σεχρησιμοποιωκαισεπεταωσαστημενηλεμονοκουπαπαπακιχοτμαιλ

Ψιτ, για behave εσύ, γιατί θα ειδοποιήσω τον κουμπάρο για τα αίσχη σου και βλέπω να σου τραγουδάει σύντομα το

http://www.youtube.com/watch?v=9_hKXk2qSuw&ob=av2e

σε panjabi edition

Δημοσ.

Sugata έχεις και γαμώ τα γούστα στη μουσική biggrin.gif

*Διάολε ξέρω τι γράφει η υπογραφή σου fear.png

*εδιτ,

Μα τω θεό είδα μια καμηλοπάρδαλη στο πόστ σου wacko.gif

**εδιτ,

Η κάτι έχει πάθει το χρώμα ή το ινσόμνια γιατί μια βλέπω την εικόνα μια δεν την βλέπω... πάω για ύπνο.. frown.png

Δημοσ.

θενξ γκαις αλλα θελω κατι πιο χειροπιαστο,φαση σαιμπερ,ρηαλ γουατεβερ...με το αζημιοτο (φωτο αδερφης μου)

Τα θέλει ο κώλος σου δηλαδή ;

Δημοσ.

Ψιτ, για behave εσύ, γιατί θα ειδοποιήσω τον κουμπάρο

ασε τον κουμπαρο ησυχο ,να κοιμαται τον υπνο του δικαιου.

Τα θέλει ο κώλος σου δηλαδή ;

αχχχ ναι!

Δημοσ.

ασε τον κουμπαρο ησυχο ,να κοιμαται τον υπνο του δικαιου.

Ποτέ!!!!! Δεν θα σ'αφήσω να πετάξεις έξι χρόνια έτσι επειδή η δουλειά σε κρατάει μακριά από τον Panjaboluv και να καταστρέψεις ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα να γίνω τοξο-κουμπάρος :P

αχχχ ναι!

ΦΑΙΔΩΝΑ ALO ALO ΕΙΣΑΙ ΔΩ?

Δημοσ.

Ρε Luci παρατηρησα την υπογραφη σου και προσπαθω εδω και ωρα να προλαβω να διαβασω το subliminal μηνυμα, θα σκασω, τι γραφει?

Δημοσ.

Χτες το βραδυ ξύπνησα και σηκώθηκα να πάω να πιω νερό. Όπως έτριβα τα ματια μου περνούσα από τον διάδρομο για να πάω στην κουζίνα και όπως περνούσα έξω το wc μου φάνηκε πως είδα με την άκρη του δεξιού ματιού μου ένα παιδάκι χλομό κάτασπρο καθιστό μες στην μπανιέρα !! :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δεν ξέρω αν το έχετε πάθει οταν τρομάζετε/ξαφνιάζεστε αλλα ήταν λες και με χτύπησε ρεύμα εκείνη την στιγμή , ήμουν και από ύπνο..! φορ φάκινγκ σέικ!

εντωμεταξύ μου ήρθαν στο μυαλό και κάποια πράγματα εκείνη την στιγμή (παράδειγμα ότι φιλοξενούμενος συγγενής στο σπίτι μας, είχε πει πως το βραδυ είδε ένα κοριτσάκι να κάθεται διπλα στο κρεβάτι που κοιμόταν και μια άλλη φορα είχε έρθει μια φίλη βράδυ και χτύπησε την πόρτα της κουζίνας για να της ανοίξω και είδε πίσω από την κουρτίνα (ειχα αφήσει ανοιχτό το φώς) μια σκιά να τρέχει προς την πόρτα στο ύψος παιδιού). :blink: :ph34r:

Ξέρω ότι παλιότερα είχα κάνει και πλακα αλλα αυτό δεν είναι πλακα (όντως σταμάτησα τις πλάκες).

Δημοσ.

Γιατι οσο εισαι βρεφος στη μητρα, μεχρι τους 3-4 μηνες ξερω γω, δεν εχει αρχισει να καθοριζεται το φυλο σου, οποτε ολα σχηματιζονται σα να εισαι "ουδετερο".

Ο ιδιος λογος που οι γυναικες εχουν κλειτοριδα, ειναι "πρωιμο πεος", μεχρι που καθοριζεται οτι το μωρο θα ειναι κοριτσι και σταματαει η αναπτυξη της :mrgreen:

Απαντηστε ρε σε αυτο που ρωτησα !

Δημοσ.

Γιατι οσο εισαι βρεφος στη μητρα, μεχρι τους 3-4 μηνες ξερω γω, δεν εχει αρχισει να καθοριζεται το φυλο σου, οποτε ολα σχηματιζονται σα να εισαι "ουδετερο".

Ο ιδιος λογος που οι γυναικες εχουν κλειτοριδα, ειναι "πρωιμο πεος", μεχρι που καθοριζεται οτι το μωρο θα ειναι κοριτσι και σταματαει η αναπτυξη της :mrgreen:

Απαντηστε ρε σε αυτο που ρωτησα !

δηλαδή οι γυναίκες είναι μικροφαλιάρες? :shock: :shock: :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...