freedubus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ε εγώ δεν έχω κόκκινες πινακίδες ομως (ουτε θέλω) και μου πάει κοντά στο 20ρικο το 1.4 με φουλ εξοπλισμό. στείλτες μπας και τις πουλήσω και μαζέψω κανένα τάλαρο.
leftermann Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 εσύ ξες. Πάντως είναι εύκολο, απλά δεν φοράς καπότα, και σου δίνουν φτηνό αμάξι! Μαγικό! Τι τάλαρο ρε, για θρας μέταλ μιλάμε. Αξία ανεκτίμητη. http://www.youtube.com/watch?v=XQOXqtvs_TA
gang Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Tο σπασα τελικα το πατζούρι. MEGAFAIL Δεν με περίμενες. Αυτά συμβαίνουν όταν λείπω... νταξει να το κρατησετε μεχρι αργα γιατι θελω να παω καπου να πω τον πονο μου. Τι μίρλας είναι αυτός ρε παιδιά? Πες τα. Πες τα yeap και ο βλάκας ο pantelwolf προτιμά τον γάμο Κάτι ξέρει... Σπέρες!!! Βρε βρε βρε... Καμιά συμβουλή για πονεμένο χέρι υπάρχει παίδες? Παρακαλώ μη μου πείτε να πάω στο γιατρό, ξέρω ότι είχα πάθει επικονδυλήτιδα και ότι τώρα όταν το κουράζω πονάει. Καμιά συμβουλή για γρήγορη ανάρρωση, καλύτερη ξεκούραση? Όταν είχα ραγίσει το χέρι μου, πήρα χοντρό συρμα έφτιαξα σταθερό πλαίσιο, έβαλα το χέρι και το έδεσα με επίδεσμο γυρω γύρω. Home made νάρθικας..
leftermann Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν είχα ραγίσει το χέρι μου, πήρα ένα τσεκούρι, το έκαψα αρκετή ώρα στην φωτιά, ήπια μισό μπουκάλι κονιάκ, δάγκωσα ένα κομμάτι πανί, το έβαλα πάνω στο κούτσουρο και το έκοψα από τον ώμο
-nick- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=m1FDo4MeSMY
jason_rethymno Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 To Ξέρατε αυτό? Εγώ όχι .Το έβαλα και άλλαξε η ζωή μου https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/smoothwheel/
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μαρτυρικό βράδυ με αφόρητους πόνους.....κολικος του εντέρου λογικά αν κ ο γιατρός μου μου πε να παω νοσοκομείο asap.Αυτός λείπει όμως και χωρίς αυτόν εγώ δεν μπαίνω στα κωλοχανία που ονομάζουμε νοσοκομεία.Μόλις μου σκασαν μια μπουσκοπαν στον κώλο και κάπως ένιωσα. Γαμημένα αντερα,στο διάλο :$
athlios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικα πρεπει να προσεχουμε τι βγαζουμε και τι βαζουμε στα εντερα μας .
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καμία σχέση αθλιε,δυστυχώς εχω βαρύτατο παρελθόν με την κοιλιακή μου χώρα κ μπορεί στα καλά καθούμενα να μου ξεσκισει τα κωλοβαρδουλα.Εχω νιώσει σχεδόν οτι πόνο υπάρχει δυστυχώς,σαν αυτό του κολικου κανένας. Και φυσικά θα με πιάσει σε ενα γεμάτο από δραστηριότητες διήμερο έτσι για να μου θυμίσει πόσο τυχερός είμαι.....ελπίζω να κοιμηθώ κανένα 2ωρο τώρα που μου την εχωσαν την busco κ όταν σηκωθώ να μαι τζίτζι.Αν όχι Ευαγγελισμέ σου έρχομαι.....:$
apd453 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Το busco όπως και το voltaren πιάνει καλύτερα σε ενέσιμο στο ποπό.
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μα γι'αυτό λέω μου την εχωσαν,ένεση έβαλα στο αριστερό κωλομερι
apd453 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μα γι'αυτό λέω μου την εχωσαν,ένεση έβαλα στο αριστερό κωλομερι Και αυτές ένα περίεργο πράγμα. Σου αφήνουν ένα πόσο σαν μελανιά στο κώλο για 2-3 μέρες. Τώρα τι θυμήθηκα?!!!!! Μια μέρα με πιάνει κολικός νεφρού. Παίρνω το αμάξι και ξεκινάω για το νοσοκομείο. Στο δρόμο σταμάτησα 2-3 φορές να ξεράσω από το πόνο. Φτάνω που λέτε και πιάνω μια νοσοκόμα και της λέω για πέτρα στο νεφρό κλπ κλπ. Μου λέει ΟΚ δε θα περιμένεις το νούμερο γιατί έχεις προτεραιότητα. Κάθομαι λοιπόν από έξω από τη πόρτα του γιατρού σε κάτι καρέκλες και περιμένω να βγει αυτός που ήταν μέσα για να μπω. Καθώς είμαι καθισμένος και έχω διπλώσει έρχεται ένας και κάθετε δίπλα μου διπλωμένος και αυτός. Με ρωτάει: -Πονάς και εσύ, ε? -Γαμησέ τα του λέω. Τα έχω δει όλα. Και εσένα σε βλέπω…. -Άστα να πάνε. Ο γιατρός γιατί αργεί τόσο? %$^%$^^&*^%## (χριστοπαναγίδια) Ανοίγει η πόρτα του γιατρού, βγαίνει μια θεία και σηκωνόμαστε και οι δύο να μπούμε μέσα. Προλαβαίνει ο άλλος να μπει πρώτος και ο γιατρός μου λέει «εσύ περίμενε» και κλείνει τη πόρτα. Ακούω που λέτε φωνές κακό από μέσα. Τι φάση σκέπτομαι? Ξάφνου ανοίγει η πόρτα και βγαίνει αυτός που πονούσε μαζί μου τρέχοντας και στουκάρει με το κεφάλι σε ένα μεγάλο δένδρο που ήταν ακριβώς έξω από την είσοδο των εξωτερικών ιατρείων. Αίματα κακό. Τον παίρνουν δύο νοσοκόμοι, τον στήνουν όρθιο στο τοίχο και τον αφήνουν έτσι. Όταν βγήκα από το γιατρό ήταν ακόμη εκεί όρθιος μέσα στα αίματα.
YiN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Περαστικά τσιλλ. Για τα υπόλοιπα, απλά WTF?
apd453 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Για τα υπόλοιπα, απλά WTF? Ηρωινομανής ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις