freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 εσυ εισαι ζηλιαρα εγώ δεν το κατάλαβα. εννοείς οτι όταν βγαίνεις ραντεβού τρίβεσαι με το σφουγγάρι ή γεμίζουν τα χέρια σου κόκκινες σάρκες;
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 γεμιζουν τα χερια μου κοκκινες σαρκες μετα το ραντεβου οταν εχω πεταξει το πτωμα της.
athlios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 α για πτωμα μιλαμε. Νομιζα βγαινεις μονο με παρθενες.
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 σορρυ κιολα , υπαρχουν και αλλων χρωματων σαρκες; απλα βλεπω οτι τονιζουμε το κοκκινες.
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζα βγαινεις μονο με παρθενες. κι εγώ αυτό νόμισα
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γαμήθηκε ο Δίας σήμερα, από το πρωί και ανά τακτά διαστήματα lurkάρω, αλλά το νέο cd δεν είναι πουθενά. Ψεύτες, κοπρίτες αρκουδέηδες.
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mfw_RG5iiBc ποσο γαματο? επισης ενω εχω αφραγκιες, χαλασα 70 λιρες για 3 show live απο smodcast.com την επομενη βδομαδα και τον φεβρουαριο εδω λονδινο. I <3 me some kevin smith! αντε να ξεπουλησει το plus one να βαλουν και αλλο screening για το red state!
Προτεινόμενες αναρτήσεις