Dark_son20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ειναι αυτο ? μουσικό θεατρική παράσταση του Κραουνάκη Saliara θα πας με άντρα ή θα πρέπει να τραβιέμαι να σας βάλω μέσα? γιατί είναι ονομαστική και για Γιώργος δε νομίζω να περνάς
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ειμαι πτωμαααααααααααααααααααααααα αυριο ευτυχως ειμαι απογευμα.
athlios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Περιεργοπουλος. ειμαι πτωμαααααααααααααααααααααααα αυριο ευτυχως ειμαι απογευμα. τι λεει η νιου δουλεια?
-nick- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 μουσικό θεατρική παράσταση του Κραουνάκη .... ω! κριμα ρε Γνωριζες αυτην την καταληψη ? Σημερα την εμαθα εγω. Γαμωτο πρεπει να παω βερολινο να το γυρισω οπως θα θελα εγω, οταν ειχα παει ημασταν ολη η οικογενεια κ δεν αλητεψα καθολου
apd453 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 θα μπορουσε. τερλεγκας...λεει , αλμπουμ: η φωτογραφια. μμμμμμμαλιστα. Πάρε και μια αφιέρωση από το ομώνυμο. http://www.youtube.com/watch?v=eA-xyKsLCMU&feature=related
Dark_son20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 .... κοίτα εγώ που πήγα την τετάρτη την βρήκα πολύ καλή. αλλά γούστα είναι αυτά.
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 παρεα (με τα δικα σου γουστα πανω-κατω) - ποδηλατο , μονο ετσι το βλεπεις το Βερολινο και γουσταρεις.
salliara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωριζες αυτην την καταληψη ? Σημερα την εμαθα εγω. Γαμωτο πρεπει να παω βερολινο να το γυρισω οπως θα θελα εγω, οταν ειχα παει ημασταν ολη η οικογενεια κ δεν αλητεψα καθολου ja. Καταπληκτικος χωρος . Οτι καλυτερο εχω δει απο τετοια φαση.
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 η δουλεια μια χαρα ειναι, ωραιο περιβαλλον προς το παρον. Κουραση οταν ειναι busy oμως, και χτες ηταν πολυ.
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε και μια αφιέρωση από το ομώνυμο. http://www.youtube.com/watch?v=eA-xyKsLCMU&feature=related απ τα καλα του ειναι.
apd453 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 απ τα καλα του ειναι. Ειρωνεύεσαι τον Τερλέγκα?
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 btw σημερα για πρωτη μου φορα τεμαχησα ολοκληρο ποδι ελαφιου τα χερια μου ηταν μεσα στις κοκκινες σαρκες, για κανα 2λεπτο τριβομουνα με το σφουγγαρι να βγουν* me gusta ομως *λες και ειχα βγει ραντεβου ενα πραγμα.
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 συγχαρητήρια λυκάνθρωπε τζακ νίκολσο η ξανθια συναδελφος παντως διασκεδασε με αυτο μου το αστειο οπως και με το παλιο μου σχετικα με τις 9/9 και τις γερμανιδες εσυ εισαι ζηλιαρα btw ποσο γαμαει το να γνωριζεις ατομα που δεν εχουν ακουσει παλιο σου υλικο?
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ειρωνεύεσαι τον Τερλέγκα? τσου. καθε αλλο παρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις