Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ε νταξ. Όπως τη βρίσκει κανείς.

Εγώ έχω ένα ψεύτικο δόντι και πρέπει να πάω να μου το αλλάξει και το αναβάλλω ένα χρόνο σχεδόν.

Δημοσ.

Καλά αυτοί δεν νιώθουν ρε. Δεν. Όταν μπορείς να σκαρφαλώνεις πάνω σε κόζμο για να του τραβάς τα δόντια προκειμένου να τα βγάλεις θα μπορούσες να κάνεις βασανιστήρια στο Αφγανιστάν. Τέλος. ΤΕΛΟΣ.

αχαμ!

Δημοσ.

Καλά αυτοί δεν νιώθουν ρε. Δεν. Όταν μπορείς να σκαρφαλώνεις πάνω σε κόζμο για να του τραβάς τα δόντια προκειμένου να τα βγάλεις θα μπορούσες να κάνεις βασανιστήρια στο Αφγανιστάν. Τέλος. ΤΕΛΟΣ.

Ίδια ψυχοσύνθεση. Που να δεις οι χειρουργοί..=ρ

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να πάω μέσα στο Σεπτέμβριο να μου αλλάξει κάτι σφραγίσματα και τώρα ψήθηκα να κλείσω ραντεβού. Αααχ θα ξανανιώσω το γλυκό βζιν βζιν του τροχού που σου μουδιάζει τον εγκέφαλο και το σιδερένιο αγκίστρι που σου κομματιάζει τα ούλα. :wub:

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να πάω μέσα στο Σεπτέμβριο να μου αλλάξει κάτι σφραγίσματα και τώρα ψήθηκα να κλείσω ραντεβού. Αααχ θα ξανανιώσω το γλυκό βζιν βζιν του τροχού που σου μουδιάζει τον εγκέφαλο και το σιδερένιο αγκίστρι που σου κομματιάζει τα ούλα. :wub:

ρε φρινταμπα μπα και χαλβαδιαζεις το γλυκο ΒΥΖΙΝ-ΒΥΖΙΝ της οδντιατρου και εχεις ερωτα ;

Δημοσ.

αυτοι το πεθαινουν το θεμα.

ανοιξε ανθρωπο , go!

clear chellenge να ουμε.

Ναι, πάρε φακελάκι κτλ. Η ψυχοπάθεια στο μεγαλείο της.

Δημοσ.

Έλα σώπα. Έλα να μου πλύνεις κάτι πιατάκια να ξεχαστείς.

ντροπή σου.

tumblrlqgtjkw7dt1qcln95.jpg

exactly.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...