freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μα οτι μου αρέσει να πηγαίνω στον οδοντίατρο.
YiN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ε νταξ. Όπως τη βρίσκει κανείς. Εγώ έχω ένα ψεύτικο δόντι και πρέπει να πάω να μου το αλλάξει και το αναβάλλω ένα χρόνο σχεδόν.
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά αυτοί δεν νιώθουν ρε. Δεν. Όταν μπορείς να σκαρφαλώνεις πάνω σε κόζμο για να του τραβάς τα δόντια προκειμένου να τα βγάλεις θα μπορούσες να κάνεις βασανιστήρια στο Αφγανιστάν. Τέλος. ΤΕΛΟΣ. αχαμ!
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά αυτοί δεν νιώθουν ρε. Δεν. Όταν μπορείς να σκαρφαλώνεις πάνω σε κόζμο για να του τραβάς τα δόντια προκειμένου να τα βγάλεις θα μπορούσες να κάνεις βασανιστήρια στο Αφγανιστάν. Τέλος. ΤΕΛΟΣ. Ίδια ψυχοσύνθεση. Που να δεις οι χειρουργοί..=ρ
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά πρέπει να πάω μέσα στο Σεπτέμβριο να μου αλλάξει κάτι σφραγίσματα και τώρα ψήθηκα να κλείσω ραντεβού. Αααχ θα ξανανιώσω το γλυκό βζιν βζιν του τροχού που σου μουδιάζει τον εγκέφαλο και το σιδερένιο αγκίστρι που σου κομματιάζει τα ούλα.
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 αυτοι το πεθαινουν το θεμα. ανοιξε ανθρωπο , go! clear chellenge να ουμε.
athlios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα εχουν και μια αλλη πιπα αντι για τροχο.
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά πρέπει να πάω μέσα στο Σεπτέμβριο να μου αλλάξει κάτι σφραγίσματα και τώρα ψήθηκα να κλείσω ραντεβού. Αααχ θα ξανανιώσω το γλυκό βζιν βζιν του τροχού που σου μουδιάζει τον εγκέφαλο και το σιδερένιο αγκίστρι που σου κομματιάζει τα ούλα. ρε φρινταμπα μπα και χαλβαδιαζεις το γλυκο ΒΥΖΙΝ-ΒΥΖΙΝ της οδντιατρου και εχεις ερωτα ;
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 αυτοι το πεθαινουν το θεμα. ανοιξε ανθρωπο , go! clear chellenge να ουμε. Ναι, πάρε φακελάκι κτλ. Η ψυχοπάθεια στο μεγαλείο της.
Impious Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παραλιγο το φτιαχνα ομως ε, that was close. ε και μετα ηρθε το *ΜΠΑΜ*
salliara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα σώπα. Έλα να μου πλύνεις κάτι πιατάκια να ξεχαστείς. ντροπή σου. exactly.
Προτεινόμενες αναρτήσεις