athlios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γω σκεφτομαι να του πω να μου πατησει μια ενεση στο κροταφο πριν αχισει τις μαλακιες. τι υπερηχο?
-nick- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, όχι. Εγώ δε θέλω να το θυμάμαι. Και τους τέσσερις τους έβγαλα το κέρατο μου. Φρίκη. Γενικά οτιδήποτε κάνει ο οδοντίατρος, υπέρηχο, τροχό, εξαγωγή όλα αυτά τα σκατά είναι εφιάλτης. Δεν μπορώ, απλά. Και εγω 4 φρονιμητες μεσα σε ενα μηνα, ηταν ολοι εγκλειστοι. Η μαλακια ειναι οτι μου ψιλοστραβωσανε τα δοντια γιατι εκανα καιρο να παρω χαμπαρι οτι υπηρχαν
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 και γω το ειχα σκεφτει. λεω ασε ρε φιλε πατα τη λιγο πιο κατω και βγαλτα μου ολα , αλλα δεν. @ρε γιν , οχι ολους μαζι ετσι; 2 - 2 τους βγαζουν συνηθως. πανω-κατω μια μερα καθε φορα...
YiN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γω σκεφτομαι να του πω να μου πατησει μια ενεση στο κροταφο πριν αχισει τις μαλακιες. τι υπερηχο? Ένα πράμα που σου βάζει κει πέρα για να σου καθαρίσει τα δόντια και κάνει ανατριχιαστικό ήχο. Και εγω 4 φρονιμητες μεσα σε ενα μηνα, ηταν ολοι εγκλειστοι. Η μαλακια ειναι οτι μου ψιλοστραβωσανε τα δοντια γιατι εκανα καιρο να παρω χαμπαρι οτι υπηρχαν Εμένα έβγαιναν αλλά έκτοποι. Ίδια φάση, τους έβγαλα γιατι θα μου στράβωναν τα δόντια. ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ.
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Η μαλακια ειναι οτι μου ψιλοστραβωσανε τα δοντια γιατι εκανα καιρο να παρω χαμπαρι οτι υπηρχαν been there , done that. ευτυχως το ειδε νωρις ο οδοντιατρος. θελει προσοχη γενικα το κωλοθεμα.
YiN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 και γω το ειχα σκεφτει. λεω ασε ρε φιλε πατα τη λιγο πιο κατω και βγαλτα μου ολα , αλλα δεν. @ρε γιν , οχι ολους μαζι ετσι; 2 - 2 τους βγαζουν συνηθως. πανω-κατω μια μερα καθε φορα... Ναι 2-2 τους έβγαλα. Αλλά μετά την πρώτη φορά που έκανε μία ώρα να βγάλει τον καθένα φρίκαρα και έκανα δύο χρόνια να ξαναπάω. Πριν τους βγάλω έκαναν αποστήματα και τέτχοιες παπαργιές.
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα πράμα που σου βάζει κει πέρα για να σου καθαρίσει τα δόντια και κάνει ανατριχιαστικό ήχο. σου ματωνουν τα ουλα , και ειναι λες και σου ξινουν τα δοντια με σιδερενια οδοντογλυφιδα! και σε πιτσιλαει και με νερο! μαλακια ειναι. αφου!
YiN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά τα πήγες μάστορα. σου ματωνουν τα ουλα , και ειναι λες και σου ξινουν τα δοντια με σιδερενια οδοντογλυφιδα! και σε πιτσιλαει και με νερο! μαλακια ειναι. αφου! Ένα θα σου πω. Η γναθοτέτχοια φορούσε γυαλιά και είδα όλη τη διαδικασία από την αντανάκλαση στα γυαλιά της. ΦΡΙΚΗ. Και δεν έπιανε καλά και η ποτάνα η αναισθησία.
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι 2-2 τους έβγαλα. Αλλά μετά την πρώτη φορά που έκανε μία ώρα να βγάλει τον καθένα φρίκαρα και έκανα δύο χρόνια να ξαναπάω. Πριν τους βγάλω έκαναν αποστήματα και τέτχοιες παπαργιές. οντως , οι δικοι μου βγηκαν σχετικα ευκολα εκτος απο αυτον που ειπα πριν, και επειδη τραβαγε-τραβαγε και δεν...ειχα φρικαρει ασκημα!
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Tο σπασα τελικα το πατζούρι. MEGAFAIL Έλα σώπα. Έλα να μου πλύνεις κάτι πιατάκια να ξεχαστείς.
salliara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παραλιγο το φτιαχνα ομως ε, that was close. ε και μετα ηρθε το *ΜΠΑΜ*
kuzko21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα θα σου πω. Η γναθοτέτχοια φορούσε γυαλιά και είδα όλη τη διαδικασία από την αντανάκλαση στα γυαλιά της. ΦΡΙΚΗ. Και δεν έπιανε καλά και η ποτάνα η αναισθησία. Στον δικο μου , ειχε μια γιατρο που ηταν εγγυος , και ενω εχουμε γινει πλιμα στο αιμα κει μεσα και ενω ραβει την πληγη, κανει στο μαστορα , ''μου ανοιγει η ορεξη οταν κανουμε επεμβασεις , να παρουμε τιποτα να φαμε μετα...'' ε! γουι σαλλιαρα! , congratz!
YiN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Στον δικο μου , ειχε μια γιατρο που ηταν εγγυος , και ενω εχουμε γινει πλιμα στο αιμα κει μεσα και ενω ραβει την πληγη, κανει στο μαστορα , ''μου ανοιγει η ορεξη οταν κανουμε επεμβασεις , να παρουμε τιποτα να φαμε μετα...'' ε! γουι σαλλιαρα! , congratz! Καλά αυτοί δεν νιώθουν ρε. Δεν. Όταν μπορείς να σκαρφαλώνεις πάνω σε κόζμο για να του τραβάς τα δόντια προκειμένου να τα βγάλεις θα μπορούσες να κάνεις βασανιστήρια στο Αφγανιστάν. Τέλος. ΤΕΛΟΣ.
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικά οτιδήποτε κάνει ο οδοντίατρος, υπέρηχο, τροχό, εξαγωγή όλα αυτά τα σκατά είναι εφιάλτης ΓΑΜΑΤΑ! Δεν μπορώ υπεργουστάρω, απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις