Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ναι, όχι. Εγώ δε θέλω να το θυμάμαι. Και τους τέσσερις τους έβγαλα το κέρατο μου. Φρίκη.

Γενικά οτιδήποτε κάνει ο οδοντίατρος, υπέρηχο, τροχό, εξαγωγή όλα αυτά τα σκατά είναι εφιάλτης. Δεν μπορώ, απλά.

Και εγω 4 φρονιμητες μεσα σε ενα μηνα, ηταν ολοι εγκλειστοι.

Η μαλακια ειναι οτι μου ψιλοστραβωσανε τα δοντια γιατι εκανα καιρο να παρω χαμπαρι οτι υπηρχαν

Δημοσ.

και γω το ειχα σκεφτει.

λεω ασε ρε φιλε πατα τη λιγο πιο κατω και βγαλτα μου ολα , αλλα δεν.

@ρε γιν , οχι ολους μαζι ετσι;

2 - 2 τους βγαζουν συνηθως. πανω-κατω μια μερα καθε φορα...

Δημοσ.

Γω σκεφτομαι να του πω να μου πατησει μια ενεση στο κροταφο πριν αχισει τις μαλακιες.

supersize-monorail-cat.jpg

τι υπερηχο?

Ένα πράμα που σου βάζει κει πέρα για να σου καθαρίσει τα δόντια και κάνει ανατριχιαστικό ήχο.

Και εγω 4 φρονιμητες μεσα σε ενα μηνα, ηταν ολοι εγκλειστοι.

Η μαλακια ειναι οτι μου ψιλοστραβωσανε τα δοντια γιατι εκανα καιρο να παρω χαμπαρι οτι υπηρχαν

Εμένα έβγαιναν αλλά έκτοποι. Ίδια φάση, τους έβγαλα γιατι θα μου στράβωναν τα δόντια. ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ.

Δημοσ.

been there , done that.

ευτυχως το ειδε νωρις ο οδοντιατρος.

θελει προσοχη γενικα το κωλοθεμα.

Δημοσ.

και γω το ειχα σκεφτει.

λεω ασε ρε φιλε πατα τη λιγο πιο κατω και βγαλτα μου ολα , αλλα δεν.

@ρε γιν , οχι ολους μαζι ετσι;

2 - 2 τους βγαζουν συνηθως. πανω-κατω μια μερα καθε φορα...

Ναι 2-2 τους έβγαλα. Αλλά μετά την πρώτη φορά που έκανε μία ώρα να βγάλει τον καθένα φρίκαρα και έκανα δύο χρόνια να ξαναπάω.

Πριν τους βγάλω έκαναν αποστήματα και τέτχοιες παπαργιές.

Δημοσ.

Ένα πράμα που σου βάζει κει πέρα για να σου καθαρίσει τα δόντια και κάνει ανατριχιαστικό ήχο.

σου ματωνουν τα ουλα , και ειναι λες και σου ξινουν τα δοντια με σιδερενια οδοντογλυφιδα!

και σε πιτσιλαει και με νερο! μαλακια ειναι. αφου!

Δημοσ.

Καλά τα πήγες μάστορα.

σου ματωνουν τα ουλα , και ειναι λες και σου ξινουν τα δοντια με σιδερενια οδοντογλυφιδα!

και σε πιτσιλαει και με νερο! μαλακια ειναι. αφου!

Ένα θα σου πω. Η γναθοτέτχοια φορούσε γυαλιά και είδα όλη τη διαδικασία από την αντανάκλαση στα γυαλιά της. ΦΡΙΚΗ.

Και δεν έπιανε καλά και η ποτάνα η αναισθησία.

Δημοσ.

Ναι 2-2 τους έβγαλα. Αλλά μετά την πρώτη φορά που έκανε μία ώρα να βγάλει τον καθένα φρίκαρα και έκανα δύο χρόνια να ξαναπάω.

Πριν τους βγάλω έκαναν αποστήματα και τέτχοιες παπαργιές.

οντως , οι δικοι μου βγηκαν σχετικα ευκολα εκτος απο αυτον που ειπα πριν, και επειδη τραβαγε-τραβαγε και δεν...ειχα φρικαρει ασκημα!

Δημοσ.

Tο σπασα τελικα το πατζούρι.

MEGAFAIL

:mad: :cry:

Έλα σώπα. Έλα να μου πλύνεις κάτι πιατάκια να ξεχαστείς.

Δημοσ.

Ένα θα σου πω. Η γναθοτέτχοια φορούσε γυαλιά και είδα όλη τη διαδικασία από την αντανάκλαση στα γυαλιά της. ΦΡΙΚΗ.

Και δεν έπιανε καλά και η ποτάνα η αναισθησία.

Στον δικο μου , ειχε μια γιατρο που ηταν εγγυος , και ενω εχουμε γινει πλιμα στο αιμα κει μεσα και ενω ραβει την πληγη, κανει στο μαστορα , ''μου ανοιγει η ορεξη οταν κανουμε επεμβασεις , να παρουμε τιποτα να φαμε μετα...''

ε!

γουι σαλλιαρα! , congratz!

Δημοσ.

Στον δικο μου , ειχε μια γιατρο που ηταν εγγυος , και ενω εχουμε γινει πλιμα στο αιμα κει μεσα και ενω ραβει την πληγη, κανει στο μαστορα , ''μου ανοιγει η ορεξη οταν κανουμε επεμβασεις , να παρουμε τιποτα να φαμε μετα...''

ε!

γουι σαλλιαρα! , congratz!

Καλά αυτοί δεν νιώθουν ρε. Δεν. Όταν μπορείς να σκαρφαλώνεις πάνω σε κόζμο για να του τραβάς τα δόντια προκειμένου να τα βγάλεις θα μπορούσες να κάνεις βασανιστήρια στο Αφγανιστάν. Τέλος. ΤΕΛΟΣ.

Δημοσ.
Γενικά οτιδήποτε κάνει ο οδοντίατρος, υπέρηχο, τροχό, εξαγωγή όλα αυτά τα σκατά είναι εφιάλτης ΓΑΜΑΤΑ! Δεν μπορώ υπεργουστάρω, απλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...