klainmaingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Κλαιν, κυαλια εχουμε? Άμα είχα κυάλια και με την ανοιχτωσιά που έχω απο δώ θα έπρεπε να ποστάρω 24/7. Άσε καλά έχω την ησυχία μου εδω πάνω. Ήρθαν οι άλλοι οι publicάδες και χάλασαν το ανοργασμικό τσί της περιοχής.
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και πάντα έλεγα για την αδιάφορη γειτονιά. Πάντα. Oh well.. αλλάζουν τα πράγματα απο ότι φαίνεται. και η δικιά μου αδιάφορη ήταν κάποτε. απο μια εποχη και μετα εχουν γινει τα παρακατω: 1.αυτοκτονια με καραμπινα (χεντσοτ) 2.ενας γειτονας κυνηγούσε την γυναικα του να την πατησει με το αμαξι γιατι την ειδε που την εφερε ο γκομενος. 3. Αλλος γειτονας σαπισε στο ξύλο την γυναικα του και την εστηλε στο νοσοκομειο και τα παιδια τους (δημοτικου) ειχαν βγεί εξω και φώναζαν "η μαμα πεθανε " επειτα απο αυτο ανεβηκε ο πατερας της επανω με την καραμπινα και απειλισε τον κουραδομαγκα συζιγο οτι αν δεν εξαφανιστει αμέσως θα τον σκοτώσει.(γλύτωσαν και οι γάτες που τις δηλιτιρίαζε και τις σκότωνε ακόμα και με φτιάρια , τοσο καλος καραγκιοζης). και πολλά αλλα που βαριάμαι να γράψω, όμως αυτη η γειτονιά τα πρώτα 15 χρόνια της ζωης μου ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ησυχη.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 γινεται να μιλησουμε τωρα για μενα κ τις αναγκες μου?Λουσι,συρε τον χορο
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 γινεται να μιλησουμε τωρα για μενα κ τις αναγκες μου?Λουσι,συρε τον χορο κάτσε να δεις πως με είχε πει η Yin κάποτε... α ναι! attention whore. δάτς γιου κύριος! :mellow:
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ΤΙ ΝΑΙ ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΛΟΥΣΗ, ΤΣΩΠΑ ΤΟ ΤΣΩΠΑ ΤΟ, ΚΑΛΟ, ΚΑΛΟ, ΤΙ ΝΑΙ ΠΑΣΑΚΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΝΑΙ ΓΙΑΒΡΙΜ
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μπορείτε να μου πείτε τι φύλο είναι το γατάκι μου ,γιατί θέλω να του βγάλω όνομα και δε ξέρω τι να του δώσω,κοριτσίστικο ή αγορίστικο. Ευχαριστώ.
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μπορείτε να μου πείτε τι φύλο είναι το γατάκι μου ,γιατί θέλω να του βγάλω όνομα και δε ξέρω τι να του δώσω,κοριτσίστικο ή αγορίστικο. Ευχαριστώ. Αρσενικό.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 θενξ γκαις αλλα θελω κατι πιο χειροπιαστο,φαση σαιμπερ,ρηαλ γουατεβερ...με το αζημιοτο (φωτο αδερφης μου)
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αρσενικό. Α οκ thnks,Γιατί έχει βυζάκια όμως;
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Α οκ thnks,Γιατί έχει βυζάκια όμως; Για τον ίδιο λόγο που έχουν και οι άντρες ρώγες. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2011 από YiN
Προτεινόμενες αναρτήσεις