Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως μπαινεις στο αριστερο σου χερι τερμα πισω.

θα μας δεις.

εdit: εντωμεταξυ δε ποναει καθολου απλα κατι παιζει με το ουλο και το χω ζαλισει τα @@ με τη γλωσσα.

και δεν απανταει και ο παπαρης με την ασπρη ποδια.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Α, δεν έχει φυτρώσει. Μπα και είναι κανένας έγκλειστος κι έτσι; Κάνε πανοραμική. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.

Δημοσ.

ναι , προς το παρων βλεπω το βιντεακι απο το τοπικ με τα περιεργακλπκλπ βιντεο με τον τυπο που πιανει τα βυζα των κορασιδων. καλαδεκανω?

Δημοσ.

Τυχερούλη TLS.060085.jpg

Ένα παρόμοιο πράμα είχε βγάλει τους δικούς μου. Μία ώρα το ένα δόντι πήρε. Δεν ήξερα αν πρέπει να χαρώ για τις ρίζες μου.

Δημοσ.

Ειναι στο κεντρο γαμω κ θα γινεται της ποτανας λογικα. Εχω και ραντεβου για δευτερα οποτε θα σας ζαλιζω μεχρι να φαω το ουλο μου.

Δημοσ.

Ένα παρόμοιο πράμα είχε βγάλει τους δικούς μου. Μία ώρα το ένα δόντι πήρε. Δεν ήξερα αν πρέπει να χαρώ για τις ρίζες μου.

ειναι και γαμω τις εμπειριες η εξαγωγη...

ειχε παρει ενα κατσαβιδι - κατσαβιδι (κανονικο , ισιο! οχι μαλακιες) και χρακ-χρακ , κρατς-κρουτς , κλακ.

και το πιανει με την ταναλια και το τραβαει , ανετηλας.

το γαματο ειναι, οτι απο κατος δεξιας δεν εβγαινε ευκολα και με ειχε καβαλησει απο πανω , ειχε ριξει ολο το βαρος του πανω στο κατσαβιδι.

λεω τωρα δυο θα γινουν,

1)θα φυγει το χερι του και τα μου το καρφωσει στον οισοφαγο.

2)θα μου ξεκολλησει ολοκληρο το κατω σαγονι.

αλλα αμα ειναι και λιγο νουμερο ο ασπρομπλουζακιας , περνας καλα!

Δημοσ.

Ναι, όχι. Εγώ δε θέλω να το θυμάμαι. Και τους τέσσερις τους έβγαλα το κέρατο μου. Φρίκη.

Γενικά οτιδήποτε κάνει ο οδοντίατρος, υπέρηχο, τροχό, εξαγωγή όλα αυτά τα σκατά είναι εφιάλτης. Δεν μπορώ, απλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...