YiN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 γιν λεγε. λεγε που βρηκες αυτο το μαξιλαροπραγμα. ικεα Για κάποιο λόγο είναι και το μόνο πράμα που ζυμώνει ο μαλάκας.
YiN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Βάλε καμία με το γκρι. Όχι παλιά. =ρ Δεν έχω καινούργιες δικές του, έχει μείνει στους γονείς. Να μία, δεν ξέρω αν την έχεις δει: τωρα προσφατα? Όχι πάει καιρός. Το είχαμε στο πατρικό μου αλλά επειδή οι άλλες δεν το τιμούσαν μου το πάσαρε η μάναμ.
YiN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πω ρε γαμάτο. Δώκε το μου. Δε νομίζω ότι θα αντέξεις. Για να καταλάβεις όντας η αδυναμία μου, στην αρχή είχα πάρει αυτόν στο σπίτι αντι για τη μαύρη που έχω. Δεν με άφησε να κοιμηθώ μία βδομάδα λέμε, δε μπορούσε με τίποτε να συνηθίσει.
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τέσσερις. Τι έγινε, θα φρονιμεύσεις κι εσύ;
pappous_soulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λιώνω. Εν τω μεταξύ έχει ξαπλώσει και πάνω στην ουρά του. Αφασία λέμε.
YiN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι μάλλον βγαίνει ένας. Άντε τυχεράκια μέχρι να βγουν και οι 4 θα περάσεις καλά =ρ
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δεξιά όπως βγαίνουμε ή όπως μπαίνουμε; Πήγαινε σε οδοντίατρο ρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις