salliara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εννοείς? το αυτο: εντομεταξυ οταν ανεβω αθήνα πάω στα ικέα εγώ. Δίπλα μου είναι. θα πας ικεα. οχι? τι κατάλαβα λάθος?
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λεφτερ καρπερε μου ! Να σου ζησει το γκομενακι,γερο δυνατο να ειναι και να εχει ολες τις χαρες. Αντε να κεραστουμε κανενα μπυρονι μεσα στην βδομαδα. ΠΑΟΚΣΟΥ θΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ.
gang Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 το αυτο: θα πας ικεα. οχι? τι κατάλαβα λάθος? Α ναι. Καμιά φορά πάω στο κυλικείο τους. Φθηνά hot dog.
salliara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Α ναι. Καμιά φορά πάω στο κυλικείο τους. Φθηνά hot dog. ΩΠΑ ωπα. κι εχω κατι σαν κουπονια που λενε τζαμπα χοτ ντογκ στο ικεα. απο το αυτο της ανακυκλωσης στο συνταγμα μου τα βγαλε. ισχυουν ή μούφα? (κερναω χοτ ντογκ κι ετσι)
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μάγκες, ψάχνω καμιά βιβλιοθήκη γύρο στο 1:80 ύψος σκούρου χρώματος και να σηκώνει καμιά 40αρία κιλά βιβλία. (μην σας πω και 50 τώρα που τα κοιτάω καλύτερα..:Ρ)
gang Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ΩΠΑ ωπα. κι εχω κατι σαν κουπονια που λενε τζαμπα χοτ ντογκ στο ικεα. απο το αυτο της ανακυκλωσης στο συνταγμα μου τα βγαλε. ισχυουν ή μούφα? (κερναω χοτ ντογκ κι ετσι) ε λογικά. Εξάλου, 70 λεπτά κάνει το 1 αν θυμάμαι καλά. Και το αναψυκτικό σχεδόν τσάμπα. Μάγκες, ψάχνω καμιά βιβλιοθήκη γύρο στο 1:80 ύψος σκούρου χρώματος και να σηκώνει καμιά 40αρία κιλά βιβλία. (μην σας πω και 50 τώρα που τα κοιτάω καλύτερα..:Ρ) Πολλά θες...
salliara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Α, καταξοδεύτηκαν οι ικεατες με το κουπόνι δλδ. --- Γιατι ρε 50 πολλά ειναι? Μια ραφιέρα της πλάκας είχα απο το ικεα, μέχρι κι εμένα σήκωνε μαζι. Την είχα και για σκάλα.
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Α, καταξοδεύτηκαν οι ικεατες με το κουπόνι δλδ. --- Γιατι ρε 50 πολλά ειναι? Μια ραφιέρα της πλάκας είχα απο το ικεα, μέχρι κι εμένα σήκωνε μαζι. Την είχα και για σκάλα. Οχι ΙΚΕΑ, πρώκτικερ εάν είναι ;ρ
gang Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Α, καταξοδεύτηκαν οι ικεατες με το κουπόνι δλδ. --- Γιατι ρε 50 πολλά ειναι? Μια ραφιέρα της πλάκας είχα απο το ικεα, μέχρι κι εμένα σήκωνε μαζι. Την είχα και για σκάλα. Τα ψεύτικα ξύλα?
salliara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ισως ειναι θαυμα που δεν την φόρεσα κολλάρο ε. Εγω θέλω εναν τροχο για κοψιμο ξυλου. Ποσο να παει το μαλλί? εδιτ. οχι ο τροχος δλδ, το μαραφετι.
gang Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ισως ειναι θαυμα που δεν την φόρεσα κολλάρο ε. Εγω θέλω εναν τροχο για κοψιμο ξυλου. Ποσο να παει το μαλλί? εδιτ. οχι ο τροχος δλδ, το μαραφετι. Μάλλον σεγα λέγετε αυτό που θες. Δεν έχω δει άτομο να κόβει με τροχό, ξύλα.. εντιτ. προλαβες και το εντιταρες. Ε ψάξε...
Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μου ήρθε ενα μεηλ απο τη no-ip που ελεγε οτι θα κανει expire λόγω inactivity... Και μπαινοντας στο ρουτερ ειδα οτι έχω 22 μέρες συνεχές uptime. Αυτά είναι.
gang Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μου ήρθε ενα μεηλ απο τη no-ip που ελεγε οτι θα κανει expire λόγω inactivity... Και μπαινοντας στο ρουτερ ειδα οτι έχω 22 μέρες συνεχές uptime. Αυτά είναι. εμείς σε φωνάζουμε στο fb και εσύ στον κόζμο σου...
Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 εμείς σε φωνάζουμε στο fb και εσύ στον κόζμο σου... wait what?
salliara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω κανει μια μινι ερευνα γκουγκλ, αλλα βρισκω μεγαλες διαφορες στις τιμες. επαγγελματικα/ερασιτεχνικα, δεν ξερω τι και πως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις