Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ο γάτος μας ο στειρωμένος που ειναι 8 χρονών , οταν ήταν μικρος ειχε αρωστησει (μιξες,τσιμπλες κλπ) και τον πειγαμε στον κτηνιατρο και εγινε καλα. ομως μετα δεν ετρωγε φαγητο , με τιποτα! και μας ειχε δωσει ο κτηνιατρος μια αλιφη που τρώνε και κατι αλλα..

και τυχαια μετα απο λιγες μερες μου επεσαν κατι σταφιδες που ετρωγα και πηγε και τις εφαγε χΔ

και για ενα μήνα + ετρωγε μονο σταφιδες και εκεινα που μας ειχε δωσει ο κτηνιατρος...

--

κατι αλλες γάτες μάς παλιά έτρωγαν ντοματες και αγγουρια. (ειχαν φτάσει να μπαινουν σε κηπους και να περνουν την ντοματα στο στομα ).

----------------------

οποτε δεν ειναι αναγκη να ειναι νυστικα , οι γατες τρώνε τα πάντα αρκει να τους τη βαρέσει.

Δημοσ.

ειχα πάει βόλτα να αραξω κάπου πριν (σε κατι βράχια που αραζα παλιοτερα στην θαλασσα που ειναι στην περιοχη μου ) και οπως εχω κάτσει και ακουω τον ηχο των κυμάτων (πλαφφφ πλαφφφ) ακουω "χλατς χλουτς πλατς πλουτς ναι , σκισε με... μουγκριτα , αχ βαχ κλπ." και προσεξα οτι λίγο πιο πέρα ήταν παρκαρισμένο ενα αυτοκίνητο στο σκοτάδι. Οταν ανεβηκε η γκομενα να αρχισει το ροντεο ειχε full θέαμα εκτος απο τον ηχο.

τελικα και μονος σου να πας βολτα να αραξεις , ποτε δεν βαριεσε.

Στο ίδιο μοτίβο ακριβώς κάθομαι στο μπαλκόνι με το λάπτοπ και απέναντι ένα ζευγάρι που μόλις μετακόμισε αποφάσισε οτι είναι καλή ιδέα να βγούν να γαμηθούν στο μπαλκόνι. Είπαμε είναι άδεια η πόλη αλλα αυτοί το χέσανε :P Μεταφέρθηκαν εν ευθέτω χρόνω στο σαλόνι και φυσικά ούτε λόγος για κουρτίνα η κλείσιμο απο το παράθυρο του μπάνιου μετά. Νιώθω εντελώς voyeur αλλα δε κουνιέμαι απο τη θέση μου για κανένα λόγο τώρα. Χοντρούλα και άβυζη γκόμενα με τα κλασσικά χοντρόβυζα (Τα οποία δεν υπάρχουν αλλα φαίνονται να είναι εκεί λόγω του ευρύτερου συνόλου). Αδιάφορες καταστάσεις.

Ο τύπος εμμένει στο streaking ακόμα και αρχίζω να εκνευρίζομαι γιατί είναι φάτσα κάρτα. Διακοπές asap.

Δημοσ.

Στο ίδιο μοτίβο ακριβώς κάθομαι στο μπαλκόνι με το λάπτοπ και απέναντι ένα ζευγάρι που μόλις μετακόμισε αποφάσισε οτι είναι καλή ιδέα να βγούν να γαμηθούν στο μπαλκόνι. Είπαμε είναι άδεια η πόλη αλλα αυτοί το χέσανε :P Μεταφέρθηκαν εν ευθέτω χρόνω στο σαλόνι και φυσικά ούτε λόγος για κουρτίνα η κλείσιμο απο το παράθυρο του μπάνιου μετά. Νιώθω εντελώς voyeur αλλα δε κουνιέμαι απο τη θέση μου για κανένα λόγο τώρα. Χοντρούλα και άβυζη γκόμενα με τα κλασσικά χοντρόβυζα (Τα οποία δεν υπάρχουν αλλα φαίνονται να είναι εκεί λόγω του ευρύτερου συνόλου). Αδιάφορες καταστάσεις.

Ο τύπος εμμένει στο streaking ακόμα και αρχίζω να εκνευρίζομαι γιατί είναι φάτσα κάρτα. Διακοπές asap.

εμείς στο χωρίο τα έχουμε αυτά κάθε μέρα... με σκυλιά, γατιά, χελώνες και κατσίκες βέβαια, αλλά και πάλι

Δημοσ.

Εμείς εδώ στην Αθήνα πάντως, όπου η εγκληματικότητα είναι υψηλή όπως λένε και τα ΜΜΕ, οι μόνες κραυγές που ακούμε είναι από εν ψυχρώ δολοφονίες.

Δημοσ.

θελει κανεις να κανουμε κανα μπερδεματακι?μολις εφαγα Χ απο τον Τουφα για σαιμπερ,ειναι κ ο αλλος πανω κ εχω λαλησει.Οποιος ψηνεται πμ η εναλλακτικα στελνετε στο τοξοτεντιμποις_σεχρησιμοποιωκαισεπεταωσαστημενηλεμονοκουπαπαπακιχοτμαιλ

Δημοσ.

Και όπως έλεγα μόλις τώρα στον sellers κάτι έχει η μέρα σήμερα.

5 λεπτά αφότου έγραψα το πόστ ανοίγει το φώς απο τον επάνω ακριβως όροφο απο τους άλλους και σκάει ένα ούμπερ γκομενάκι με 2 φίλες της (μάλλον φοιτήτρια που ήρθε ξερωγω στη μάνα της). Και πάλι άνευ κουρτίνας ή οτιδήποτε αποφασίζουν οτι είναι καλή ιδέα να αλλάξουν/βγάλουν σουτιέν βάλουν πυτζάμες κτλ. Δε ξέρω τι στο διάολο συμβαίνει σήμερα αλλα το 2ο πάρτ ήταν ξερωγω επικίλα και παρακαλώ να επαναλαμβάνεται καθημερινά! Τελικά αξίζει να μένεις στην πόλη τον Αύγουστο.

Μά το θεό δεν είμαι voyeur. Δεύτερη/τρίτη φορά να άραξα μπαλκόνι φέτος. Αλλα για το παραπάνω γίνομαι εύκολα.-

Τι σκατά άλλο θα συμβεί σήμερα δλδ...

εμείς στο χωρίο τα έχουμε αυτά κάθε μέρα... με σκυλιά, γατιά, χελώνες και κατσίκες βέβαια, αλλά και πάλι

:-D :-D :-D :-D

Σε μάς μόνο σε κατσίκες και αυτό φθήνει τελευταία. Απλά παντρεύονται απο τα 17 ξερωγω.

Δημοσ.

Θες να πας να αλλάζεις χωρίς κουρτίνες?

Δεν εχω κομπλεξ με το σωμα μου κ θελω να το δειχνω στον κοσμο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...