YiN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οι Κυπριοι δεν μετρανε. Λοιπόν είχα δει συνέντευξη αυτού του παιδιού στους φακέλους όταν έγιναν τα επεισόδια τον Δεκέμβρη του '08. Ο μπάτσος είχε το θράσος να πάει μετά να του ζητήσει να αποσύρει τις κατηγορίες λέγοντάς του "Λυπήσου με, έχω παιδιά." Απ'οσο θυμάμαι του είχε απαντήσει: "Εμένα η μάνα μου εν είχεν μπαιδιά;"
status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα δεν ανοιγει η δεθ? γιαυτο? Ανοίγει η ΔΕΘ και κανουν συλλαλητήριο στην Αθήνα; Εκτός τόπου οι έλληνες τελικά..;ρ
salliara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ε καταλαβα οτι λεγατε για πανω ;ρ οχι 9 ανοιγει. αλλα μπορει να ξεκιναει το χαος απο σημερα.
caution Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι σήμερα είναι τα προεόρτια - Παρασκευή είναι θα γίνει το μπραφ
Chrisxxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν είχα δει συνέντευξη αυτού του παιδιού στους φακέλους όταν έγιναν τα επεισόδια τον Δεκέμβρη του '08. Ο μπάτσος είχε το θράσος να πάει μετά να του ζητήσει να αποσύρει τις κατηγορίες λέγοντάς του "Λυπήσου με, έχω παιδιά." Απ'οσο θυμάμαι του είχε απαντήσει: "Εμένα η μάνα μου εν είχεν μπαιδιά;" ΛΟΛ! Και δεν φτάνει που έρχονται και μας χαλανε τις ζαρντινιέρες αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι και γαύρος. Τα θελε ο κώλος του.
YiN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ΛΟΛ! Και δεν φτάνει που έρχονται και μας χαλανε τις ζαρντινιέρες αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι και γαύρος. Τα θελε ο κώλος του. Έλα μαζέψου.
apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οι γριές τρελαμένες είναι. Πάντως από το πρωί όπου γυρίσει το μάτι μου μπάτσους βλέπω. Σε κάθε διασταύρωση έχει
status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ΛΟΛ! Και δεν φτάνει που έρχονται και μας χαλανε τις ζαρντινιέρες αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι και γαύρος. Τα θελε ο κώλος του. Γαύρους δέρνουμε, οφητζίδες σφάζουμε, γκαραντί πράγματα.
jason_rethymno Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Status την αγγελία την έχεις κανα 8μηνο ?χαχαχ και ακόμα να βρεθεί αγοραστής χαχα.τρολολολ
YiN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Να μου το θυμηθείτε αυτός μια μέρα θα βρεθεί με ζαρντινιέρα κολάρο.
caution Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτεεεέ - οπαδεεεέ οπαδεεεΕΕεεΕ!
status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Status την αγγελία την έχεις κανα 8μηνο ?χαχαχ και ακόμα να βρεθεί αγοραστής χαχα.τρολολολ Είδες, το τριμπούρδελο για κονσόλα δεν μπορώ να την ξεφορτωθώ με τίποτα, π'τάνα σόνυ.. Να μου το θυμηθείτε αυτός μια μέρα θα βρεθεί με ζαρντινιέρα κολάρο. Χου χου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις