Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Οι Κυπριοι δεν μετρανε. :-(

Λοιπόν είχα δει συνέντευξη αυτού του παιδιού στους φακέλους όταν έγιναν τα επεισόδια τον Δεκέμβρη του '08. Ο μπάτσος είχε το θράσος να πάει μετά να του ζητήσει να αποσύρει τις κατηγορίες λέγοντάς του "Λυπήσου με, έχω παιδιά."

Απ'οσο θυμάμαι του είχε απαντήσει: "Εμένα η μάνα μου εν είχεν μπαιδιά;"

Δημοσ.

σημερα δεν ανοιγει η δεθ? γιαυτο?

Ανοίγει η ΔΕΘ και κανουν συλλαλητήριο στην Αθήνα; Εκτός τόπου οι έλληνες τελικά..;ρ

Δημοσ.

ε καταλαβα οτι λεγατε για πανω ;ρ

οχι 9 ανοιγει. αλλα μπορει να ξεκιναει το χαος απο σημερα.

Δημοσ.

Λοιπόν είχα δει συνέντευξη αυτού του παιδιού στους φακέλους όταν έγιναν τα επεισόδια τον Δεκέμβρη του '08. Ο μπάτσος είχε το θράσος να πάει μετά να του ζητήσει να αποσύρει τις κατηγορίες λέγοντάς του "Λυπήσου με, έχω παιδιά."

Απ'οσο θυμάμαι του είχε απαντήσει: "Εμένα η μάνα μου εν είχεν μπαιδιά;"

ΛΟΛ! Και δεν φτάνει που έρχονται και μας χαλανε τις ζαρντινιέρες αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι και γαύρος. Τα θελε ο κώλος του.

Δημοσ.

ΛΟΛ! Και δεν φτάνει που έρχονται και μας χαλανε τις ζαρντινιέρες αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι και γαύρος. Τα θελε ο κώλος του.

Έλα μαζέψου.

Δημοσ.

Οι γριές τρελαμένες είναι.

Πάντως από το πρωί όπου γυρίσει το μάτι μου μπάτσους βλέπω.

Σε κάθε διασταύρωση έχει

Δημοσ.

Γαύρους δέρνουμε, οφητζίδες σφάζουμε, γκαραντί πράγματα.

Δημοσ.

Status την αγγελία την έχεις κανα 8μηνο ?χαχαχ και ακόμα να βρεθεί αγοραστής χαχα.τρολολολ

Είδες, το τριμπούρδελο για κονσόλα δεν μπορώ να την ξεφορτωθώ με τίποτα, π'τάνα σόνυ..

Να μου το θυμηθείτε αυτός μια μέρα θα βρεθεί με ζαρντινιέρα κολάρο.

Χου χου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...