apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πως γινεται να εισαγουν οτι παπατζα υπαρχει απο την Κινα , να σου στελνουν mail με 50% εκπτωση και να στο βγαζουν και προσφορα! το βρικαμε τωρα , φευγουν τα 50αρια συννεφο! ελα μπαναία μου. Έτσι όπως ο τεχνικός Η/Υ σου χρεώνει 60 την ώρα. Έτσι όπως πουλάνε 3D TV χωρίς να υπάρχουν τίτλοι σε 3D Έτσι όπως σου έρχεται ο έκτακτος φόρος. Έτσι όπως πληρώνεις απεριόριστη ομιλία ενώ μιλάς 5 λεπτά από το σταθερό το μήνα. Έτσι όπως σκάβουν για 5 φορά το δρόμο έξω από το σπίτι μου σε 3 χρόνια. Έτσι όπως άρχισε το πρωτάθλημα και δεν ξέρουμε ποιος Α και Β. Έτσι όπως λεφτά υπάρχουν. Έτσι όπως ο Κοσκοτάς είναι μεγαλοεπιχειρηματίας. Έτσι όπως ο έχων σχολή οδηγών έγινε ο ετζίαν. Έτσι όπως το 1/4 της τιμής είναι ο ΦΠΑ Έτσι όπως το επιτόκιο στις πιστωτικές είναι 17% Έτσι όπως η Lisa Sparks έχει πάει 919 άνδρες σε μία μέρα. Έτσι όπως ο άλλος πήρε το ούζι (η τι σκατά πήρε) και άρχισε να θερίζει κόσμο. Έτσι όπως ο Ιανός είναι αλυσίδα πολιτισμού. Έτσι όπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πετάω άχρηστες παλιατζούρες. Καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πετάω άχρηστες παλιατζούρες. Καλημέρα Mην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 @apd , ετσι οπως παμε .- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μου τη βάρεσε τώρα και θέλω κρέπα. Χμφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μου τη βάρεσε τώρα και θέλω κρέπα. Χμφ. u jealous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγο, ναι. Από μαγαζί εδώ κοντά δε παίρνω, γιατί τις κάνουν σκατά, και υλικά δεν έχω για να φτιάξω, οπότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εχει μια -πολυ- καλη στο κΩλονακι εαν ενδιαφερεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είμαι Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αχ , μεχρι εκει φτανουν η γνωσεις μου, σε επιπεδο γαστρονομιας. σορρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 να στείλω ταπεράκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι, κρεπερι εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 να στείλω ταπεράκι? Μέχρι να'ρθει θα μου'χει φύγει η λιγούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καταραμένα ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καταραμένα ΕΛΤΑ. Είμαστε δυό, είμστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρις;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις