apd453 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πως γινεται να εισαγουν οτι παπατζα υπαρχει απο την Κινα , να σου στελνουν mail με 50% εκπτωση και να στο βγαζουν και προσφορα! το βρικαμε τωρα , φευγουν τα 50αρια συννεφο! ελα μπαναία μου. Έτσι όπως ο τεχνικός Η/Υ σου χρεώνει 60 την ώρα. Έτσι όπως πουλάνε 3D TV χωρίς να υπάρχουν τίτλοι σε 3D Έτσι όπως σου έρχεται ο έκτακτος φόρος. Έτσι όπως πληρώνεις απεριόριστη ομιλία ενώ μιλάς 5 λεπτά από το σταθερό το μήνα. Έτσι όπως σκάβουν για 5 φορά το δρόμο έξω από το σπίτι μου σε 3 χρόνια. Έτσι όπως άρχισε το πρωτάθλημα και δεν ξέρουμε ποιος Α και Β. Έτσι όπως λεφτά υπάρχουν. Έτσι όπως ο Κοσκοτάς είναι μεγαλοεπιχειρηματίας. Έτσι όπως ο έχων σχολή οδηγών έγινε ο ετζίαν. Έτσι όπως το 1/4 της τιμής είναι ο ΦΠΑ Έτσι όπως το επιτόκιο στις πιστωτικές είναι 17% Έτσι όπως η Lisa Sparks έχει πάει 919 άνδρες σε μία μέρα. Έτσι όπως ο άλλος πήρε το ούζι (η τι σκατά πήρε) και άρχισε να θερίζει κόσμο. Έτσι όπως ο Ιανός είναι αλυσίδα πολιτισμού. Έτσι όπως...
salliara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πετάω άχρηστες παλιατζούρες. Καλημέρα Mην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ!
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μου τη βάρεσε τώρα και θέλω κρέπα. Χμφ.
salliara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μου τη βάρεσε τώρα και θέλω κρέπα. Χμφ. u jealous
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγο, ναι. Από μαγαζί εδώ κοντά δε παίρνω, γιατί τις κάνουν σκατά, και υλικά δεν έχω για να φτιάξω, οπότε..
kuzko21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εχει μια -πολυ- καλη στο κΩλονακι εαν ενδιαφερεσαι.
kuzko21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αχ , μεχρι εκει φτανουν η γνωσεις μου, σε επιπεδο γαστρονομιας. σορρυ.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 να στείλω ταπεράκι? Μέχρι να'ρθει θα μου'χει φύγει η λιγούρα.
status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καταραμένα ΕΛΤΑ. Είμαστε δυό, είμστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρις;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις