Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τουφ, το Νικος γκουμας δεν υπάρχει πια , και σκεπαστες λεμε κατι αντίστοιχο του καλτσόνε για την πίτσα, μόνο βάλε πιτόγυρο αντί για πίτσα. ναι ρε επιτηδες το πα sly, η φωτο που εβαλες απο το site της πρωην μου της παυλινας, ειναι σαν τις περουκες τις κατεστραμενες που βαζανε στο κομφουζιο και στο αμαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 μα γυρολιχουδιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 What do you mean? Με την περούκα είμαι καλύτερος!!!!!!!!!!111111111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα εγω σκεπαστη νομιζα κατι σαν τεντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι σαν τις περουκες τις κατεστραμενες που βαζανε στο κομφουζιο και στο αμαν αυτο ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα εγω σκεπαστη νομιζα κατι σαν τεντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα εγω σκεπαστη νομιζα κατι σαν τεντα ελα ρε νικ , και στην Αθηνα εχουμε. καλυτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στο chatzilla που σκατα βαζω σερβερ πορτ κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στο chatzilla που σκατα βαζω σερβερ πορτ κλπ? . How do I connect to an IRC network or server? Connect to any IRC server with the command /attach. For example (2nd and 3rd include the password "secret"): /attach irc.example.org /attach irc.example.org:6667/?pass=secret /attach ircs://irc.example.org:6697/?pass=secret ChatZilla also has a selection of IRC networks, displayed by the command /networks. Simply click the network's name in the list or use the command /attach to connect (e.g. the command /attach moznet will connect to the "moznet" network). If you prefer not to use the URL-style of the command /attach, you can also use the commands /server and /sslserver: /server irc.example.org /server irc.example.org 6667 /server irc.example.org 6667 secret /sslserver irc.example.org 6697 /sslserver irc.example.org 6697 secret Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ναι το βρηκα τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 σκεπαστη???σημερα πηγα στο σουπερ μαρκετ και τι ζητησα????? μιλνερ! ναι! δεν ειπα κασερι! ειπα μιλνερ! αχ θυμαμαι στην αθηνα την πιτα του παππου.. το σαντουιτς με τα τυρια..δεν υπαρχει τιποτα πιο νοστιμο! και δυστυχως πιτα του παππου δεν εχει καθολου στην Μακεδονια. αδικια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Eχει ομως πιπα του παππου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 σαπιο και πανακριβο σουβλατζιδικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 αχαχουχα, πειτε μου ενα ραδιοφωνικο σταθμο της αθηνας που παιζει beats. ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται πολυ τελευταια και το ψαχνω στα playlists των σταθμων. το εψαξα στο zoo radio και δεν το βρηκα. σαπιο και πανακριβο σουβλατζιδικο.. ε οχι. μια σαντουιτσαρα που σε χορταινει και με το παραπανω και την πληρωσα λιγο λιγοτερο απο 3 ευρω αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ντεμέκ Αθηναία...=ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις