Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Γιατί η μουσική πιστεύω μας ενώνει ,ένα κομμάτι απο τον διπλανό γαλαξία στο 26ο ετος φωτός http://www.youtube.com/watch?v=yXN5Yu9T-_g
freedubus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πόσοι την έχουν παίξει ή έστω τους σάλεψε λίγο με το άβαταρ της pavlinda;
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Έκανα κάτι πολύ κακό πριν λίγη ώρα.. Βγήκα στο δρόμο με το αμάξι και κόρναρα οποιον έβρισκα μπροστά μου ,κόρναρα και 1 λεφωρίο,Συνολικά πρέπει να κόρναρα καμμια 15 αριά αμάξια,και πατούσα την κόρνα πάρα πολλή ώρα.Γίνεται να μου κάνουν τίποτα τώρα?
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πόσοι την έχουν παίξει ή έστω τους σάλεψε λίγο με το άβαταρ της pavlinda; Έκανα κάτι πολύ κακό πριν λίγη ώρα.. Βγήκα στο δρόμο με το αμάξι και κόρναρα οποιον έβρισκα μπροστά μου ,κόρναρα και 1 λεφωρίο,Συνολικά πρέπει να κόρναρα καμμια 15 αριά αμάξια,και πατούσα την κόρνα πάρα πολλή ώρα.Γίνεται να μου κάνουν τίποτα τώρα? Σας έχει πειράξει η ζέστη. Ειδικά εσένα τώρα τελευταία ρε φρή
freedubus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ειδικά εμένα. αλλά κάθε καλοκαίρι το ίδιο γίνεται, τόσες ώρες που είμαι κάτω απ' τον ήλιο καθημερινά. Από Σεπτέμβριο θα είμαι ξανά ο παλιός καλός αγαπημένος σας εγώ
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 αγαπημενε ετσι ειναι. μια η τυπισα με τις βρωμικες πατουσες, μια το αβαταρ. ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Επίσης Jonny Depp, έχεις γράψει το nickname σου λάθος ρε φίλε. Epic Fail Εκτός αν είναι κάτι τόσο βαθύ που δεν το πιάνω. Και όταν λέω "κάτι τόσο βαθύ" δε χρειάζεται να το αναλύσεις φρηνταμπα
freedubus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και όταν λέω "κάτι τόσο βαθύ" δε χρειάζεται να το αναλύσεις φρηνταμπα είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Επίσης Jonny Depp, έχεις γράψει το nickname σου λάθος ρε φίλε. Epic Fail Εκτός αν είναι κάτι τόσο βαθύ που δεν το πιάνω. Και όταν λέω "κάτι τόσο βαθύ" δε χρειάζεται να το αναλύσεις φρηνταμπα χαχα ναι απο βιασύνη το κανα το λάθος
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ειχα πάει βόλτα να αραξω κάπου πριν (σε κατι βράχια που αραζα παλιοτερα στην θαλασσα που ειναι στην περιοχη μου ) και οπως εχω κάτσει και ακουω τον ηχο των κυμάτων (πλαφφφ πλαφφφ) ακουω "χλατς χλουτς πλατς πλουτς ναι , σκισε με... μουγκριτα , αχ βαχ κλπ." και προσεξα οτι λίγο πιο πέρα ήταν παρκαρισμένο ενα αυτοκίνητο στο σκοτάδι. Οταν ανεβηκε η γκομενα να αρχισει το ροντεο ειχε full θέαμα εκτος απο τον ηχο. τελικα και μονος σου να πας βολτα να αραξεις , ποτε δεν βαριεσε.
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 χααχαχ το γατακι μου πηγε να φάει το χαρτί υγείας και το προλαβα στο τσακ πριν το καταπιεί.του το βγαλα απ το στόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις