Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πω,σαν το ξυπνημα για να κανεις δουλειες δεν εχει.Τηλεφωνο απο την μανα κατα τις 9. "Ερχετε ο αδερφος σου,το σπιτι ειναι συμαζεμενο?"

Και μου πηρε 2 ωρες να το κανω.

Μετα ο γειτονας,θα με πεταξεις μεχρι εκει?

Να σε πεταξω.

Και εκανε 40 λεπτα να βγει απο κει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Μια ώριμη ντομάτα, 2 καρότα και μισό μεγάλο αγγούρι για μεσημεριανό, χωρις λαδι η τυρί, είμαι μια χαρά, δεν πειναω δηλαδή ούτε και έχω σκάσει(μαλλον τα καροτα το κάνουν επειδη τα μασαω για ωρα). Και σύνολο 100 θερμίδες.

Και όταν πεινάσω θα κάνω ένα ρηπήτ. Η και δυο αμα λάχει.

Μια ώριμη ντομάτα, 2 καρότα και μισό μεγάλο αγγούρι για μεσημεριανό, χωρις λαδι η τυρί, είμαι μια χαρά, δεν πειναω δηλαδή ούτε και έχω σκάσει(μαλλον τα καροτα το κάνουν επειδη τα μασαω για ωρα). Και σύνολο 100 θερμίδες.

Και όταν πεινάσω θα κάνω ένα ρηπήτ. Η και δυο αμα λάχει.

κι αμα χορτασεις ποτε να με χεσεις.

Προσπαθώ να χάσω οτι πήρα βέβαια. Χτες χτύπησα πρωτείνες οπότε σήμερα μπορω να κάνω και χωρίς.

Και αν με πιασουν τασεις για γλυκακι, κρεμα ανθος αραβοσιτου 110 θερμιδες/100g η ζελέ 77θ/120g κανονικός 9θ/123g ο χωρις ζάχαρη.

Και είπα, αν πεινάσω θα ξαναφάω.

Αύριο θα βράσω μακαρόνια χωρις βουτυρα κλπ. Θα βάλω απο πάνω τόνο σε νερό ή θα τρίψω και θα ρίξω μια ντοματα.

Δεν το κανω παρανοικά. Μια στις τόσες τρώω και κατι που μου αρεσει και με βοηθάει να μη σκεφτομαι οτι στερουμαι.

Και δε θελω να χασω 50 κιλά, 6 θέλω.

Προσπαθώ να χάσω οτι πήρα βέβαια. Χτες χτύπησα πρωτείνες οπότε σήμερα μπορω να κάνω και χωρίς.

Και αν με πιασουν τασεις για γλυκακι, κρεμα ανθος αραβοσιτου 110 θερμιδες/100g η ζελέ 77θ/120g κανονικός 9θ/123g ο χωρις ζάχαρη.

Και είπα, αν πεινάσω θα ξαναφάω.

Αύριο θα βράσω μακαρόνια χωρις βουτυρα κλπ. Θα βάλω απο πάνω τόνο σε νερό ή θα τρίψω και θα ρίξω μια ντοματα.

Αφού έχεις καλό μεταβολισμό ρε συ , πρέπει να κάτσεις να ψοφήσεις της πείνας ; Μία προσεκτική διατροφή κάνε απλά. Σιγά μη δυσκολευτείς εσύ να χάσεις αυτά τα κιλά.

ΕΚΤΑΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Το κατάστημα καυτών εσωρούχων στην Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη (ΝΑΙ αυτό με το μελαχρινό που παραμιλάει όλο το κέντρο λέω) μεταφέρεται στην Αγίας Θεοδώρας.

Το άλλο κατάστημα με το ξανθό παραμένει ως έχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...