athlios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εχει σημασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ivory Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εχεις ξεχασει το a/c ανοιχτο , πολυ κρυο. Μόλις μπήκα στο γραφείο και πάγωσα. Το είχα ξεχάσει ανοιχτό μαζί με τον ιονιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρα αν δε πληρωνεις εσυ το ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ivory Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς το πληρώνω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ή τρεχεις με 70 με το παραθυρο του οδηγου ανοιχτο 7:30 η ωρα το μπρωι Ρε μαλάκα μας δουλεύεις. Άντε γειααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ε καπου εκει, το κοντερ δεν δουλευει , ξερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι γάτα είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα. Καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου χαλάσω εγώ χατήρι? όπως προτιμάς. αααυτο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πήγα πουρνό πουρνό να πληρώσω μια κλήση στο δήμο Θεσσαλονίκης. Ωραία περνάν αυτοί εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μπορώ ρε μαλάκα. Γιατί είμαι ... και σοσιαλιστής. ^^0.50 τι κάνει το κοράκι εκεί πίσω απ' τους γέρους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πιο πολύ γέλασα στο "και ο άλλος ο σύντροφος να καθίσει κάτω" στο 1:07 Σύντροφοι μη μαλώνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχαχαχ μου φτιάξατε τη μέρα. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ. Εντωμεταξύ ο άλλος ο μαλάκας που τσακώνεται δεν είναι σαν μίξη φάτσας Καραμανλή(θείου) με μαλλί Παπακωνσταντίνου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι γάτα είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα. Καλημέρα. τι ψωνισες δε μας ειπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ΓΙΑΤΙ ειμαι ΜΠΑΣΟΚ ρε φιλε! πλας το ''Χρηστο συνεχισε'' στο τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις