Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 λυγμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τουλάχιστον τα 83.25 θα τα πληρώσεις όλα εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Kuzko το τρολφεης ξεχασες και το problem thermodynamics? δοκιμασμενο ειναι. οσο για το τρολφεις...; λιγο πιο νια-νια , δεν επιασα το συλλογισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τουλάχιστον τα 83.25 θα τα πληρώσεις όλα εσύ; Ρε 83.5 βγαίνει ότι κατανάλωσα το μήνα. Αλλά δεν είχα πληρώσει τον έναντι και τσααααακ. Ήρθαν μαζεμένα. Πριν λίγο τα έσκασα και τα 333, ζεστά και ψηφιακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Α σόρι. Νόμισα οτι 333/4 δηλαδή τα πληρώνουν 4 άτομα. Με τις υγείες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 δοκιμασμενο ειναι. οσο για το τρολφεις...; λιγο πιο νια-νια , δεν επιασα το συλλογισμο. ξερω γω? το οτι ενα ψυγειο σε λειτουργία με ανοιχτή την πόρτα ζεσταίνει το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται.το ίδιο και ενα ερκοντήσιο με την εξωτερική μονάδα μέσα. Το ίδιο και ένας φούρνος. Γενικά η ιδέα σου είναι ένας ενεργοβόρος μη αποδοτικός φούρνος δωματίου. Η πέρασες το Λούσι για εβραίο στο Άουσβιτς ή ήταν του στυλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμένα το κινητό ρε γαμώτο - όσο ένα μικρό zastava μου ήρθε... Cosmote γ@μημένη, ο caution δεν πεθαίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 θα πεθανει αν συνεχισει να ψηνει το μυαλο του τοσο πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμένα το κινητό ρε γαμώτο - όσο ένα μικρό zastava μου ήρθε... Cosmote γ@μημένη, ο caution δεν πεθαίνει! γμστ και εγώ στο στρατόπεδο έχω γαμηθεί στα τηλέφωνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 κανε μια βολτα απο τα Πατησια του 80φευγα. Την ειχαν δει ολοι εβραιοι μαλλον. Το ειχαν και προσφατο. Ε, το ψυγειο καιει που καιει , στην τελικη ας κρυωσει και το δωματιο για λιγο. επισης , αλλη δουλεια δεν ειχα απο το να τρολαρω για ενα λογαριασμο ΔΕΗ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Απορώ ρε μαλάκες. Εγώ το κινητό το έχω μόνο για να κάνω αναπάντητες και να με παίρνουν οι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 γμστ και εγώ στο στρατόπεδο έχω γαμηθεί στα τηλέφωνα... Αυτό που ο ThReSh είναι φαντάρος ακόμα να το συνηθίσω Περνάει καθόλου ο καιρός μέσα; Όλα καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Απορώ ρε μαλάκες. Εγώ το κινητό το έχω μόνο για να κάνω αναπάντητες και να με παίρνουν οι άλλοι. μαλλον caution και thresh ανηκουν σε αυτους που παιρνουν και οχι σε αυτους που κανουν αναπαντητες για να τους παρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 κανε μια βολτα απο τα Πατησια του 80φευγα.Την ειχαν δει ολοι εβραιοι μαλλον. Το ειχαν και προσφατο.Ε, το ψυγειο καιει που καιει , στην τελικη ας κρυωσει και το δωματιο για λιγο.επισης , αλλη δουλεια δεν ειχα απο το να τρολαρω για ενα λογαριασμο ΔΕΗ! ΧΜ, μεχρι τώρα πίστευα οτι έκανες πλάκα. Προσοχή : Σοβαρή απάντηση. Το ψυγείο όπως όλες οι ψυκτικές μηχανές σύμφωνα με το 2ο Θερμοδυναμικό νόμο απαιτεί καταβολή ενέργειας. Και σύμφωνα με τον 1ο Θ.Ν. η επιπλέον ενέργεια αυτή θα εκλυθεί σε θερμότητα. Αν το σύστημά σου είναι κλειστό , όπως ενα δωμάτιο που δεν αλληλεπιδρά με τον κόσμο παρα μόνο δέχεται ενέργεια (ρεύμα) (ιδανικό δωμάτιο, πόσο μάλλον να έρχεται και απ'έξω η ζέστη) τότε η αρχή διατήρησης της ενέργειας επιβάλλει η θερμοκρασία να αυξηθεί. Με δυο λόγια, το ψυγείο , είναι μια μηχανή που παίρνει τη ζέστη από μέσα και την βγάζει έξω στο δωμάτιο, και μάλιστα επαυξημένη με το ρεύμα που χάλασε. Άν έχεις λοιπόν το σύστημα να κάνει λούπα, δηλαδή την πόρτα ανοιχτή, τότε στο σύνολο της η θερμοκρασία θα αυξηθεί, όσο το κόστος σε ενέργεια λειτουργίας του ψυγείου Και όλα τα άλλα για τα Πατήσια και τις πατέντες των ελληναράδων είναι μπαρούφες Απορώ ρε μαλάκες. Εγώ το κινητό το έχω μόνο για να κάνω αναπάντητες και να με παίρνουν οι άλλοι. Πες τα ντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που ο ThReSh είναι φαντάρος ακόμα να το συνηθίσω Περνάει καθόλου ο καιρός μέσα; Όλα καλά; 651 ΑΒΥΠ ζωάρα...έκλεισα 4 μήνες προχθές και μένουν άλλοι τόσοι εκ των οποίων ο τελευταίoς θα είναι σχεδόν όλος άδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις