Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε να σταματησουμε να λεμε την φωτογραφια τεχνη, γιατι δεν ειναι ζωγραφικη...

Σε αυτό συμφωνάω και εγώ.;ρ

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ε όχι, όλα έχουν έναν ορισμό. Η μουσική έχει 3 στοιχεία: ρυθμό, μελωδία και αρμονία. Όταν λοιπόν κάτι δεν έχει ένα από αυτά τα 3 στοιχεία, δε θεωρείται μουσική.

Και ομως διαφωνω. Υπαρχει πχ μουσικη χωρις μελωδιες

Δημοσ.

Ώπα. Δηλαδή άμα θέλω εγώ την κότα να την πω προβατίνα, είναι και προβατίνα; Ντάξει τότε θα σε πω μαλάκα και θα εννοώ ψηλός, τι τους θέλουμε τους ορισμούς ξέρωγω..

ποιά προβατίνα και ποιά κότα ρε ψηλέ; Και ποιός είναι αυτός που θα ορίσει τι είναι μουσική και τι δεν είναι; Η μάναμ μια ζωή με έλεγε "τι είναι αυτά που ακούς, δεν είναι μουσική, είναι φασαρία", έτσι με ακούστηκε και ο Στάτους. Ούτε εγώ γουστάρω ντάπα-ντούπα, και σιχαίνομαι το ραπ και το χιπ-χοπ και τα συναφή, αλλά για ποιόν λόγο δεν είναι μουσική αυτά είπαμε;

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Roots_of_hip_hop

για την μουσικη μιλαμε.

Οπότε για να καταλάβω και εγώ, μέσα από την χιπ χοπ κουλτούρα βγήκε μια μουσική που ονομάστηκε χιπ χοπ(για προφανείς λόγους) άρα χιπ χοπ θεωρείται και είδος μουσικής, δηλαδή δεν είναι λάθος η ονομασία της(οπότε εγώ κι ο νικ ήμασταν λάθος πριν και δεν είναι κατάχρηση);

Δημοσ.

ποιά προβατίνα και ποιά κότα ρε ψηλέ; Και ποιός είναι αυτός που θα ορίσει τι είναι μουσική και τι δεν είναι; Η μάναμ μια ζωή με έλεγε "τι είναι αυτά που ακούς, δεν είναι μουσική, είναι φασαρία", έτσι με ακούστηκε και ο Στάτους. Ούτε εγώ γουστάρω ντάπα-ντούπα, και σιχαίνομαι το ραπ και το χιπ-χοπ και τα συναφή, αλλά για ποιόν λόγο δεν είναι μουσική αυτά είπαμε;

Το γάλα σου πιες, να προσέχεις μην σου βάλουν τίποτα στο ποτό. κλπ ;ρ

Δημοσ.

Ε τι φταίω 'γω άμα η μάνα σου δεν ήξερε; :ρ

Και τώρα σοβαρά θες να απαντήσω στο "ποιός ορίζει τι είναι μουσική"; Θα σου απαντήσω λοιπόν με λίγη ειρωνεία, αυτός που όρισε και τι σημαίνει τηλεόραση, παράθυρο, γήπεδο, πλανήτης κτλ.

Και για μισό λεπτό

ποιά προβατίνα και ποιά κότα ρε ψηλέ;

Μήπως με λες μαλάκα; :ρ

Δημοσ.

όχι ρε συ Βοξ, για όνομα.

Τεσπά, δεν θα ανοίξω λεξικό να δω τι ορίζει ο Μπαμπινιώτης ως μουσική. Στην τελική, εγώ θεωρώ μελοδικότατους τους κάφρους που ακούω, ενώ η μάναμ όχι, οπότε έχουμε δίκιο αμφότεροι: εγώ λέω ότι είναι μουσική, αυτή λέει ότι είναι φασαρία.

Εγώ θεωρώ μουσική οτιδήποτε βάζει κάποιος να ακούσει και περνάει καλά. Ο Μπαμπινιώτης ας λέει ότι θέλει.

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ μουσική οτιδήποτε βάζει κάποιος να ακούσει και περνάει καλά. Ο Μπαμπινιώτης ας λέει ότι θέλει.

Ε, αυτό είναι λάθος.

Τέλος πάντων δε πειράζει(who cares στην τελική), στην υγειά μας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...