Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαν την μάνα μου κάνεις ρε συ στάτους. Μουσική είναι οτιδήποτε γουστάρει κάποιος να θεωρεί μουσική.

Δεν διαφώνησα, είπα τι θεωρώ εγώ τι ΔΕΝ είναι μουσική. ;ρ

get

Ναι αλλά εμείς δεν έχουμε λευχαιμία ;ρ

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Βαριέμαι να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα γιατί βλέπω ταινία, αλλά ας απαντήσω σε αυτό:

Γιατι δεν ειναι μουσικη το hip hop?

Γιατί το χιπ χοπ είναι κουλτούρα, όχι είδος μουσικής. Τώρα για τη ραπ και τα συναφή, βρείτε τα μόνοι σας.

Δημοσ.

Ε κοιτα χιπχοπ οντως ειναι η κουλτουρα με τα λεγομενα 4 elements αλλα στην πραξη η μουσικη λεγεται χιπχοπ, ισως καταχρηστικα αλλα ετσι ειναι!

Δημοσ.

Γιατί το χιπ χοπ είναι κουλτούρα, όχι είδος μουσικής. Τώρα για τη ραπ και τα συναφή, βρείτε τα μόνοι σας.

Κουλτούρα να φύγουμε ένα πράγμα..

Athlios για έλα πριβε΄;ρ

Δημοσ.

"hip-hop is something you live, rap is something you do" - που έλεγε και παππούς μου...

To κουλτουρόμετρο εσύ το έχεις status, και το ψάχνω...; :P

Δημοσ.

Ε κοιτα χιπχοπ οντως ειναι η κουλτουρα με τα λεγομενα 4 elements αλλα στην πραξη η μουσικη λεγεται χιπχοπ, ισως καταχρηστικα αλλα ετσι ειναι!

Ε καταχρηστικά ναι, όχι ότι είναι σωστό όμως. :Ρ

Α επίσης,

Μουσική είναι οτιδήποτε γουστάρει κάποιος να θεωρεί μουσική.

Ώπα. Δηλαδή άμα θέλω εγώ την κότα να την πω προβατίνα, είναι και προβατίνα; Ντάξει τότε θα σε πω μαλάκα και θα εννοώ ψηλός, τι τους θέλουμε τους ορισμούς ξέρωγω..

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=IsS7F5H2VpM

Βαριέμαι να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα γιατί βλέπω ταινία, αλλά ας απαντήσω σε αυτό:

http://en.wikipedia.org/wiki/Roots_of_hip_hop

για την μουσικη μιλαμε.

Δημοσ.

To κουλτουρόμετρο εσύ το έχεις status, και το ψάχνω...; :P

Θα το ανταλλάξεις με το κωλοβυθόμετρο; :Ρ

Δημοσ.

Ώπα. Δηλαδή άμα θέλω εγώ την κότα να την πω προβατίνα, είναι και προβατίνα; Ντάξει τότε θα σε πω μαλάκα και θα εννοώ ψηλός, τι τους θέλουμε τους ορισμούς ξέρωγω..

Άλλο το σημαίνων και το σημαινόμενο και άλλο το τι θεωρεί ο κάθε ένας μουσική ρε Θωμά!

Δημοσ.

Άλλο το σημαίνων και το σημαινόμενο και άλλο το τι θεωρεί ο κάθε ένας μουσική ρε Θωμά!

Ε όχι, όλα έχουν έναν ορισμό. Η μουσική έχει 3 στοιχεία: ρυθμό, μελωδία και αρμονία. Όταν λοιπόν κάτι δεν έχει ένα από αυτά τα 3 στοιχεία, δε θεωρείται μουσική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...