Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα! Αυτη φαινεται να γουσταρει περισσοτερο απο οτι εγω ! Αυριο μαλλον θα σκασει απο το σπιτι μου, ιδωμεν =P

Ωπα.

Άτσα.

Φσσσ

Πφφφ... άντρες

Ψόφησα στη δουλειά σήμερα , έχω και ένα κρύωμα και έμεινα και από μέση . Είπαμε να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας αλλά με τη γυμναστική και τις δουλειές το παράκανα :fear:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εφτιαξα κατι γαματες μπαμιες.

Πρωτη φορα της μαγειρεψα απο μονος μου. Δεν το περιμενα οτι θα μου αρεσανε.

Δημοσ.

Ναι βεβαια αν βλεπεις μονο αυτα που προβαλλονται κατα κορον -aka mainstream- δικαιολογεισαι σε μεγαλο βαθμο.

Nick ειναι mashups με hendrix & beatles τα συγκεκριμενα!

Και status, αλλο το κανονικο rap οπως αυτο των wutang αλλο οι πιπες του στυλ 50 cent και pipeminem

Δεν είναι μουσική η ραπ όσο και να χτυπάτε τα οπίσθια σας επί του δαπέδου, είτε αυτή μιλάει για φτώχεια, κακουχίες, πόλεμο κλπ.

Δημοσ.

Δεν είναι μουσική η ραπ όσο και να χτυπάτε τα οπίσθια σας επί του δαπέδου, είτε αυτή μιλάει για φτώχεια, κακουχίες, πόλεμο κλπ.

Ραπ ειναι το τραγουδισμα-απαγγελια.

Και μην το παμε οτι αμα δεν εχει κατι καποιο κλασσικο οργανο δεν ειναι μουσικη.

Επισης hip hop με @@ και με μουσικα οργανα :

http://www.youtube.com/watch?v=8PfuIm4Onhc

Δημοσ.

Ραπ ειναι το τραγουδισμα-απαγγελια.

Και μην το παμε οτι αμα δεν εχει κατι καποιο κλασσικο οργανο δεν ειναι μουσικη.

Beastie boys? gimme a break will ya?

Εμμένω στην θέση μου, το ραπ είναι για το πέος, μη προσπαθείς να μου απόδειξής το αντίθετο, σε λίγο θα μου πεις ότι και το remix είναι μουσική.

Δημοσ.

Γιατι δεν ειναι μουσικη το hip hop?

Γιατί δεν έχει μουσική για αρχή, καλύστα θα μπορούσες να κλάνεις στο μικρόφωνο και να...ow wait! Tween wave!:P

Νταχ στατους, ποια μουσικη δεν ειναι για το πεος για σενα? Κακως ανοιγω συζητηση βεβαια ....

Δεν θεωρώ ότι ξέρω ποιά είναι η καλύτερη μουσική, αλλά μην μου λέτε ότι τα ντάπα ντούπα και οι ««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««απαγγελείες»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» των ραπ «κάτι» είναι μουσική.

τα ρεμπετικα.

Σωστό και αυτό.

Δημοσ.

..αλλά μην μου λέτε ότι τα ντάπα ντούπα και οι ««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««««απαγγελείες»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» των ραπ «κάτι» είναι μουσική.

σαν την μάνα μου κάνεις ρε συ στάτους. Μουσική είναι οτιδήποτε γουστάρει κάποιος να θεωρεί μουσική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...