athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τι πινω? Γαλα απο το μαγαζι σου πινω ρε μπουγατσα.
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Mαφαλντα αμα γουσταρεις μπουγατσα, ελα μετα να τα μιλησουμε. να βγαλουμε συννενοηση.
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Οποια δε γουσταρει μπουγατσες ο γκανγκ γεννηθηκε γιαυτην.
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ρε με το που ειδα αυτο θυμηθηκα εσενα γκανκ ενστικτο Είμαι καλός στο να αποφεύγω μαλάκες που κάνουν τετακέ ή άλλες ταρζανιές μπροστά μου... Οποια δε γουσταρει μπουγατσες ο γκανγκ γεννηθηκε γιαυτην. Ναι ρε. Έτσι.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Οποια δε γουσταρει μπουγατσες ο γκανγκ γεννηθηκε γιαυτην. Ορίστε Σαλλονικιός αρπάζεται με το παραμικρό Όχι δεν μου αρέσει η μπουγάτσα, κατά τα άλλα άλλα φαγητά από τη συμπρωτεύουσα μια χαρά είναι, δεν είναι η κουζίνα σας το πρόβλημά σας
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ακομα δω ειστε βρε τώρα ήρθες? τώρα που φεύγω?
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ε είμαι ψιλοχώμα, αλλά παίζει να την παλέψω. Για να δούμε... εσύ τι έκανες όλη μέρα? μαστόρευες?
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι καλός στο να αποφεύγω μαλάκες που κάνουν τετακέ ή άλλες ταρζανιές μπροστά μου... εντωμεταξυ αν το βιντεο ειναι αυτο που λεει καποιος φοβερη προσφυση η κατι τετοιο ειναι και ψιλογνωστοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις