pappous_soulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μα και η Πάτρα χάλια είναι Σε παρακαλώ, όχι και χάλια. Μπουρδέλο είναι.
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιοι εμείς? Έχετε και έναν πεζόδρομο δίπλα στην θάλασσα ρε παιδί μου...
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 χαριζω iphone και αυτοκινητο. κοκκινο. 1300 κυβικα. υγ οποιος θελει ας ερθει να τα παρει να τα βαλει στομπατοτου.
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 χαριζω iphone και αυτοκινητο. κοκκινο. 1300 κυβικα. υγ οποιος θελει ας ερθει να τα παρει να τα βαλει στομπατοτου. Θα τα πάρω, αλλά στον μπάτο μου δεν χωράνε. Οπότε θα τα πάρω ως έχουν... Σου φαίνομαι για Σαλλονικιά?????????? ε, με τον τρόπο που μιλάς για Θεςς μου φάνηκε ότι είσαι από κείθε πάνου...
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν το δέχομαι, ήταν προσβολή και.. πως μπορώ να ξεπληρώσω για το λάθος που έκανα...?
pappous_soulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν το δέχομαι, ήταν προσβολή Γιατί ρε; Τι έχουν οι σαλονικιές;
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 και.. πως μπορώ να ξεπληρώσω για το λάθος που έκανα...? Άστο θα μου περάσει αργότερα, δεν μπορώ να κρατήσω κακία ούτε καν για τέτοιες προσβολές Αλήθεια ο Λούσι που έχει εξαφανιστεί? Σούλι, οι Σαλλονικιές είναι από τη Θεσσαλονίκη Κατά τα άλλα μια χαρά κοπέλες είναι...
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μην πείτε για τυριά και κασέρια τώρα. Δεν είμαι αθηναίος..
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το τυρι ειναι η φετα και το κασερι ειναι το κασερι. μυγαμησω
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αλήθεια ο Λούσι που έχει εξαφανιστεί? Δεν σου έχουν πει, να μην μελετάς τον διάολο?? Το τυρι ειναι η φετα και το κασερι ειναι το κασερι. μυγαμησω ούτε άθλιος είμαι...
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αν θελεις να μεινεις παρθενος καλυτερα να μη το συνεχισουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις