gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρω γω. Δεν την είδα καλά. Νύχτα ήρθα. Έλα ρε λεφτέρρρ τι να γίνει. Γυρίσαμε και εμείς στις υποχρεώσεις, σαν εσένα..
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σκατούρεν. Σήμερα έκανα το τελευταίο μπανάκι (στη θάλασσα ε) για φέτος. Κατά τον Μάρτιο πάλι, πρώτα ο πανάγαθος...
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Θα γυρίσω και εγώ από βδομάδα, αλλά θα γυρίσω πρωί οπότε θα τα δω τα κάλλη της... Χεχε για την ώρα χαίρομαι ακόμα διακοπούλες
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σκατούρεν. Σήμερα έκανα το τελευταίο μπανάκι (στη θάλασσα ε) για φέτος. Κατά τον Μάρτιο πάλι, πρώτα ο πανάγαθος... Εγώ σκέφτομαι κατά τέλη Σεπτέμβρη που θα γυρίσω μια βόλτα Πάτρα να πάω για καμιά βουτιά... Θα γυρίσω και εγώ από βδομάδα, αλλά θα γυρίσω πρωί οπότε θα τα δω τα κάλλη της... Χεχε για την ώρα χαίρομαι ακόμα διακοπούλες Ποια κάλη της μωρέ?
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αν σας ακούσει ο Εωσφόρος έχετε μπανιαριστεί αμφότεροι ε.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν με νοιάζει, εγώ το λέω Athens suckz Αλλά η Θεσσαλονίκη είναι χειρότερη όπως και να χει
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλά η Θεσσαλονίκη είναι χειρότερη όπως και να χει Όχι ρε συ... Εγώ γουστάρω κάργα. Ίσως να φταίει ότι το χω απωθημένο να πάω...
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ...η Θεσσαλονίκη είναι χειρότερη όπως και να χει Σαφέστατα.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ρε συ... Εγώ γουστάρω κάργα. Ίσως να φταίει ότι το χω απωθημένο να πάω... Να μην το έχεις καθόλου, το λιμάνι βρωμάει χειρότερα και από το πεζοδρόμιο μπροστά από το Πολυτεχνείο
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Ώρες ώρες τα ίδια σκατά μυρίζουμε στην Πάτρα...
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 όντως. Δεν ξέρω από πότε, αλλά μια βδομάδα που είμαι εδώ η μπόχα είναι έντονη, το βραδυ κυρίως.
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο και να ναι, εσείς βλέπετε και θάλασσα. Εμάς μας την έχουν -προς το παρόν- περιορισμένη την πρόσβαση σε αυτή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις