salliara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ξέρεις πόσο όμορφο είναι να γελας στην σερβιτόρα και σε αυτην που κάθετε στο δίπλα τραπέζι όταν λες ευχαριστω ξερω γω και να απαντάνε με χαμόγελο ? ενοιωσα ευχαριστα σήμερα , ενοιωσα το body language δεν βγαίνεις συχνα απ το σπίτι ε? Τόξο έλα να σε δαγκώσω εγώ ντε.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Τοξο ηρεμησε και αυριο μερα ειναι, μην τα παιρνεις ετσι Παραλιγο να κλεισω το τηλεφωνο στα μουτρα του.Αυτο δεν το εχω διασκεδασει ΠΟΤΕ στα 6 χρονια σχεσης κ μαλιστα σε σοβαρες κρισεις κ να πιανομαι τωρα απο 3 χαζολεξεις.Δεν παω καλα.Αποτοξινωση απο το Ινσομνια γιατι μαλλον καποιος παρεξηγηθηκε ασχημα
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Παραλιγο να κλεισω το τηλεφωνο στα μουτρα του.Αυτο δεν το εχω διασκεδασει ΠΟΤΕ στα 6 χρονια σχεσης κ μαλιστα σε σοβαρες κρισεις κ να πιανομαι τωρα απο 3 χαζολεξεις.Δεν παω καλα.Αποτοξινωση απο το Ινσομνια γιατι μαλλον καποιος παρεξηγηθηκε ασχημα Ωχχχ ειπες κατι εδω και το διαβασε? Νταξει ηρεμησε ομως... μη γινει καμια χοντρη ζημια.
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 σαλιάρα , πως το εννοείς ? λογω εξεταστικής τώρα δεν εχω και πολλές ευκαιρίες αλλα ίσως θα φταίει το γεγονός οτι αλλάξαμε περιβάλλον και πήγαμε για αλλαγή να δούμε τι παίζει σε άλλα μαγαζιά απο τα κλασσικά 3 που πάμε συνήθως αλλα για πες
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ωχχχ ειπες κατι εδω και το διαβασε? Νταξει ηρεμησε ομως... μη γινει καμια χοντρη ζημια. Ναι αυτο.Γαμω το γκουγκλ τρανσλεητ τους μεσα
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ωχχχ ειπες κατι εδω και το διαβασε? Νταξει ηρεμησε ομως... μη γινει καμια χοντρη ζημια. λες αυτο με το φίλους γκοθούδες ?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 λες αυτο με το φίλους γκοθούδες ? Μπα,μηνων πισω ποστ.Τεσπα,δεν θα μου κλεισετε εσεις το σπιτι.Λε πουλ Ινσομνια
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ε ρε μαλακα και εσυ τα θελε ο κωλος σου...
salliara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 σαλιάρα , πως το εννοείς ? λογω εξεταστικής τώρα δεν εχω και πολλές ευκαιρίες αλλα ίσως θα φταίει το γεγονός οτι αλλάξαμε περιβάλλον και πήγαμε για αλλαγή να δούμε τι παίζει σε άλλα μαγαζιά απο τα κλασσικά 3 που πάμε συνήθως αλλα για πες δε ξερω ρε συ εγω το θεωρω εντελως φυσιολογικο το χαμογελο. ανθρωπινό. μαλλον ειμαι λαθος.?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ε ρε μαλακα και εσυ τα θελε ο κωλος σου... Χαλοου!!Την ξερει την αλαζονια μου κ το χιουμορ-δηλητηριο μου κ ειναι πολυ δεκτικος.Απλα στραβωσε με κατι πολυ συγκεκριμενο,το οποιο προφανως και δεν εχει επιλυθει μεσα του.Τεσπα κλαιν.Θα του τα χωσω λιγο κ βλεπουμε τι συμβιβασμος θα γινει ως συνηθως.Μεχρι τοτε να με προσκυνατε. Λε πουλ ολοι σας
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 δε ξερω ρε συ εγω το θεωρω εντελως φυσιολογικο το χαμογελο. ανθρωπινό. μαλλον ειμαι λαθος.? δυστυχως ο κόσμος γίνεται ψιλο μίζερος λόγω πολλών παραγόντων και το απλό χαμόγελο είτε δεν το δίνουν σημασία είτε θα το αντιμετωπίσουν ψυχρά τελος πάντων ήταν ενα απλό ανθρώπινο μήνυμα , απλο και ταπεινό που μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση
salliara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 θα με φαει η πολη, θα με καταπιει! προς το παρον -> :-D
pappous_soulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=neawPHsSep0 μέρααα
Ivory Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ωραία το Σάββατο. Μπαμ, μπαμ σπίτι-δουλειά.
g_alkis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Παραλιγο να κλεισω το τηλεφωνο στα μουτρα του.Αυτο δεν το εχω διασκεδασει ΠΟΤΕ στα 6 χρονια σχεσης κ μαλιστα σε σοβαρες κρισεις κ να πιανομαι τωρα απο 3 χαζολεξεις.Δεν παω καλα.Αποτοξινωση απο το Ινσομνια γιατι μαλλον καποιος παρεξηγηθηκε ασχημα Μας λυπήθηκε ο Θεός
Προτεινόμενες αναρτήσεις