Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρεις πόσο όμορφο είναι να γελας στην σερβιτόρα και σε αυτην που κάθετε στο δίπλα τραπέζι όταν λες ευχαριστω ξερω γω και να απαντάνε με χαμόγελο ?

ενοιωσα ευχαριστα σήμερα , ενοιωσα το body language

δεν βγαίνεις συχνα απ το σπίτι ε? :huh:

Τόξο έλα να σε δαγκώσω εγώ ντε.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τοξο ηρεμησε και αυριο μερα ειναι, μην τα παιρνεις ετσι ^_^

Παραλιγο να κλεισω το τηλεφωνο στα μουτρα του.Αυτο δεν το εχω διασκεδασει ΠΟΤΕ στα 6 χρονια σχεσης κ μαλιστα σε σοβαρες κρισεις κ να πιανομαι τωρα απο 3 χαζολεξεις.Δεν παω καλα.Αποτοξινωση απο το Ινσομνια γιατι μαλλον καποιος παρεξηγηθηκε ασχημα :devil:

Δημοσ.

Παραλιγο να κλεισω το τηλεφωνο στα μουτρα του.Αυτο δεν το εχω διασκεδασει ΠΟΤΕ στα 6 χρονια σχεσης κ μαλιστα σε σοβαρες κρισεις κ να πιανομαι τωρα απο 3 χαζολεξεις.Δεν παω καλα.Αποτοξινωση απο το Ινσομνια γιατι μαλλον καποιος παρεξηγηθηκε ασχημα :devil:

Ωχχχ ειπες κατι εδω και το διαβασε? Νταξει ηρεμησε ομως... μη γινει καμια χοντρη ζημια.

Δημοσ.

σαλιάρα , πως το εννοείς ?

λογω εξεταστικής τώρα δεν εχω και πολλές ευκαιρίες

αλλα ίσως θα φταίει το γεγονός οτι αλλάξαμε περιβάλλον και πήγαμε για αλλαγή να δούμε τι παίζει σε άλλα μαγαζιά απο τα κλασσικά 3 που πάμε συνήθως

αλλα για πες

Δημοσ.

Ωχχχ ειπες κατι εδω και το διαβασε? Νταξει ηρεμησε ομως... μη γινει καμια χοντρη ζημια.

λες αυτο με το φίλους γκοθούδες ? :mrgreen:

Δημοσ.

σαλιάρα , πως το εννοείς ?

λογω εξεταστικής τώρα δεν εχω και πολλές ευκαιρίες

αλλα ίσως θα φταίει το γεγονός οτι αλλάξαμε περιβάλλον και πήγαμε για αλλαγή να δούμε τι παίζει σε άλλα μαγαζιά απο τα κλασσικά 3 που πάμε συνήθως

αλλα για πες

δε ξερω ρε συ εγω το θεωρω εντελως φυσιολογικο το χαμογελο. ανθρωπινό.

μαλλον ειμαι λαθος.?

Δημοσ.

ε ρε μαλακα και εσυ τα θελε ο κωλος σου...

Χαλοου!!Την ξερει την αλαζονια μου κ το χιουμορ-δηλητηριο μου κ ειναι πολυ δεκτικος.Απλα στραβωσε με κατι πολυ συγκεκριμενο,το οποιο προφανως και δεν εχει επιλυθει μεσα του.Τεσπα κλαιν.Θα του τα χωσω λιγο κ βλεπουμε τι συμβιβασμος θα γινει ως συνηθως.Μεχρι τοτε να με προσκυνατε.

Λε πουλ ολοι σας :mrgreen: :devil:

Δημοσ.

δε ξερω ρε συ εγω το θεωρω εντελως φυσιολογικο το χαμογελο. ανθρωπινό.

μαλλον ειμαι λαθος.?

δυστυχως ο κόσμος γίνεται ψιλο μίζερος λόγω πολλών παραγόντων και το απλό χαμόγελο είτε δεν το δίνουν σημασία είτε θα το αντιμετωπίσουν ψυχρά

τελος πάντων

ήταν ενα απλό ανθρώπινο μήνυμα , απλο και ταπεινό που μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση

Δημοσ.

Μας λυπήθηκε ο Θεός

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...