Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι ωραια περιοχη :) Αν και το συνδυαζα με μια βολτα στα κομπιουτερομαγαζα της γυρω περιοχης (το τερπνο μετα του ωφελιμου που λενε :P )..

E μετα που κλεισανε πολλα απο αυτα βαρεθηκα και εχω κανει στεκια μου αλλες περιοχες λολ

ε ναι οπου γης και πατρις ....και εγω τα ιδια !!! αλλα απο κεντρο ουτε κολωνακι ουτε γκαζι...(ελεος....) only εξαρχεια

Δημοσ.

ε ναι οπου γης και πατρις ....και εγω τα ιδια !!! αλλα απο κεντρο ουτε κολωνακι ουτε γκαζι...(ελεος....) only εξαρχεια

Κολωνακι και Γκαζι δεν παω, αλλα καμια Ακροπολη και Μοναστηρακι τα τιμαω ^_^

Δημοσ.

^.

λοιπον τσιμπησαμε καναπεδάρα ε.

λιγο πλυσιμο και βαψιμο, και ψαχνουμε για απο πάνω τάβλα.

Δημοσ.

σήμερα ήπια μια Kozel και μια Amstel μμπόκ

και είναι η πρώτη φορά που δεν νοιώθω πεσμένος και ετοιμος να ξεραθω

και εκει που εχεις όρεξη για μαλακίες , για βόλτες κλπ ολοι οι άλλοι τυχαίνει και ειναι κουρουμπελα , ετοιμοι να κοιμηθουν και να θελουν να φύγουν

πόσο σκατα ρε πουστη μου

Δημοσ.

σήμερα ήπια μια Kozel και μια Amstel μμπόκ

και είναι η πρώτη φορά που δεν νοιώθω πεσμένος και ετοιμος να ξεραθω

και εκει που εχεις όρεξη για μαλακίες , για βόλτες κλπ ολοι οι άλλοι τυχαίνει και ειναι κουρουμπελα , ετοιμοι να κοιμηθουν και να θελουν να φύγουν

πόσο σκατα ρε πουστη μου

την επομενη φορα διπασλιασε τις ποσοτητες...και αστους να πανε οπου γουσταρουν.... :P :P

Δημοσ.

ξέρεις πόσο όμορφο είναι να γελας στην σερβιτόρα και σε αυτην που κάθετε στο δίπλα τραπέζι όταν λες ευχαριστω ξερω γω και να απαντάνε με χαμόγελο ?

ενοιωσα ευχαριστα σήμερα , ενοιωσα το body language

Δημοσ.

Το καλοκαίρι αν τύχατε στα παγκάκια ακριβώς εξω από το Ηρώδειο μετά τις παραστάσεις 2-5 άτομα να σας τρολάρουν και να κερνάνε περιπτερόμπυρα και να σας τρακάρουν τσιγάρο, θα καταλάβατε τι σημαίνει βγαίνω στην ακρόπολη για μπύρα.

Οι υπόλοιποι απλά πάτε θησείο...

post-50594-0-62930600-1315015013_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...