nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 κασκαντερ εισαστε!!!!....εχετε τα ευσημα.....
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι ωραια περιοχη Αν και το συνδυαζα με μια βολτα στα κομπιουτερομαγαζα της γυρω περιοχης (το τερπνο μετα του ωφελιμου που λενε ).. E μετα που κλεισανε πολλα απο αυτα βαρεθηκα και εχω κανει στεκια μου αλλες περιοχες λολ ε ναι οπου γης και πατρις ....και εγω τα ιδια !!! αλλα απο κεντρο ουτε κολωνακι ουτε γκαζι...(ελεος....) only εξαρχεια
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ε ναι οπου γης και πατρις ....και εγω τα ιδια !!! αλλα απο κεντρο ουτε κολωνακι ουτε γκαζι...(ελεος....) only εξαρχεια Κολωνακι και Γκαζι δεν παω, αλλα καμια Ακροπολη και Μοναστηρακι τα τιμαω
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κολωνακι και Γκαζι δεν παω, αλλα καμια Ακροπολη και Μοναστηρακι τα τιμαω Σωστη.....αυτα ναι τα τιμαω και εγω...
jason_rethymno Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 τζεισον...seriously? . . όχι πλάκα κάνω
salliara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ^. λοιπον τσιμπησαμε καναπεδάρα ε. λιγο πλυσιμο και βαψιμο, και ψαχνουμε για απο πάνω τάβλα.
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 σήμερα ήπια μια Kozel και μια Amstel μμπόκ και είναι η πρώτη φορά που δεν νοιώθω πεσμένος και ετοιμος να ξεραθω και εκει που εχεις όρεξη για μαλακίες , για βόλτες κλπ ολοι οι άλλοι τυχαίνει και ειναι κουρουμπελα , ετοιμοι να κοιμηθουν και να θελουν να φύγουν πόσο σκατα ρε πουστη μου
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 σήμερα ήπια μια Kozel και μια Amstel μμπόκ και είναι η πρώτη φορά που δεν νοιώθω πεσμένος και ετοιμος να ξεραθω και εκει που εχεις όρεξη για μαλακίες , για βόλτες κλπ ολοι οι άλλοι τυχαίνει και ειναι κουρουμπελα , ετοιμοι να κοιμηθουν και να θελουν να φύγουν πόσο σκατα ρε πουστη μου την επομενη φορα διπασλιασε τις ποσοτητες...και αστους να πανε οπου γουσταρουν.... :P
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 δε λέει να τρυγυρνάω μόνος σαν τζάνκι δεν θα πας πουθενα στην μπαρα θα συνεχισεις....
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ξέρεις πόσο όμορφο είναι να γελας στην σερβιτόρα και σε αυτην που κάθετε στο δίπλα τραπέζι όταν λες ευχαριστω ξερω γω και να απαντάνε με χαμόγελο ? ενοιωσα ευχαριστα σήμερα , ενοιωσα το body language
insomniaK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το καλοκαίρι αν τύχατε στα παγκάκια ακριβώς εξω από το Ηρώδειο μετά τις παραστάσεις 2-5 άτομα να σας τρολάρουν και να κερνάνε περιπτερόμπυρα και να σας τρακάρουν τσιγάρο, θα καταλάβατε τι σημαίνει βγαίνω στην ακρόπολη για μπύρα. Οι υπόλοιποι απλά πάτε θησείο...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε σεις ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου.Περναω συζυγικη κριση λεμε. Κ για πολυ ασημαντη αφορμη.Μαλωσα ξανα μεσα στο ξημερωμα.Θελω Ψυχολογο bite
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Τοξο ηρεμησε και αυριο μερα ειναι, μην τα παιρνεις ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις