Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δεν ευλογω τα γενια μου ...οποτε αρκουμεθα στο αρκετες :o ...Παντως για ολα φταιει η metal υποκρουση...με εκανε και παραφερθηκα....!!!!

Δημοσ.

Οχι στο "in the mix"... εχει ..φερετζε τα μπιτακια αλλα μετα τις 12...δινει πιεση..... :ph34r: ...ποιο κατω που?...

Aχμ δεν το ξερω... στο Underground που λεγαμε τις προαλλες λεω...

Δημοσ.

Aχμ δεν το ξερω... στο Underground που λεγαμε τις προαλλες λεω...

το λοιπον η εξαρχεια city εισαι εσυ ....η φοιτητρια ...η και τα δυο... :P Το χω τιμησει απειρες φορες οπως και το "οκτανα" (αν το προλαβες) και ενα ακομα που σπαω το κεφαλι μου αλλα θα το βρω....

Δημοσ.

το λοιπον η εξαρχεια city εισαι εσυ ....η φοιτητρια ...η και τα δυο... :P Το χω τιμησει απειρες φορες οπως και το "οκτανα" (αν το προλαβες) και ενα ακομα που σπαω το κεφαλι μου αλλα θα το βρω....

Xεχ τιποτα απο τα 2, καποτε οταν πηγαινα Εξαρχεια για καφεδακι , συνηθιζα να πηγαινω εκει, αλλα τα εχω κοψει πλεον (τα Εξαρχεια) μη με μπουζουριασουν :P

Δημοσ.

Κακως κανεις. ειναι πολυ ωραια περιοχη ειδικα το χειμωνα....φοιτητης καποτε, αλλα και τωρα συνεχιζω να πηγαινω....ειναι η μονη περιοχη που δεν κινδυνευεις, απο ολο το κεντρο ετσι οπως εχει καταντησει ...εκτος βεβαια αν εχεις κανα εθνοσημο....εκει οντως εχεις προβλημα... :P

Δημοσ.

καμποσες μπυρες.... :P :P :P

εκτος οτι ηπιαμε αρκετες γαμωτο

κουβαλησαμε κι εναν καναπε στον 5ο.

ειμαστε υπεράνθρωποι.

ps. ο καμενος ο συγκατοικος τωρα μαγειρευει ημαρτον

Δημοσ.

Κακως κανεις. ειναι πολυ ωραια περιοχη ειδικα το χειμωνα....φοιτητης καποτε, αλλα και τωρα συνεχιζω να πηγαινω....ειναι η μονη περιοχη που δεν κινδυνευεις, απο ολο το κεντρο ετσι οπως εχει καταντησει ...εκτος βεβαια αν εχεις κανα εθνοσημο....εκει οντως εχεις προβλημα... :P

Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι ωραια περιοχη :) Αν και το συνδυαζα με μια βολτα στα κομπιουτερομαγαζα της γυρω περιοχης (το τερπνο μετα του ωφελιμου που λενε :P )..

E μετα που κλεισανε πολλα απο αυτα βαρεθηκα και εχω κανει στεκια μου αλλες περιοχες λολ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...