nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 παλιο σκαρι ....καβοντορο φαση αλλα η γεφυρα δεν μασαει....
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ευλογω τα γενια μου ...οποτε αρκουμεθα στο αρκετες ...Παντως για ολα φταιει η metal υποκρουση...με εκανε και παραφερθηκα....!!!!
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Παλι στο Arch τα επινες?? Κατεβα και πιο κατω
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι στο "in the mix"... εχει ..φερετζε τα μπιτακια αλλα μετα τις 12...δινει πιεση..... ...ποιο κατω που?...
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 τι το η8ελα το πεπονι μετα το φαγητο...μπουρμπ...μπουρμπ..
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι στο "in the mix"... εχει ..φερετζε τα μπιτακια αλλα μετα τις 12...δινει πιεση..... ...ποιο κατω που?... Aχμ δεν το ξερω... στο Underground που λεγαμε τις προαλλες λεω...
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Aχμ δεν το ξερω... στο Underground που λεγαμε τις προαλλες λεω... το λοιπον η εξαρχεια city εισαι εσυ ....η φοιτητρια ...η και τα δυο... Το χω τιμησει απειρες φορες οπως και το "οκτανα" (αν το προλαβες) και ενα ακομα που σπαω το κεφαλι μου αλλα θα το βρω....
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 το λοιπον η εξαρχεια city εισαι εσυ ....η φοιτητρια ...η και τα δυο... Το χω τιμησει απειρες φορες οπως και το "οκτανα" (αν το προλαβες) και ενα ακομα που σπαω το κεφαλι μου αλλα θα το βρω.... Xεχ τιποτα απο τα 2, καποτε οταν πηγαινα Εξαρχεια για καφεδακι , συνηθιζα να πηγαινω εκει, αλλα τα εχω κοψει πλεον (τα Εξαρχεια) μη με μπουζουριασουν
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κακως κανεις. ειναι πολυ ωραια περιοχη ειδικα το χειμωνα....φοιτητης καποτε, αλλα και τωρα συνεχιζω να πηγαινω....ειναι η μονη περιοχη που δεν κινδυνευεις, απο ολο το κεντρο ετσι οπως εχει καταντησει ...εκτος βεβαια αν εχεις κανα εθνοσημο....εκει οντως εχεις προβλημα...
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 τι εγινε τι εχασα καμποσες μπυρες.... :P
salliara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 καμποσες μπυρες.... :P εκτος οτι ηπιαμε αρκετες γαμωτο κουβαλησαμε κι εναν καναπε στον 5ο. ειμαστε υπεράνθρωποι. ps. ο καμενος ο συγκατοικος τωρα μαγειρευει ημαρτον
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κακως κανεις. ειναι πολυ ωραια περιοχη ειδικα το χειμωνα....φοιτητης καποτε, αλλα και τωρα συνεχιζω να πηγαινω....ειναι η μονη περιοχη που δεν κινδυνευεις, απο ολο το κεντρο ετσι οπως εχει καταντησει ...εκτος βεβαια αν εχεις κανα εθνοσημο....εκει οντως εχεις προβλημα... Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι ωραια περιοχη Αν και το συνδυαζα με μια βολτα στα κομπιουτερομαγαζα της γυρω περιοχης (το τερπνο μετα του ωφελιμου που λενε ).. E μετα που κλεισανε πολλα απο αυτα βαρεθηκα και εχω κανει στεκια μου αλλες περιοχες λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις