Chrisxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Yin η φωτογραφικη σου μηχανη ειναι χαλασμενη;
Traumatias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Απείρως σοκαριστικό http://www.youtube.com/watch?v=NTOlEUAtGog&feature=player_embedded#at=155 Σε αυτή την τεχνολογία ανάλογα με το πως θα ''διαβάζει'' ο παίκτης τις εκφράσεις των χαρακτήρων θα αλλάζει την πλοκή του παιχνιδιού
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το official offtopic thread -women only- είναι μια μόδα που θα περάσει. Σαν τα greeklish ένα πράμα. Όταν θα ερημώσει μη γυρίσετε πίσω... ναι ναι ξέρω μπαίνετε κρυφά εδώ μέσα και διαβάζετε οπότε θα πάρετε το μήνυμα.
Traumatias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το official offtopic thread -women only- είναι μια μόδα που θα περάσει. Σαν τα greeklish ένα πράμα. Όταν θα ερημώσει μη γυρίσετε πίσω... ναι ναι ξέρω μπαίνετε κρυφά εδώ μέσα και διαβάζετε οπότε θα πάρετε το μήνυμα. Δεν την παλεύεις Επίσης δεν μπαίνουμε κρυφά, ποστάρουμε κιόλας
Tilemaxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Απείρως σοκαριστικό http://www.youtube.com/watch?v=NTOlEUAtGog&feature=player_embedded#at=155 Σε αυτή την τεχνολογία ανάλογα με το πως θα ''διαβάζει'' ο παίκτης τις εκφράσεις των χαρακτήρων θα αλλάζει την πλοκή του παιχνιδιού Δεν είναι τόσο καλό όσο φαίνεται βασικά.
YiN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Yin η φωτογραφικη σου μηχανη ειναι χαλασμενη; Θα βάλω αύριο σκηνές πάλης που τράβηξα πριν λίγο. Ντοντ γουορυ. Και λίγα για τη μηχανή μου ε.
gang Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 αύριο σκηνές πάλης που τράβηξα πριν λίγο but, why?
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δεν έπρεπε να τον βγάλεις Erwin, αλλά Truman.
YiN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τρου σλιπνοτ, τρου. γκανγκ, θέλουν ρησαηζ και τετχοια και συμμαζεύω το σπιτιμ, που θα τς βάλω τσανθρώπους.
gang Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τρου σλιπνοτ, τρου. γκανγκ, θέλουν ρησαηζ και τετχοια και συμμαζεύω το σπιτιμ, που θα τς βάλω τσανθρώπους. "να, να δωχάμου βάλτε τα κωλάρια σας. Επιστρέφω εγώ, νταξ? "
YiN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 "να, να δωχάμου βάλτε τα κωλάρια σας. Επιστρέφω εγώ, νταξ? " Και δε μπιστεύω να θέτε να πχιειτε και τίποτε. Αϊ σιχτίρ πχια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις