Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω παρατηρήσει πως εδώ αλλά και σε άλλα φόρα, οι γιατροί δηλώνουν την ιδιότητά τους με κάποιον τρόπο στο nickname τους. Δηλαδή PhysicsDoc ή PhysicsMD ή DocPhysics ή ξερωγώ you got the point. Να μελετηθεί. Είναι ψώνιο; είναι βλακεία; Είναι τυχαίο; Νομίζουν ότι κάποιος θα τους φωνάξει για βοήθεια; Σαν το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο κι έτσι; Θα κοιτάξεις επιτέλους τις νέες κυκλοφορίες την μουσική?
-nick- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Traumatiασ γιατι δεν μπαινεις ποτε ραδιο ?
pavlinara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ε πες το πιο νωρις και γω κανω τον serlock holmes... Νομιζω το εχω ρωτησει,αλλα τα ματια σου ειναι σαν και αυτα στο avatar σου? αχ αυτα τα ματια! σε κανανε κομματια?
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα κοιτάξεις επιτέλους τις νέες κυκλοφορίες την μουσική? Κάτσε ντε... ωχού. Τόσες μέρες έχω να μπω internet
Traumatias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ε πες το πιο νωρις και γω κανω τον serlock holmes... Νομιζω το εχω ρωτησει,αλλα τα ματια σου ειναι σαν και αυτα στο avatar σου? Είπαμε ναι, αλλά τα δικά μου είναι καλύτερα(ψωνάρα) έχουν κίτρινο γύρω από την κόρη Νίκο δεν ξέρω γιατί, δεν τυχαίνει, και τώρα θα την κάνω, θα δω ταινιούλα σήμερα...
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αχ αυτα τα ματια! σε κανανε κομματια? χα!καλως την. Απο το avatar δυσκολα,αλλα απο κοντα 8α μπορουσε.
pavlinara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 χα!καλως την. Απο το avatar δυσκολα,αλλα απο κοντα 8α μπορουσε. απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη την εχεις δει?
pavlinara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αμαν μωρε. παω να κανω κονε(connais) και μου το χαλατε.
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αμαν μωρε. παω να κανω κονε(connais) και μου το χαλατε. γιατι εχεις βαλθει να μου κανεις connais τοσο καιρο?Δεν θυμαμαι να ειχα τετοιο προβλημα! : )!
vocals_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν, αύριο πρωί γράφω χημεία-βιοχημεία στο φροντιστήριο. Τη βιοχημεία την ξέρω τέλεια, αλλά από τη χημεία ξέρω τα 2/5. Εμψυχώστε να κάτσω να διαβάσω γιατί δεν την παλεύω άλλο. :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις