Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω εισαι αλλα προσεχε τα yes και τα no που θα πατησεις

σε ευχαριστω πολυ.Ναι εχω ξαναμπει απλα δεν τα εχω αποθηκευσει.Ασε που πρεπει να βαλω java.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Είναι αρχές Σεπτέμβρη...έχω την αίσθηση ότι πρέπει να αγοράσω σχολικά είδη...

παλιπαιδιζεις...?Η απλα εισια παιδι? :)

Δημοσ.

παλιπαιδιζεις...?Η απλα εισια παιδι? :)

Όταν λέω σχολικά είδη δεν εννοώ την καινούρια τσάντα barbie :-( , εννοώ τεράστια σπιράλ τετράδια 4 και 5 θεμάτων για το φροντιστήριο :ph34r:

Δημοσ.

Όταν λέω σχολικά είδη δεν εννοώ την καινούρια τσάντα barbie :-( , εννοώ τεράστια σπιράλ τετράδια 4 και 5 θεμάτων για το φροντιστήριο :ph34r:

και παλι...Σχολικα ειδη ειναι και τα μολυβια και τα στιλο ξερω γω,δεν ειπα κατι συγκεκριμενο.Αλλα εχω ξεχασει πως ειναι να πας και να τα περνεις μαζεμενα στην αρχη της χρονιας.

Αν μιλας για φροντηστηριο υποπτευομαι οτι εισαι 2α η 3η λυκειου,με μεγαλυτερη πιθανοτητα στο 3η λυκειου...Οποτε το παιδι δεν ειναι αστοχο.

Δημοσ.

και παλι...Σχολικα ειδη ειναι και τα μολυβια και τα στιλο ξερω γω,δεν ειπα κατι συγκεκριμενο.Αλλα εχω ξεχασει πως ειναι να πας και να τα περνεις μαζεμενα στην αρχη της χρονιας.

Αν μιλας για φροντηστηριο υποπτευομαι οτι εισαι 2α η 3η λυκειου,με μεγαλυτερη πιθανοτητα στο 3η λυκειου...Οποτε το παιδι δεν ειναι αστοχο.

Έπεσες έξω, από Οκτώβρη θα είμαι 2ο έτος :shock:

September reminds me of good old times :mrgreen:

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει πως εδώ αλλά και σε άλλα φόρα, οι γιατροί δηλώνουν την ιδιότητά τους με κάποιον τρόπο στο nickname τους.

Δηλαδή PhysicsDoc ή PhysicsMD ή DocPhysics ή ξερωγώ you got the point.

Να μελετηθεί. ^_^

Είναι ψώνιο; είναι βλακεία; Είναι τυχαίο; Νομίζουν ότι κάποιος θα τους φωνάξει για βοήθεια; Σαν το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο κι έτσι;

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει πως εδώ αλλά και σε άλλα φόρα, οι γιατροί δηλώνουν την ιδιότητά τους με κάποιον τρόπο στο nickname τους.

Δηλαδή PhysicsDoc ή PhysicsMD ή DocPhysics ή ξερωγώ you got the point.

Να μελετηθεί. ^_^

εσυ τι εισαι?

Δημοσ.

Έπεσες έξω, από Οκτώβρη θα είμαι 2ο έτος :shock:

September reminds me of good old times :mrgreen:

ε πες το πιο νωρις και γω κανω τον serlock holmes...

Νομιζω το εχω ρωτησει,αλλα τα ματια σου ειναι σαν και αυτα στο avatar σου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...