PaokToTheBone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εδω εισαι αλλα προσεχε τα yes και τα no που θα πατησεις σε ευχαριστω πολυ.Ναι εχω ξαναμπει απλα δεν τα εχω αποθηκευσει.Ασε που πρεπει να βαλω java.
Traumatias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι αρχές Σεπτέμβρη...έχω την αίσθηση ότι πρέπει να αγοράσω σχολικά είδη...
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι αρχές Σεπτέμβρη...έχω την αίσθηση ότι πρέπει να αγοράσω σχολικά είδη... παλιπαιδιζεις...?Η απλα εισια παιδι?
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Eγω ρε πουστη , γιατι δε θυμαμαι ΠΟΤΕ να εχω παει να αγορασω μαζεμενα "σχολικα¨ ?
slygeo87 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ γιατί δεν έντυσα ένα βιβλίο μια γαμημένη φορά σωστά;
Traumatias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 παλιπαιδιζεις...?Η απλα εισια παιδι? Όταν λέω σχολικά είδη δεν εννοώ την καινούρια τσάντα barbie , εννοώ τεράστια σπιράλ τετράδια 4 και 5 θεμάτων για το φροντιστήριο
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν λέω σχολικά είδη δεν εννοώ την καινούρια τσάντα barbie , εννοώ τεράστια σπιράλ τετράδια 4 και 5 θεμάτων για το φροντιστήριο και παλι...Σχολικα ειδη ειναι και τα μολυβια και τα στιλο ξερω γω,δεν ειπα κατι συγκεκριμενο.Αλλα εχω ξεχασει πως ειναι να πας και να τα περνεις μαζεμενα στην αρχη της χρονιας. Αν μιλας για φροντηστηριο υποπτευομαι οτι εισαι 2α η 3η λυκειου,με μεγαλυτερη πιθανοτητα στο 3η λυκειου...Οποτε το παιδι δεν ειναι αστοχο.
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 που 8α ξαναδωσει,ε δν ημουν και τοσο μακρια...!
Traumatias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 και παλι...Σχολικα ειδη ειναι και τα μολυβια και τα στιλο ξερω γω,δεν ειπα κατι συγκεκριμενο.Αλλα εχω ξεχασει πως ειναι να πας και να τα περνεις μαζεμενα στην αρχη της χρονιας. Αν μιλας για φροντηστηριο υποπτευομαι οτι εισαι 2α η 3η λυκειου,με μεγαλυτερη πιθανοτητα στο 3η λυκειου...Οποτε το παιδι δεν ειναι αστοχο. Έπεσες έξω, από Οκτώβρη θα είμαι 2ο έτος September reminds me of good old times
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω παρατηρήσει πως εδώ αλλά και σε άλλα φόρα, οι γιατροί δηλώνουν την ιδιότητά τους με κάποιον τρόπο στο nickname τους. Δηλαδή PhysicsDoc ή PhysicsMD ή DocPhysics ή ξερωγώ you got the point. Να μελετηθεί. Είναι ψώνιο; είναι βλακεία; Είναι τυχαίο; Νομίζουν ότι κάποιος θα τους φωνάξει για βοήθεια; Σαν το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο κι έτσι;
pavlinara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω παρατηρήσει πως εδώ αλλά και σε άλλα φόρα, οι γιατροί δηλώνουν την ιδιότητά τους με κάποιον τρόπο στο nickname τους. Δηλαδή PhysicsDoc ή PhysicsMD ή DocPhysics ή ξερωγώ you got the point. Να μελετηθεί. εσυ τι εισαι?
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έπεσες έξω, από Οκτώβρη θα είμαι 2ο έτος September reminds me of good old times ε πες το πιο νωρις και γω κανω τον serlock holmes... Νομιζω το εχω ρωτησει,αλλα τα ματια σου ειναι σαν και αυτα στο avatar σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις