athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αθλιε και πουσακομα. εχω στρωμενο ολο το μπαλκονι με τη λινατσα, για να μην λερώσω ντεμεκ, (στην οποια εμφανίζονται κανα 2 κουραδες τη μερα) και τα χω ολα εξω. Σημερα 1ο χερι, αυριο 2ο και απο μεσα. Συν οτι πλεκω απο την αρχη τις καρεκλες με σκοινι. και μετα εχουν κι άλλα σειρά. Φ, οι γείτονες δεν μου μιλανε καλα το να χεζει αβερτα το σκυλι στο σπιτι δεν ειναι και πολυ καλο ε. λεφτερ κλασεις ανωτεροι οι καρδιτσιωτες. [κλάσεις δενκλάσεις δηλαδη.]
salliara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αυστηρα γατι για το σπιτι.....να δεις την υγεια σου... αμ ξερω γω, δεν ξέρω? νατη η κοριτσάρα μου αλλά δεν την έχω εδώ τώρα. η κουφάλα η κοκερίνα ειναι guest. (ευκαιρια για φωτο ε ;ρ) ---εδιτ αθλιε αυστηρα μπαλκονι, γιαυτο και ωρυομαι ολη μερα. και ολη μερα χλωρινες και χρωματα, εργαταριο κατήντησα.
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 λεφτερ κλασεις ανωτεροι οι καρδιτσιωτες. [κλάσεις δενκλάσεις δηλαδη.] όχι, μην κλάσεις. Καρδίτσα, Καρδίτσα (Έβερτ θεέ πάρε την ΠΑΕ)
nikosgia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αμ ξερω γω, δεν ξέρω? νατη η κοριτσάρα μου αλλά δεν την έχω εδώ τώρα. η κουφάλα η κοκερίνα ειναι guest. (ευκαιρια για φωτο ε ;ρ) ---εδιτ αθλιε αυστηρα μπαλκονι, γιαυτο και ωρυομαι ολη μερα. και ολη μερα χλωρινες και χρωματα, εργαταριο κατήντησα. αυτο ειναι ζωακι για σπιτι ....τα γατια ειναι η αδυναμια μου....
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 όχι, μην κλάσεις. Καρδίτσα, Καρδίτσα (Έβερτ θεέ πάρε την ΠΑΕ) ελα νταξει , πες οτι ζηλευεις.
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Λέφτερ αν διαβάζεις εδώ τι γίνεται με την φάση; Επίσημα πολύτεκνος; ;p
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Λέφτερ αν διαβάζεις εδώ τι γίνεται με την φάση; Επίσημα πολύτεκνος; ;p οκτώ ενάτου εντωμεταξύ στην Μεσορόπη πήγες μουνάκι, αμμόλοφους δεν ήρθες.
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 μετα ποιος τον πιανει. τι αυτοκινητα , τι περιπτερα τι λαικες.
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 να σου ζησουν ... εγώ να δούμε πώς θα την βγάλω... φχαριστώ
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εχεις τα τζαμπο πλαι σου. πεφτινγκ μοουντ.
nikosgia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εχεις τα τζαμπο πλαι σου. πεφτινγκ μοουντ. lol ολα τα λεφτα...+++++
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 οκτώ ενάτου εντωμεταξύ στην Μεσορόπη πήγες μουνάκι, αμμόλοφους δεν ήρθες. Άντε με το καλό. Και αμμόλοφους πήγα αλλα είχα ολόκληρη κομπανία μαζί μου οπότε δεν μπήκα στον κόπο να σας πάρω με τον υπερπόντιο. Σε λέω αν ποτέ δεηθεί ο άλλος και ανεβούνε να δούνε κάτι αξιοθέατα που λέγανε θα κανονίσουμε καμια ταρζανιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις