nikosgia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αμα εχεις αποθεμα ερχομαστε και τωρα δεν εχουμε προβλημα Ηδη μου χουν γονατισει το αποθεμα....σιγα σιγα ολοι θα παρετε.......
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 πουλέτε, τελείωσαν τα πατατάκια και εγώ θέλω να τρώω πίνοντας, οπότε μπαίνω μέσα μπας και βρω κάτι ξεχασμένο να τσιμπάω πίνοντας, ξέροντας ότι δεν έχει τίποτα. Και μπαίνοντας με λέει η γνιέκαμ "να βάλω τα γεμιστά στο ψυγείο και πέφτω για ύπνο"!!! Έχουν μείνει 8 γεμιστές πιπεριές! ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ! Αθηνα -Μπαρμπας -μαλακιες δεν κανω- weissbier με προτιμηση ....την υπογραφη μου σε dunkel μακρυά είσαι σύντροφε...
salliara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ολη μερα παλευω να φτιαξω αυτό και κάτι καρέκλες, και αυτο το πουτανακι μπλέκεται στα πόδια μου, στα λούστρα και στα σκοινιά καιδεντηπαλευωαλλοναωρυομαι
Toufas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IeOPhh_DgPA υπαρχει πιο μεγαλος gangsta rapper απο τον cash? (και ναι ξερω οτι ειναι δημοτικο τραγουδι αυτο)
Traumatias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω ένα σκυλί σαν το δικό σου και έναν γάτο σαν της Yin Πως μπορεί κάποιος να θυμώσει σε τέτοιες φατσούλες...
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αααα κακως. εντωμεταξυ ακομα αυτο βαφεις?
gang Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Φώρτοσέ το σε έναν γείτονα μέχρι να τελειώσεις. win win
Traumatias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης με τόσα θέματα για σχολές το insomnia έχει αρχίσει να μοιάζει με το ischool That sucks...
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Eνταξει δεγαμεις. Εδω γραφουν πατρινοι στο φορουμ εκει θα κολησουμε.
gang Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Eνταξει δεγαμεις. Εδω γραφουν πατρινοι στο φορουμ εκει θα κολησουμε. Κάποιοι γουστάρουν όμως...
salliara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αθλιε και πουσακομα. εχω στρωμενο ολο το μπαλκονι με τη λινατσα, για να μην λερώσω ντεμεκ, (στην οποια εμφανίζονται κανα 2 κουραδες τη μερα) και τα χω ολα εξω. Σημερα 1ο χερι, αυριο 2ο και απο μεσα. Συν οτι πλεκω απο την αρχη τις καρεκλες με σκοινι. και μετα εχουν κι άλλα σειρά. Φ, οι γείτονες δεν μου μιλανε
nikosgia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αθλιε και πουσακομα. εχω στρωμενο ολο το μπαλκονι με τη λινατσα, για να μην λερώσω ντεμεκ, (στην οποια εμφανίζονται κανα 2 κουραδες τη μερα) και τα χω ολα εξω. Σημερα 1ο χερι, αυριο 2ο και απο μεσα. Συν οτι πλεκω απο την αρχη τις καρεκλες με σκοινι. και μετα εχουν κι άλλα σειρά. Φ, οι γείτονες δεν μου μιλανε αυστηρα γατι για το σπιτι.....να δεις την υγεια σου... πουλέτε, τελείωσαν τα πατατάκια και εγώ θέλω να τρώω πίνοντας, οπότε μπαίνω μέσα μπας και βρω κάτι ξεχασμένο να τσιμπάω πίνοντας, ξέροντας ότι δεν έχει τίποτα. Και μπαίνοντας με λέει η γνιέκαμ "να βάλω τα γεμιστά στο ψυγείο και πέφτω για ύπνο"!!! Έχουν μείνει 8 γεμιστές πιπεριές! ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ! μακρυά είσαι σύντροφε... οντως , αν ανεβω ποτε θα σε προτιμησω συντροφε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις