leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αν βγάλουν jurassic thrash θα την αγοράσω. Σε όλα τα χρώματα.
Impious Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αν βγάλουν jurassic thrash θα την αγοράσω. Σε όλα τα χρώματα. σωστος
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 σαλλλλιαρα ΟΧΙΑΚΟΜΑ ιμπιους πες τον θειο λεφτερη να σου παρει μια.
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 εδώ παιδιά, στον θείο Λευτέρη. Άλλος θέλει τίποτα;
nikosgia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μπα καθόλου ρε συ Γκανγκ. Έχω πολλές μπύρες στο ψυγείο, και ακόμα περισσότερες στην αποθήκη. Αυτος ειναι ανθρωπος...ευγε...το σωστο σπιτικο ετσι πρεπει να ναι ...(αναλογη ....διαρυθμιση εχει και το δικο μου.... )
salliara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 νικο ποτε θα ρθουμε σπιτι σου. set date.
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτος ειναι ανθρωπος...ευγε...το σωστο σπιτικο ετσι πρεπει να ναι ...(αναλογη ....διαρυθμιση εχει και το δικο μου.... ) λοιπόν, μένεις κοντά στον Εύοσμο; Πόσων χρονων είσαι; Πόσα παιδιά έχεις; Ποιά μπύρα πίνεις συνήθως;
nikosgia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 θα μπαρκαρω κατι..... βδέλλες που μου χουν πιει το αιμα....(το αλκοολ δηλαδη....) και πολυ ευχαριστως....
salliara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 αμα εχεις αποθεμα ερχομαστε και τωρα δεν εχουμε προβλημα
nikosgia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπόν, μένεις κοντά στον Εύοσμο; Πόσων χρονων είσαι; Πόσα παιδιά έχεις; Ποιά μπύρα πίνεις συνήθως; Αθηνα -Μπαρμπας -μαλακιες δεν κανω- weissbier με προτιμηση ....την υπογραφη μου σε dunkel
Προτεινόμενες αναρτήσεις