black_widow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πρώτο εξάμηνο και δεύτερο είχα πάρει και εξτρα μαθήματα από μεγαλύτερα εξάμηνα, και τα πέρασα. Και να'μαι 19ο εξάμηνο και ακόμη χρωστάω (ευτυχώς έμειναν 2) Εγώ που έχω τελειώσει με τα μαθήματα εδώ και δύο χρόνια ( μισήστε με ) και δεν έχω παραδώσει την πτυχιακή πρέπει να σπάω κάθε ρεκόρ τεμπελιάς... Ξεκίνησα αρχικά μην παίρνοντας θέμα λόγω προβλημάτων απλά δε με έπαιρνε να ασχοληθώ καθόλου , μετά πήρα θέμα και μετά δεν το παρέδωσα ποτέ! Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει άλλη περίπτωση σαν τη δική μου
salliara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει άλλη περίπτωση σαν τη δική μου υπάρχει, υπάρχει
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ που έχω τελειώσει με τα μαθήματα εδώ και δύο χρόνια ( μισήστε με ) και δεν έχω παραδώσει την πτυχιακή πρέπει να σπάω κάθε ρεκόρ τεμπελιάς... Ξεκίνησα αρχικά μην παίρνοντας θέμα λόγω προβλημάτων απλά δε με έπαιρνε να ασχοληθώ καθόλου , μετά πήρα θέμα και μετά δεν το παρέδωσα ποτέ! Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει άλλη περίπτωση σαν τη δική μου u can always pay
Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχουν , υπαρχουν... φιλοι μου δουλευαν παραλληλα και σπουδαζαν, ε και παρατησαν τις σπουδες λογω δουλειας. Βλακεια τους αλλα δικια τους αποφαση.
black_widow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 u can always pay Και να είχα χρήματα δεν παίζει περίπτωση , θα μπορούσα πριν δύο χρόνια να το είχα κάνει που ακόμα λεφτά είχα και να είχα πάρει πτυχίο. Και δεν τα χαλάω τα λεφτά για πάρτη μου στην τελική Είμαι τελείως κατά . Δε γίνεται να έχεις περάσει όλα τα μαθήματα με βοθμό με την αξία σου χωρίς κόμματα χωρίς αντιγραφές χωρίς γλύψιμο , να δουλεύεις παράλληλα και ξαφνικά να χαλάς τις αρχές σου για μία πτυχιακή. Δεν έχω πρόβλημα με το γράψιμο , θεωρούμαι πολύ καλή , δε στρώνομαι γιατί ξέρω ότι το πτυχίο δεν έχει ουσιαστικό αντίκρυσμα .Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι χωρίς πτυχίο πώς θα δώσω κατατακτήριες. Έχω μία εργασία από το σεμινάριο , άλλες 30 σελίδες και είναι έτοιμη , απλά θα αλλάξω θέμα τώρα το χειμώνα αν δεήσουν να ανοίξουν οι σχολές. Είναι μία μάχη με τον εαυτό μου. Υπαρχουν , υπαρχουν... φιλοι μου δουλευαν παραλληλα και σπουδαζαν, ε και παρατησαν τις σπουδες λογω δουλειας. Βλακεια τους αλλα δικια τους αποφαση. Άλλο να έχεις παρατήσει τις σπουδές σου και άλλο να τις έχεις συνεχίσει μετά κόπων και βασάνων παράλληλα με δουλειά , να έχεις και βαθμούς καλούς και να σου έχει μείνει η πτυχιακή μόνο υπάρχει, υπάρχει Μη μου πεις Υπαρχουν και χειρότερα. Όπως ;
jason_rethymno Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 GoodAfternana! Απο δω το πανθηράκι μου ,ο Merlin
vocals_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σήμερα είδα την πιο όμορφη γυναίκα που 'χω δει ποτέ μου. Από γενικά ε, ηθοποιοί και τέτοια.
Marria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλο να έχεις παρατήσει τις σπουδές σου και άλλο να τις έχεις συνεχίσει μετά κόπων και βασάνων παράλληλα με δουλειά , να έχεις και βαθμούς καλούς και να σου έχει μείνει η πτυχιακή μόνο Συγκεκριμενα 2 περιπτωσεις που ξερω, τις παρατησαν μετα απο χρονια που πηγαιναν και εδιναν μαθηματα. Και τωρα πλεον συγκαταλεγονται σαν αποφοιτοι λυκειου ως εκπαιδευση. Ε μετα απο τοσα χρονια και διαβασμα για να περασουν ειναι λιγο γαμωτο να παρατας σπουδες ετσι ευκολα ...
salliara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σήμερα είδα την πιο όμορφη γυναίκα που 'χω δει ποτέ μου. Από γενικά ε, ηθοποιοί και τέτοια. ε πες ντε
vocals_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ε πες ντε Ήταν την ώρα που 'ψαχνα για αυτό το event που μας έλεγε ο nick(πήγα εκεί αλλά δεν τον βρήκα τελικά, ούτε εσένα χμ, καλά ήταν). Το γαμάτο είναι το εξής: έρχεται μια ξανθιά με ρωτάει που είναι το βοξ, την πάω μέχρι ένα σημείο και μόλις τελείωσα να της εξηγώ έρχεται το πλάσμα το πανέμορφο(το 'χα σταμπάρει εγώ στο μεταξύ) αφού με ακούει με την ξανθιά και μου λέει χαμογελαστή "Επειδή από ότι φαίνεται ξέρεις την περιοχή, μήπως ξέρεις που είναι οι 5 δρόμοι;(μαγαζί)" Της εξηγώ, την πάω και αυτή λίγο παρακάτω, και μετά πήγε στο μαγαζί :ρ. Δε το κυνήγησα γιατί ήταν 20-25.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί να'ταν 17-19 και να έδειχνε μεγάλη.
salliara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 αα πηγες τελικα?!! Ωραια ηταν? δεν ξεκουνησα εγω :/
vocals_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί να'ταν 17-19 και να έδειχνε μεγάλη. Μπα όχι τόσο πολύ. Ήταν σίγουρα 20+. Αλλά σου λέω σωματάρα, και το πιο όμορφο πρόσωπο πάνω σε ολάκερη τη Γη ρε.- Και ίσιο μακρύ μαλλί(μιλαχρινό), my favourite. αα πηγες τελικα?!! Ωραια ηταν? δεν ξεκουνησα εγω :/ Ήταν αρκετά ωραία. Καλές ήταν οι φωτογραφίες(και όχι μόνο), αλλά ήμουνα σε φάση πού-στο-κέρατο-είναι-ο-Νίκος-γαμώτο; Ρώτησα ένα απ'τα παλικάρια που παίζανε μουσική να μου τον περιγράψει, αλλά δεν ευρέθη ποτέ ο πόστης. Ε τελικά σε κάποια φάση έφυγα :ρ.
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 αα πηγες τελικα?!! Ωραια ηταν? δεν ξεκουνησα εγω :/ Τι περίεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις