PaokToTheBone Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εγω στο Πρωτο εξαμηνο τα ειχα περασει σχεδον ολα εκτος απο Ιστορια (αν και σπουδαζω στο Τμημα Φυσικης,εχουμε και ιστορια)Απο τοτε περναω ολο και λιγοτερα μαθηματα.Φετος που καθησα και διαβασα μας κλεισαν τη σχολη...Τυχαιο?Δεν νομιζω...
Traumatias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Νικ και ΙνσόμνιαΚ θεοί Ινσόμνιακ ποιο μάθημα χρωστούσες μέχρι το πτυχίο? Ρε συ παοκτζί κρίμα πραγματικά...
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πρώτο εξάμηνο και δεύτερο είχα πάρει και εξτρα μαθήματα από μεγαλύτερα εξάμηνα, και τα πέρασα. Και να'μαι 19ο εξάμηνο και ακόμη χρωστάω (ευτυχώς έμειναν 2)
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα το διαβασμα δεν παει χαμενο. Τουλαχιστον εγω τα θυμαμαι πολυ γρηγορα αν τα εχω βγαλει μια φορα
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Insomniacs, rejoice! Σήμερα γιορτάζει η Αθηνά του kyriakos2121.
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Insomniacs, rejoice! Σήμερα γιορτάζει η Αθηνά του kyriakos2121. Που το ξερεις?
Toufas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Hi Nick, Your rota for next week is as follows; Mon-double, Tuesday and Wednesday off, Thursday-double, Friday-early, Saturday-early and Sunday-early. Any problems give me a call Thanks, Jamie And so it begins...
status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Hi Nick, Your rota for next week is as follows; Mon-double, Tuesday and Wednesday off, Thursday-double, Friday-early, Saturday-early and Sunday-early. Any problems give me a call Thanks, Jamie And so it begins... Ο Oliver που του σπάσανε το μαγαζί ήταν αυτός; :Ρ
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Oliver που του σπάσανε το μαγαζί ήταν αυτός; :Ρ και εγω αυτο σκεφτηκα...
Toufas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι οχι, εχω φυγει απο εκει απο τον δεκεμβριο! Σε ενα αρκετα καλο μαγαζι παω με tapas.
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι οχι, εχω φυγει απο εκει απο τον δεκεμβριο! Σε ενα αρκετα καλο μαγαζι παω με tapas. Με μπινελικια δηλαδή.
status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Με μπινελικια δηλαδή. Έλα, βρώμικο το λένε στο χωριό μου ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις