Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλώς τα δέχτηκες ... Από αύριο κερνάω καφέ , δε σε κόβω να γράφεις Μέσα στο ΣΚ γιατι σημερα την ξανακάνω για κοντινό προορισμό και γυρνάω αυριο βράδυ λόγω της κατάαληψης
black_widow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέσα στο ΣΚ γιατι σημερα την ξανακάνω για κοντινό προορισμό και γυρνάω αυριο βράδυ λόγω της κατάαληψης ΣΚ θα ξέρω τελευταία στιγμή αν μπορώ , καλά θα κάνεις , τι να κάνεις Αθήνα αφού μέχρι 7/9 ακούγεται μέχρι στιγμής.
Traumatias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Θα χρειαστεί να γράψω ολόκληρο σεντόνι για να σου απαντήσω σε αυτό Αλλά εγώ δεν έχω εξεταστική, οπότε ουσιαστικά δεν με επηρεάζει αν θα κάνουν κατάληψη αυτό το μήνα...Άρα δεν έχω δικαίωμα να γκρινιάζω.
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 έχεις όμως άποψη και καλά θα κάνουμε να πάμε στη συνέλευση την Τετάρτη (νομίζω ) να την υποστηρίξουμε. Μπαδεγουεη γου γκοτ μεηλ.
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Θα χρειαστεί να γράψω ολόκληρο σεντόνι για να σου απαντήσω σε αυτό Αλλά εγώ δεν έχω εξεταστική, οπότε ουσιαστικά δεν με επηρεάζει αν θα κάνουν κατάληψη αυτό το μήνα...Άρα δεν έχω δικαίωμα να γκρινιάζω. Γιατι δεν εχεις?
Traumatias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή μου το στέρησαν. Εγώ δεν ήμουν στην Αθήνα, όπως και πολλοί άλλοι φοιτητές. Δεν ήμουν υποχρεωμένη να είμαι, δεν δίνω εξετάσεις. Μακάρι να ήμουν, θα πήγαινα στη συνέλευση (που σιγά μην έγινε συνέλευση φοιτητών, συνέλευση μελών έγινε...στη ΣΓΤΚΣ τουλάχιστον) και ας μην έδινα εξετάσεις για να πετάξω πρώτη τη ντομάτα σε εκείνη τη βλαμμένη με τα γυαλάκια που θα άρχιζε τη γκρίνια και την πλύση εγκεφάλου ως συνήθως που θεωρεί τον εαυτό της εκπρόσωπο των φοιτητών του τμήματός μας, τη στιγμή που την ψήφισε ένα 6% της σχολής, οι της παράταξής της δηλαδή. Ντροπή τους, πραγματικά ντροπή τους. Αν γίνει την Τετάρτη συνέλευση φοιτητών θα έρθω γιατί από βδομάδα θα κατέβω Αθήνα...
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν καταλαβα, παρακολουθεις σε τμημα που δεν εχεις περασει ? Μπερδευτηκα
Traumatias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το ότι δεν δίνω εξετάσεις δεν σημαίνει ότι δεν πέρασα στο τμήμα, σημαίνει απλά ότι δεν χρωστάω μαθήματα
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το ότι δεν δίνω εξετάσεις δεν σημαίνει ότι δεν πέρασα στο τμήμα, σημαίνει απλά ότι δεν χρωστάω μαθήματα Ε πες το ετσι ντε! Αυτο υπεθεσα απο την αρχη! Ρισπεκτ
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δεν χρωστάω μαθήματα αχ τα νιάτα! από το τέλος του 2ου εξαμηνου έχω να το πω αυτό.
Traumatias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 αχ τα νιάτα! από το τέλος του 2ου εξαμηνου έχω να το πω αυτό. Αχ μη μου λες τέτοια γιατί το έχω φόβο αυτό Η αλήθεια είναι ότι δεν με συγκινεί ιδιαίτερα η σχολή αλλά θέλω να τελειώσω όσο νωρίτερα γίνεται Βέβαια εσύ έχεις και πιο δύσκολα μαθήματα, οπότε δικαιολογείσαι, εμείς ούτε μαθηματικά έχουμε ούτε τίποτα παρεμφερές Νικ, η πρώτη σκέψη είναι συνήθως η σωστή. Μην με φρικάρετε ρε παιδιά και μου λέτε ότι όταν ο άλλος δεν έχει εξεταστική τον Σεπτέμβρη σημαίνει ότι δεν σπουδάζει, απλά παρακολουθεί τα μαθήματα
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω 1ο εξαμηνο ειχα περασει μονο 1 μαθημα. Γενικα στα πρωτα 3η ετη ειχα περασει το πολυ 15 μαθηματα. Μεσα στο 4ο ετος περασα 15 μαθηματα, οσο δηλαδη ειχα περασει στο 3 προηγουμενα. Και τωρα τα περναω 7-7 και εχω περασει 45/60
insomniaK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 πρώτο εξάμηνο μόνο αγγλικά, δεύτερο μόνο αγγλικά, σεπτεμβριο 11/12. Το πούστικο που μου ξέφυγε, ήταν το τελευταίο μάθημα που πέρασα για πτυχίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις