gang Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πες τα ΠΕΕΕΕΣ ΤΑ. άντε πάω για ύπνο. Καληνύχτα μου.
gang Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλό μήνα. Μην ψάχνεσαι ακόμα δεν έχουν αλλάξει την φορολόγηση στις ταμιακές μου φαίνεται...
kuzko21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 καλό μήνα...πόσο πήγε το σουβλάκι? καλο μηνα. ε το βλεπω ειδικα στο Μοναστηρακι να το πλερωνουμε 2.5 ευρω...ο μπαιραχταρης και η παρεα του δε νομιζω οτι εχουν σκοπο να μας λυπηθουν... και δεν εχουν και καλα σουβλακια!
apd453 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το τελευταίο καιρό έχω ξεκωλοθεί να ανεβάζω τιμές γενικά και μάλλον θα ανέβουν κι άλλο επάνω οι τιμές. Οι πρώτες ύλες τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν πάρει φωτιά. Βαμβάκι, ξύλο, χαλκός κλπ. Άρχισε και στη Κίνα να σχηματίζεται η μεσαία τάξη. Τη μαμήσαμε.
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρααα ξύπνησα, έχω να πάω να πληρώσω το γραμμάτιο της μηχανής (πάρτα μαλάκα πάρτα), να ανανεώσω την ασφάλεια γιατι έληξε (ξαναπάρτα μαλάκα πάρτα), να πάρω δώρο για ενα γάμο (ξαναμαναπάρτα κλπ) και να επιβεβαιώσω τις φήμες οτι έχουμε κατάληψη και θα πάρω τα @@ μου από εξεταστική που θα έδινα αύριο. Γενικά μου μπήκε ο μήνας.
Impious Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερα και καλο μηνα http://www.youtube.com/watch?v=hszZmFRPqx8&feature=related
YiN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τι καφε πινεις; Γαλλικό. Γλυκό με γάλα περικαλώ.
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εφτασεεε γαλατάκι και ζαχαρίτσα να βάλεις όσο θές
salliara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 σηκώθηκα και μες την ζαλούρα μου πήγα να κανω καφέ και τωρα συνειδητοποιώ οτι έκανα κακάο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις