black_widow Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 καποιος πιαστηκε στη φακα ε; share it... Ένας ταμίας σε κάποια τράπεζα πήγε να φάει λεφτά μίας πληρωμής και πηγαίνοντας να πάρουν οι δικοί μου ένα χαρτί με το υπόλοιπο του δανείου και τις πληρωμές διαπίστωσαν ότι λείπει κάποια δόση. Παίρνουν τηλ. στο υποκατάστημα ( κακώς για εμένα γιατί άντε να αποδείξεις τι έχεις πει στο τηλ. ) και κάνουν το λάθος ρωτώντας για τη δόση του μήνα να πουν ότι δεν έχουν την απόδειξη μπροστά τους , πάει να πει αυτή ότι βλέπει την πληρωμή , λέει την ημερομηνία , συνεννοείται με κάποιον άλλο παρασκηνιακά και πετάει μετά το αμίμητο ότι δεν υπάρχει πληρωμή και ότι φυσικά δεν έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε να δούμε τα αντίγραφα τους και πρόβλημα μας που δεν έχουμε την απόδειξη και να προσέχαμε . Αλλά φυσικά την έχουμε γιατί η στριμμένη τους έχω πρήξει τον έρωτα να τις κρατάνε και να μου τις δίνουν.
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ΕΒΡΕΞΕ λίγο και μυρίζει το χώμα! τι ωραία αίσθηση! παίρνω βαθιές αναπνοές! το λατρεύω αυτό! Έχει και ένα χρώμα έξω, από τα σύννεφα που είναι έτοιμα να βρέξει , φυσάει κιόλας..! Άντε να έρθει ο χειμώνας να βρέχει συνεχεια να γουστάρουμε! :D :D
salliara Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 γιατροσόφι για έγκαυμα εκτος οδοντόκρεμας πλιζ? sos υποφέρω
MsquitoPrincess Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 γιατροσόφι για έγκαυμα εκτος οδοντόκρεμας πλιζ? sos υποφέρω Αλόη.
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 έριξε ένα κεραυνό στο δίπλα χωράφι, όλα τα λεφτά! ΕΝΤΙΤ: βρεχει!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΑΚΙΝ ΓΙΕΑ!! ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! εντιτ 2 : καλά έχει μια δροσιά γ.....τη!! :devil:
athlios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αλόη. εισαι απαυτες που πουλανε αλοη με το τσουβαλι? μουχαχαχα
μαφαλντα Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 γιατροσόφι για έγκαυμα εκτος οδοντόκρεμας πλιζ? sos υποφέρω bepanthol Πέρυσι ακούμπησα κατά λάθος την εστία στην κουζίνα -ολόκληρη την παλάμη-τρελάθηκα στον πόνο.Τηλ. στην μάνα μου. -Τσίπουρο έχεις; -οινόπνευμα σε κάψιμο; -Βάλε τσίπουρο σε ένα πιάτο και βούτα το χέρι σου μέσα,στην αρχή θα καίει αλλά μετά δεν θα πονάς.Άστο όση ώρα μπορείς. Το έκανα,είχε δίκιο,δεν έμεινε σημάδι.
salliara Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 To ekpompi or not to ekpompi? To ekpompi To ekpompi ----- ευχαριστώ παιδιά, αλλά δεν είχα τιποτε απο αυτά! εβαλα αλεύρι, ναι, αλέυρι, και πέρασε. Σταδιακά μεν, αλλα τωρα ειμαι οκ. Βεβαια εχω ασπρίσει τον τόπο, αλλα περνάει! ουφ!
sugata Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 To ekpompi or not to ekpompi? εκπομπή, γαμώ το winamp μου. Κάνε.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 To ekpompi To ekpompi ----- ευχαριστώ παιδιά, αλλά δεν είχα τιποτε απο αυτά! εβαλα αλεύρι, ναι, αλέυρι, και πέρασε. Σταδιακά μεν, αλλα τωρα ειμαι οκ. Βεβαια εχω ασπρίσει τον τόπο, αλλα περνάει! ουφ! bepanthol ή proflamine αν δεν μπορεις να βρεις αλοη, εστω απο αυριο για να μην αλλαζεις δερμα αργότερα. btw οι οδοντοκρεμες ανακουφίζουν μονο προσωρινά αλλα γενικότερα δεν ειναι καλες για το καψιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις