Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

το μπαλκόνι βρωμάει ψαριλα

:eek: :eek:

τανευραμουτανευραμου

καλά που μένεις? μεσα στην θάλασσα? :mellow:

Δημοσ.

Ναι, ρε... δεν σου ήρθε το πρώτο κάνα χρόνο από την απόλυση σου; Εμένα μου είχε έρθει και μου έλεγε σε περίπτωση πολέμου ή επίθεσης Αρειανών να εμφανιστώ σε ένα στρατόπεδο στον Έβρο. Ε, τώρα θα πάω Σαμοθράκη... άντε και με το καλό στην Μακρόνησο

Το ίδιο χαρτί λέμε. Σε εμένα (τουλάχιστον στο πρώτο έτσι ήταν) μου έλεγε ότι το παλαιό έπρεπε να το στείλω πίσω και κάτι τέτοια. Παλαιό δε είχα βρει (δε θυμάμαι να είχα ποτέ) και έτσι δε τους έστειλα τίποτα. Μετά άρχισαν να μου έρχονται και άλλα τέτοια κλπ κλπ και επίσης δεν έστειλα τίποτα. Όταν πήρα το αμάξι άρχισαν να μου έρχονται και για το αμάξι. Και στο αμάξι κάτι έλεγε ότι έπρεπε να στείλω και πάλι δεν έστειλα τίποτα. Μετά άλλαξα διεύθυνση και δε με έχουν ξαναενοχλήσει. Συνολικά μου έχουν έρθει καμιά 15 από αυτά.

Δημοσ.

Από την πόρτα σου περνώ

και τηγανίζεις ψάρια

και μου πετάς ένα κεφτέ

φχαριστώ δεν καπνίζω

Από την πόρτα σου περνώ

κι εσυ μου τηγανίζεις κεφτέδες

πέτα μου ένα μήλο

τι ωραία που'ν η άνοιξη

Δημοσ.

Το ίδιο χαρτί λέμε. Σε εμένα (τουλάχιστον στο πρώτο έτσι ήταν) μου έλεγε ότι το παλαιό έπρεπε να το στείλω πίσω και κάτι τέτοια. Παλαιό δε είχα βρει (δε θυμάμαι να είχα ποτέ) και έτσι δε τους έστειλα τίποτα. Μετά άρχισαν να μου έρχονται και άλλα τέτοια κλπ κλπ και επίσης δεν έστειλα τίποτα. Όταν πήρα το αμάξι άρχισαν να μου έρχονται και για το αμάξι. Και στο αμάξι κάτι έλεγε ότι έπρεπε να στείλω και πάλι δεν έστειλα τίποτα. Μετά άλλαξα διεύθυνση και δε με έχουν ξαναενοχλήσει. Συνολικά μου έχουν έρθει καμιά 15 από αυτά.

πια χρονιά πήγες φαντάρος ρε; ίδια σειρά με τον Λεωνίδα ήσουν;

Κομπάρε σε βλέπω: http://twitpic.com/6dkej0

(έχει και άλλη με την Αθήνα και κάτι νησιά http://twitpic.com/6dkb4f)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...