Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό είναι το καλύτερο μπ3. Η μπαταρία δεν ξέρω πόσο κρατάει πλέον ακριβώς, αλλά στις αρχές κρατούσε στανταράκι 24ωρο.
  • Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Έρχεται το πρωί ειδοποιητήριο. Πάω στο ταχυδρομείο και βλέπω ότι είναι από το Στρατό. Αρχίζω και κάνω μαύρες σκέψεις για άσκηση, ΤΑΜΣ αίσιος οιωνός κτλ και ούτε καν το ανοίγω... τώρα που ήρθα στο γραφείο βλέπω ότι είναι απλά το καινούριο απολυτήριο!

Ωραίο συναίσθημα! Σαν να ξυπνάς και να βλέπεις ότι μπορείς να κοιμηθείς ακόμα 2-3 ώρες!!!

Δημοσ.

Από το στρατό μου στέλνουν κάτι χαρτιά που και που για το αμάξι και κάτι αλλαγές στο που θα παρουσιαστώ σε περίπτωση επιστράτευσης. Μου ζητάνε κάθε φορά να συμπληρώσω κάτι αποκόμματα και να τους ξαναστείλω. Μου έχουν στείλει ίσα με 15 φορές μέχρι τώρα.

Ποτέ δε τους έστειλα τίποτα βέβαια.

Καινούριο απολυτήριο? Πρώτη φορά το ακούω

Δημοσ.

Ναι, ρε... δεν σου ήρθε το πρώτο κάνα χρόνο από την απόλυση σου; Εμένα μου είχε έρθει και μου έλεγε σε περίπτωση πολέμου ή επίθεσης Αρειανών να εμφανιστώ σε ένα στρατόπεδο στον Έβρο. Ε, τώρα θα πάω Σαμοθράκη... άντε και με το καλό στην Μακρόνησο

Δημοσ.

Αlexzz γιορτάζεις σήμερα;

Όχι Μαφάλντα μου... εκτός από άθεος είμαι και Αλέξιος, όχι Αλέξανδρος...

Δημοσ.

Σαμοθρακη στο ρειβ παρτυ; Κουφαλα!

Μακάρι να γίνει ένας πόλεμος καλοκαιριάτικα να πάω στο παρτυ

Δημοσ.

Όχι Μαφάλντα μου... εκτός από άθεος είμαι και Αλέξιος, όχι Αλέξανδρος...

Κατά τη γνώμη μου δεν έχει σχέση η αθεοσύνη με την ονομαστική εορτή. Είναι απλά μια ευκαιρία για κεράσματα, γλυκά, δώρα κλπ...

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου δεν έχει σχέση η αθεοσύνη με την ονομαστική εορτή. Είναι απλά μια ευκαιρία για κεράσματα, γλυκά, δώρα κλπ...

Να παίρνεις γλυκά, κεράσματα ναι... όχι να δίνεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...