Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην συγκεκριμένη και τα άλλα μάτια είναι για τα καλα γουρλωμένα

και δεν το λέω χάριν αστεϊσμού , μιλάω σοβαρά

να φανταστείς μου λέει συνέχεια πως το εχει παράπονο που δεν μπορεί να κάνει γυμναστική και τρέξιμο , γιατι αν κάνει πως τρέχει τρώει φάπες

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΓΕΛΙΟ.

Το κλου ειναι το καλη-νοτσες μαζι με το Χανια-Ηρακλειο

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ

http://www.youtube.com/watch?v=P1proO4jZA0&feature=related

Δημοσ.

αχ ναι. και κασετινες! και πλαστελινες! και χειροτεχνιες! θυμαστε? εκεινα τα χαρτινα που ειχαν απ'εξω τον καραγκιοζη. και μεσα ειχαν καρτελες με κατι χειροτεχνιες που εφτιαχνες με πινεζες και διαφορα τετοια. θελω να ξαναπαω πρωτη δημοτικου!

Ε, γριά κυρία. Τι "θυμάστε;", εμείς εδώ τα παιδιά περιμένουμε Σεπτέμβρη να αρχίσουμε Λύκειο.

θες να πεις οτι εκει που περπατας στην τσιμισκη ας πουμε σηκωθουν καποιοι αλβανοι ή αφρικανοι(απο αυτους που πουλαν σιντι) και αρχιζουν και χορευουν παραδοσιακους τους χορους δεν θα αρχισεις να γελας και να κοροιδευεις ε? αντιθετα θα αρχισεις τα παλαμακια. ναι οκ μας επεισες.

Γιατί να πλακώσουν Αλβανοί ή Αφρικανοί, οι ΠΑΟΓΚΖ δεν αρκούν;

Δημοσ.

Ψαχνουμε εμπιθρι πλειερ με όσο το δυνατον μεγαλύτερη διαρκεια μπαταριας, σε όσο μικροτερο μέγεθος βγαινει. Σχημα, χρώμα, χωρητικότητα αδιαφορα.

/go

Δημοσ.

Aυτο ας πουμε θα πιασει τις 25 ωρες; ή θα με αφησει στις 5; http://www.pixmania.gr/gr/gr/03920689/art/sandisk/mp3-player-radio-fm-sansa.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMxNDY5MTMwNTs

Χμμ καλουλι.

Τα ipod τα παλια πως πανε απο αυτονομια;

Δημοσ.

Ο μεγαλύτερος φοβος μου ειναι το εως... Δηλαδη γραφει 15 ας κραταει κοντα στις 10-12.. Εχω ενα Mp3 player 4ετιας της creative που κραταει με το ζορι 3-4 ωρες, τι να το κανω αν πρεπει να το εχω μονιμα στη φορτιση ή παω καπου κ δεν το παιρνω γιατι θα τελειωσει αμεσως η μπαταρια.

Ψηνομαι για το sony Παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...