Aplostra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 πέσιμο,πτώση α,σαβούρα δλδ ή αλλιως σκουντουμπλιά
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 σαβούρες ξέρω οτι είναι τα σκουπίδια και οι μπαζόλες ,κοινώς σαύρες , και δεν αναφέρομαι στο ζώο
Aplostra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 σαβούρες ξέρω οτι είναι τα σκουπίδια και οι μπαζόλες ,κοινώς σαύρες , και δεν αναφέρομαι στο ζώο το λέμε και χύμα εδω,έφαγα χύμα.
salliara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 η σαβούρντα ειναι η πιο γαματη λεξη ρε. νιωθεις την επικοτητα του πεσιματος :Ρ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ρώτα Κύπριο να σου πει τι είναι το χύμα και στα Καλαμαριστικα το ιδιο σημαινει.Ειδικα αμα εισαι νταβας.
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 δύσκολο . Πρώτη φορά απο Κύπρια έμαθα τι συμαίνει οταν πήγαμε για παγωτό. Το μαγαζί απέξω έλεγε "παγωτό χύμα ταδε 3υρω/κιλό" μόλις το είδε αυτη πέθανε να γελάει και ρώτησε "το τρώτε παγωμένο εδω?"
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 σιγα κ γω χυμα το λεω καμια φορα, κατα τα αλλα καλη ψωλα κ του λογου της (κ πνευματωδης)
Aplostra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 η σαβούρντα ειναι η πιο γαματη λεξη ρε. νιωθεις την επικοτητα του πεσιματος :Ρ γιατί;
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 μπα , σαβούρα ήταν αλλα τον ψάχνει γενικά/ άσχετο αλλα δεν έχω συναντήσει ποτε στην ζωή μου όμορφη Κύπρια μετα απο 2μισι χρόνια που ασχολούμε με το Πανεπιστήμιο , είδα σήμερα μόνο στο λεοφωρείο 2 Κύπριες , οι μόνες απο το "είδος" που ήταν αξιολογες. Δεν ξέρω αν 2μισι χρόνια τωρα πέφτω παντα στην περίπτωση , αλλα το εχω παράπονο
Aplostra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 μπα , σαβούρα ήταν αλλα τον ψάχνει γενικά/ άσχετο αλλα δεν έχω συναντήσει ποτε στην ζωή μου όμορφη Κύπρια μετα απο 2μισι χρόνια που ασχολούμε με το Πανεπιστήμιο , είδα σήμερα μόνο στο λεοφωρείο 2 Κύπριες , οι μόνες απο το "είδος" που ήταν αξιολογες. Δεν ξέρω αν 2μισι χρόνια τωρα πέφτω παντα στην περίπτωση , αλλα το εχω παράπονο μπα,εγω εχω δει. Έστω και μισές. Το ωραίο με αυτές,ειναι τα έντονα χαρακτηριστικά τους,όπως μεγάλα μάτια και σαρκώδη χείλη. Ρε παιδιά γιατι το φόρουμ τη μια ειναι μαύρο,στο επομενο ριφρες γίνεται μπλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις