Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ο πιο ομορφος ειμαι εγω ομως κ ο πιο μαγκας κ την εχω μεγαλυτερη
pavlinara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ο πιο ομορφος ειμαι εγω ομως κ ο πιο μαγκας κ την εχω μεγαλυτερη ποια?
pavlinara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 εγραψες Μαλωνε με την νυφη μου για μια βλακεια ( βασικα διαφωνια για το εαν θα πανε Βαρκελωνη η Μαγιορκα διακοπες) κ αρχισαν να λενε σε καποια φαση ποιος την εχει μεγαλυτερη κ εμπλεξαν μεσα κ τα σογια μαλωνε ο αδελφος σου με την γυναικα του για το ποιος την εχει μεγαλυτερη? ε ποια?
pavlinara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 δεν καταλαβαινω πολλες φορες τις εικονες που παρεμβαλλονται.
pappous_soulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 εγραψες Μαλωνε με την νυφη μου για μια βλακεια ( βασικα διαφωνια για το εαν θα πανε Βαρκελωνη η Μαγιορκα διακοπες) κ αρχισαν να λενε σε καποια φαση ποιος την εχει μεγαλυτερη κ εμπλεξαν μεσα κ τα σογια μαλωνε ο αδελφος σου με την γυναικα του για το ποιος την εχει μεγαλυτερη? ε ποια? Τη πιστοληπτική ικανότητα.
athlios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 δεν καταλαβαινω πολλες φορες τις εικονες που παρεμβαλλονται. μαυρος θανατος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις