Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μη γίνεσαι υπερβολικος, δεν υπάρχουν 3 αξιομπιπμπιπ γυναίκες στη στεφ.

Όχι, δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν.;ρ

Δημοσ.

Να τις παίρνεις 2-2 τότε, να γίνεστε συνομήλικοι!

approved

Να τις παίρνω 3-3 να έχει και γούστο ρε μλκ; :Ρ

εισαι υπερβολικος

Δημοσ.

Μη γίνεσαι υπερβολικος, δεν υπάρχουν 3 αξιομπιπμπιπ γυναίκες στη στεφ.

Διαχρονικό παράπονο ΣΤΕΦίτη. Μόλις πάνε επίσκεψη σε τίποτα νοσηλεύτριες το ξεχνάνε :devil:

Δημοσ.

Πόσο εκνευριστικό το σπίτι σου να είναι επανω ακριβως στην διασταύρωση 3 δρόμων που κάθε Δευτέρα γίνεται Λαϊκή αγορά , απο τις 8 μέχρι τις 4 να ακους πόσο φρέσκες είναι οι σαρδέλες , πόσο νόστιμες είναι οι ρωγες απο τα σταφυλια της Λένας στην γωνία και οτι τα 4 ζευγάρια κάλτσες κανουν 1 ευρω , να ακους τους λαικατζίδες που πλακώνονται επειδη εβαλε το φορτηγό στο μέρος του άλλου

και οταν κατα τις 3μισι φευγουν σχεδόν όλοι και νομίζεις οτι θα εχεις μια Χ ησυχία

ΤΣΟΥΠ να πλακώνουν τα μηχανήματα του δημου με τα νερα και τις ρουφήχτρες για να καθαρίζουν επι 40 λεπτά...

ΠΩΣ ΝΑ ΗΡΜΗΣΕΙΣ !!!!

:cry: :cry:

το κορυφαίο σήμερα , βγήκα στο μπαλκόνι να πάρω τα παπούτσια μου και βλέπω πίσω απο εναν λόφο απο άδεια φελιζόλ που ειχαν ψάρια , εναν λαικατζη με το ενα χέρι να πιάνει το ματζαφλέρι του για να κατουρήσει και με το άλλο να τρώει ροδάκινο...

Δημοσ.

Ποσο ψωναρα μπορει να ειναι ο μπρο μου κ ποσο απαιχτη νυφη εχω?Δλδ πιστευα οτι εγω ημουν αγιατρευτη περιπτωση,αλλα αυτος ειναι γαμησετα :mrgreen: Μαλωνε με την νυφη μου για μια βλακεια ( βασικα διαφωνια για το εαν θα πανε Βαρκελωνη η Μαγιορκα διακοπες) κ αρχισαν να λενε σε καποια φαση ποιος την εχει μεγαλυτερη κ εμπλεξαν μεσα κ τα σογια(ο μπρο τα ελεγε αυτα δλδ).Εντωμεταξυ ολη την ωρα που σφαζονταν τους ακουγα αποσβολωμενος (την νυφη μου υποστηριζα για την ιστορια :mrgreen:,χαλοου Μαγιορκα ). Σε καποια φαση πεταει σε εντελως ακυρο χρονο κ εκτος κοντεξτ ο μπρο το εξης''Μιλας για μια οικογενεια που εχει ιστορια στο Διπλωματικο Σωμα καθως επισης εναν Αρχιτεκτονα,εναν Ψυχολογο κ μια εκολλαπτομενη Γιατρο'' . Καθως λοιπον καθομουν στο πασο της κουζινας κ προσπαθουσα να μιλησω στο σκαιπ με τον μωρακλα μου τα παιρνω κρανα κ λεω στον μπρο ''σκασε ρε μαλακα,μας τα κανες τσουρεκια,ψωναρα να πουμε'' κ απαντα η νυφη μου ''παρτα αρχιδια μου τωρα απο τον Ψυχολογο'' :mrgreen: :mrgreen: κ συμπληρωνοντας απευθυνομενη σε μενα λεει ''ελα χρυσο μου,αστον να πηξει,παμε για φραπεδια.Φυγαμε'' :devil: :devil:

Λατρευω Τοξοφαμιλια :devil: Κατι τετοια μικρα με αποζημιωνουν σε καθε παραμονη μου στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Διαχρονικό παράπονο ΣΤΕΦίτη. Μόλις πάνε επίσκεψη σε τίποτα νοσηλεύτριες το ξεχνάνε :devil:

αστα με την σκατογκρινια τους. σε ολες τις χωρες την ιδια γκρινια εχουν για τις σχολες των στεφ και τις πολυτεχνικες. αμα θελετε γκομενες μπειτε στο φιλολογικο. :mad:

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, μπορεί ένας της ΣΤΕΦ να πάρει μάθημα προαιρετικό πρώτων βοηθειών ξέρω γώ; :)

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, μπορεί ένας της ΣΤΕΦ να πάρει μάθημα προαιρετικό πρώτων βοηθειών ξέρω γώ; :)

Ναι, στο τμήμα μου πχ μπορούμε να επιλέξουμε 2 προαιρετικά από Φυσικοθεραπεία. Αν και ΣΤΕΦ από ΣΤΕΦ διαφέρει. Άλλο Ηλεκτρολογία, άλλο Πληροφορική. Και γενικά, υπάρχουν περιπτώσεις για τον καθένα.

Δημοσ.

Μπορεις να παρακολουθεις ολα ατ μαθηματα λογιστικης και να πουλας με το καταλληλο αντίτιμο τις σημειώσεις σε αθωες φοιτητριουλες.

Δημοσ.

Ποσο ψωναρα μπορει να ειναι ο μπρο μου κ ποσο απαιχτη νυφη εχω?Δλδ πιστευα οτι εγω ημουν αγιατρευτη περιπτωση,αλλα αυτος ειναι γαμησετα :mrgreen: Μαλωνε με την νυφη μου για μια βλακεια ( βασικα διαφωνια για το εαν θα πανε Βαρκελωνη η Μαγιορκα διακοπες) κ αρχισαν να λενε σε καποια φαση ποιος την εχει μεγαλυτερη κ εμπλεξαν μεσα κ τα σογια(ο μπρο τα ελεγε αυτα δλδ).Εντωμεταξυ ολη την ωρα που σφαζονταν τους ακουγα αποσβολωμενος (την νυφη μου υποστηριζα για την ιστορια :mrgreen:,χαλοου Μαγιορκα ). Σε καποια φαση πεταει σε εντελως ακυρο χρονο κ εκτος κοντεξτ ο μπρο το εξης''Μιλας για μια οικογενεια που εχει ιστορια στο Διπλωματικο Σωμα καθως επισης εναν Αρχιτεκτονα,εναν Ψυχολογο κ μια εκολλαπτομενη Γιατρο'' . Καθως λοιπον καθομουν στο πασο της κουζινας κ προσπαθουσα να μιλησω στο σκαιπ με τον μωρακλα μου τα παιρνω κρανα κ λεω στον μπρο ''σκασε ρε μαλακα,μας τα κανες τσουρεκια,ψωναρα να πουμε'' κ απαντα η νυφη μου ''παρτα αρχιδια μου τωρα απο τον Ψυχολογο'' :mrgreen: :mrgreen: κ συμπληρωνοντας απευθυνομενη σε μενα λεει ''ελα χρυσο μου,αστον να πηξει,παμε για φραπεδια.Φυγαμε'' :devil: :devil:

Λατρευω Τοξοφαμιλια :devil: Κατι τετοια μικρα με αποζημιωνουν σε καθε παραμονη μου στην Ελλαδα.

στο σοι σου εκτος απο πανεμορφοι, πλουσιοι και μορφωμενοι ειστε και ψωναρες. λογικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...