Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει Θεός.-

Έλεος, η βάση της αρχιτεκτονικής με το 10% ήταν ίδια με τη βάση του 90% πέρυσι :mad:

Τουτέστιν, δεν πέρασε κανένας καινούριος αρχιτεκτονική, απλά άλλαζαν πόλεις αυτοί που είχαν ήδη περάσει, ο πρώτος Ξάνθη μπήκε με 22000 μόρια (που έμπαινε ΕΜΠ με τόσα μόρια πέρυσι). Γιατί μας ταλαιπωρούν έτσι χωρίς λόγο :( Νόμιμες μεταγραφές...

Συγχαρητήρια στον Status πάντως :-D

Αν το θελεις τοσο πολυ κ δεν μπορεις να βγεις εξω, μπορεις να δοκιμασεις αργοτερα δινοντας κατατακτηριες ή ξανακάνοντας μηχανογραφικο. Που βλέπουμε που περασε καποιος με 10% αν εχουμε κωδικο κ ονομα; Είναι η ιδια φορμα με τους φετινους υποψηφιους;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Αν το θελεις τοσο πολυ κ δεν μπορεις να βγεις εξω, μπορεις να δοκιμασεις αργοτερα δινοντας κατατακτηριες ή ξανακάνοντας μηχανογραφικο. Που βλέπουμε που περασε καποιος με 10% αν εχουμε κωδικο κ ονομα; Είναι η ιδια φορμα με τους φετινους υποψηφιους;

Το ξέρω έχω ψάξει για κατατακτήριες, θα το δω όπως έρχεται, το πολύ πολύ να μπω με κατατακτήριες και να τους παίζω την έξυπνη γιατί θα ξέρω περισσότερα μέχρι τότε :P

Ναι μπαίνεις στο σύστημα όπως το έχουν, αλλά μπορείς να δεις και τις βάσεις των σχολών. Με το 10% είναι αρκετά υψηλές σε όλες τις σχολές 1ης προτίμησης γιατί άλλαζαν όλοι πόλεις <_< . Μόνο αυτοί που ήταν 1-το πολύ 100 μόρια κάτω από την περσινή βάση είχαν ουσιαστικά ελπίδες να μπούν...

Α! μηχανογραφικό δεν μπορώ να ξανακάνω, αφού καταργήθηκε το 10%, μόνο πανελλήνιες :fear:

Δημοσ.

μηπως εχει μαζεψει μυκητες το δωματιο

και εχεις παραισθησεις...?

just a thought

Όχι δεν έχει και είναι από τις λίγες φορες που μιλάω σοβαρά , δεν κάνω πλακα , το ορκίζομαι στην ζωή μου ότι συνέβη.

nicoc89 google υπνική παράλυση αν δεν ξέρεις τον όρο. Αν δεν το έχεις ξαναπάθει φρικάρεις λίγο η αλήθεια είναι.

Επειδή έχω ασχοληθεί στο παρελθόν και ξέρω πολύ καλά από αυτά μπορεί να είχε κοινά χαρακτηριστικά άλλα μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν ήταν τέτοια περίπτωση. (γιατί αργότερα, αρκετά λεπτά μετά ενώ είχα ξυπνήσει και είχα πλύνει το πρόσωπο μου και είχα πάει τουαλέτα συνέχισαν τα περίεργα φαινόμενα.

Βεβαια στο σπίτι μου συμβαίνουν αρκετά περίεργα φαινόμενα (όχι συχνά , μια - δυο φορες το χρόνο ας πούμε) που έχουν γίνει μάρτυρες και μέλη της οικογενειας μου και συγγενείς και φίλοι.(μια φορά μάλιστα ήμασταν αρκετά άτομα μαζί , σε τραπέζι που κάναμε). Τον λόγο τον ξέρουμε βεβαια , όλη η περιοχή που μένω είναι γεμάτη ομαδικούς τάφους (από τον πόλεμο) και τάφους κανονικούς πέτρινους παλιούς που δεν ξέρω από πότε είναι.

Δημοσ.

ΤΕΙ Κρήτης Ηλεκτρολογίας, δεν χρειάζεται να μετακομίσω:ρ

Συγχαρητήρια.

Άλλος ένας ΣΤΕΦίτης στον αγώνα.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στον Status πάντως :-D

Στείλε μου με πουμου τις συστάσεις σου να σου στείλω ζιγκολό:)

ελα που σε χαλασε.

Δε με χάλασε αλλά..

Συγχαρητήρια.

Άλλος ένας ΣΤΕΦίτης στον αγώνα.

όσο σκέφτομαι την ξινή γραμματέα της ΣΤΕΦ βγάζω φλύκταινες.

Συγχαρητήρια κομπάρε... άντε σύντομα και λέκτορας!

Ευχαριστώ τα μέγιστα κομπάρε:)

Δημοσ.

όσο σκέφτομαι την ξινή γραμματέα της ΣΤΕΦ βγάζω φλύκταινες.

Είναι θέμα οπτικής. Ουσιαστικά είναι το μόνο γυναικείο στοιχείο εκεί μέσα.

Δημοσ.

Είναι θέμα οπτικής. Ουσιαστικά είναι το μόνο γυναικείο στοιχείο εκεί μέσα.

Καλιά τοξοβόλος τότες, και επίσης έχω καταφέρει και έχουμε ήδη βριστεί 2 φορές.;ρ

Δημοσ.

Αναρωτηθήκατε ποτέ από που προέρχεται η έκφραση Stronzo Italiano?:P

http://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=4863&tsz=0&act=mMainView

ΤΕΙ Κρήτης Ηλεκτρολογίας, δεν χρειάζεται να μετακομίσω:ρ

πωπω εχω ριξει περιγραφη σε κατι τετοια βιντεάκια,εγω το ξερω!

ευγε Στάθουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς!!!!!!!!!!!! :-D

Δημοσ.

Στατους συγχαρητηρια! Σκεψου τωρα τι φοιτητριες θα αρχισεις να γνωριζεις :P

Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο σάτυρος και ότι παίζω λίγο άδικα για τους υπολοίπους 17άχρονους, αλλά μικρές 17άχρονες φοιτήτριες...;ρ

Δημοσ.

Να τις παίρνεις 2-2 τότε, να γίνεστε συνομήλικοι!

Μαλάκα στάτους στο χα πει ότι δεν έχει σημασία τι έγραψες στις πανελλήνιες, αλλά τι δεν έγραψαν οι άλλοι!

Συγχαρητήρια!!!!

Δημοσ.

Να τις παίρνεις 2-2 τότε, να γίνεστε συνομήλικοι!

Να τις παίρνω 3-3 να έχει και γούστο ρε μλκ; :Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...