Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Λοιπόν να το γράψω τώρα που είμαι στο ταξί για το πάρτυ. Δίπλα απο το κτήριο έχει ένα ποτάμι και η μια όχθη του ήταν άσπρη και λέω εγώ και γάμω είναι σαν αμουδια... Δεν ήταν! Μέχρι την μέση μπήκα στο νερό. Τώρα όλα οκ αλλά έχασα μια ώρα απο την βραδιά.

Δημοσ.

Ε θα ήταν μεγάλη πιπα αυτό ρε! Btw η πουτσοδουλα συγκατοικος ήρθε τελικά μαζί, και κλεγοταν επειδή ο τζοβενος απο χτες βγήκε τζουφιος

Δημοσ.

Απόψε στις 3ης ξυπνάω ξαφνικά και είχα μισόκλειστα τα μάτια μου και δεν μπορούσα να κουνηθώ και στο κάτω μέρος του κρεβατιού μου είδα μια σκιά να κάθεται στην καρέκλα του γραφείου μου και μου μιλούσε. εγώ να αναπνέω γρήγορα λες και με είχε πιάσει ταχυκαρδία.

Εντωμεταξύ ένιωθα μια έντονη αίσθηση ότι βρίσκομαι σε κίνδυνο και εκείνη την στιγμή εμφανίζεται άλλη μια σκιά δίπλα μου ακριβώς γονατισμένη λες και προσευχόταν , σε τέτοια θέση και ακούω την σκιά και μου λέει , φοβάσαι.. (απογοητευμένα) και τότε ξαφνικά ξεμπλοκάρουν τα χέρια μου και πατάω τον διακόπτη , ανάβω το φως , σηκώνομαι πάω πίνω νερό και γυρίζω και ξαπλώνω.

Για λίγη ώρα άκουγα ένα σούρσιμο στο πάτωμα του δωματίου μου λες και κάποιος με παντόφλες πηγαινοερχόταν και έσερνε τα πόδια του.

ο γάτος μου εντωμεταξύ είχε φουντώσει την τρίχα μέχρι και που κοιμήθηκα και κοίταζε σαν τρελός αριστερά δεξιά στο δωμάτιο λες και θα επιτεθεί.

υγ: το τελευταίο μου γεύμα ήταν γιαούρτι στις 8:00 , δεν είχα παραφάει.

Αρκετά περίεργη φάση.

Δημοσ.

nicoc89 google υπνική παράλυση αν δεν ξέρεις τον όρο. Αν δεν το έχεις ξαναπάθει φρικάρεις λίγο η αλήθεια είναι.

δεν εχει ρούχα ρε ..

τα βάζω προσωρινά μέσα και είναι σαν ένας προθάλαμος η ντουλάπα (άδεια κλπ) , οπότε βολεύει μιας και δεν εχω χώρο στο γραφείο μου που ακουμπάω ρούχα για να τα βρίσκω εύκολα , οποτε θα λερωθούν αν βάλω μαζι με τα ρούχα πιάτα με φαγητα......

Να τα πλύνεις δεν το σκέφτηκες ή να τα βάλεις στο νεροχύτη και να τα πλύνεις μετά;

ε, παλι κοιμάστε. πφ.

νικ, πηγα εκεί στο λόφο. αψογα. :-D

Από τιμές τι λέει ;

Δημοσ.

Ναις :-) Αντε Συγχαρητηρια!

σωστοοος!

συγχαρητήρια να πω

Τώρα αρχίζουν τα γαμήσα.;ρ

Δημοσ.

Δεν υπάρχει Θεός.-

Έλεος, η βάση της αρχιτεκτονικής με το 10% ήταν ίδια με τη βάση του 90% πέρυσι :mad:

Τουτέστιν, δεν πέρασε κανένας καινούριος αρχιτεκτονική, απλά άλλαζαν πόλεις αυτοί που είχαν ήδη περάσει, ο πρώτος Ξάνθη μπήκε με 22000 μόρια (που έμπαινε ΕΜΠ με τόσα μόρια πέρυσι). Γιατί μας ταλαιπωρούν έτσι χωρίς λόγο :( Νόμιμες μεταγραφές...

Συγχαρητήρια στον Status πάντως :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...