Adon1s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 όχι , συναχωμένος :lol: -------- Μου αρεσει γενικα η καθαριότητα, αν και μερικές φορες κάνω και εγω τις ατασθαλίες μου (ειχα βρει στην ντουλάπα μου ένα μουχλιασμένο με γουνα μισοφαγωμένο σουβλάκι κλπ). ο κολλητός μου είναι απο την Λάρισα και οι δικοί του τωρα που λείπει (ήρθε ελεω εξεταστικής εδω Θεσσαλονίκη) ξεκίνησαν ανακαίνιση στο σπίτι τους , και πίσω απο την βιβλιοθήκη του δωματίου του βρήκαν ενα ξεχασμένο λουκάνικο...
insomniaK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Σκέψου ότι μέχρι τότε μπορείς να θεωρείς ότι διακοπάρεις.
leftermann Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 τι λε ρε. Διακοπάρω μόνο στην παραλία μου. Τώρα απλά περιμένω.
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ο κολλητός μου είναι απο την Λάρισα και οι δικοί του τωρα που λείπει (ήρθε ελεω εξεταστικής εδω Θεσσαλονίκη) ξεκίνησαν ανακαίνιση στο σπίτι τους , και πίσω απο την βιβλιοθήκη του δωματίου του βρήκαν ενα ξεχασμένο λουκάνικο... εγω καμια φορά που ξεχνάω φαγητά στην ντουλάπα κάνω καιρο να τα βρώ γιατι τα ρουχα μου τα πετάω εδω και εκει για να τα βρίσκω εύκολα και δεν ανοίγω την ντουλάπα. Μια φορά είχα βρεί ενα πιάτο μακαρόνια αλλα ειχαν γινει πέτρα.
jason_rethymno Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μα καλά ,βάζεις τα πιάτα με τα φαγητά στην ντουλάπα των ρούχων?
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μα καλά ,βάζεις τα πιάτα με τα φαγητά στην ντουλάπα των ρούχων? δεν εχει ρούχα ρε .. τα βάζω προσωρινά μέσα και είναι σαν ένας προθάλαμος η ντουλάπα (άδεια κλπ) , οπότε βολεύει μιας και δεν εχω χώρο στο γραφείο μου που ακουμπάω ρούχα για να τα βρίσκω εύκολα , οποτε θα λερωθούν αν βάλω μαζι με τα ρούχα πιάτα με φαγητα......
YiN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Α δηλαδη let's get this straight. Βάζεις τα ρούχα στο γραφείο και τα φαγητά στη ντουλάπα. Μ.
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Α δηλαδη let's get this straight. Βάζεις τα ρούχα στο γραφείο και τα φαγητά στη ντουλάπα. Μ. βάζω ρούχα στο γραφείο για να τα βρήσκω εύκολα και να ντύνομε γρήγορα και τα πιάτα στην ντουλάπα εφόσον δεν θέλω να λερώσω τα ρούχα μου. (τα πιάτα τα βάζω στο ράφι της ντουλάπας , όχι στο πάτωμα, μην τρελαθούμε κιόλας)
vocals_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Θαρρώ πως και στο άλλο τόπικ πρέπει να το πεις αυτό κύριος.
leftermann Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 τρισάθλιε Άθλιε, σοβαρά κυκλοφορείς με αυτό το μηχανάκι που έδειξες;
jason_rethymno Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 http://www.facebook.com/profile.php?id=100000113595884&sk=photos καλό ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις