Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι , συναχωμένος :lol: :lol:

--------

Μου αρεσει γενικα η καθαριότητα, αν και μερικές φορες κάνω και εγω τις ατασθαλίες μου (ειχα βρει στην ντουλάπα μου ένα μουχλιασμένο με γουνα μισοφαγωμένο σουβλάκι κλπ).

ο κολλητός μου είναι απο την Λάρισα και οι δικοί του τωρα που λείπει (ήρθε ελεω εξεταστικής εδω Θεσσαλονίκη) ξεκίνησαν ανακαίνιση στο σπίτι τους , και πίσω απο την βιβλιοθήκη του δωματίου του βρήκαν ενα ξεχασμένο λουκάνικο...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ο κολλητός μου είναι απο την Λάρισα και οι δικοί του τωρα που λείπει (ήρθε ελεω εξεταστικής εδω Θεσσαλονίκη) ξεκίνησαν ανακαίνιση στο σπίτι τους , και πίσω απο την βιβλιοθήκη του δωματίου του βρήκαν ενα ξεχασμένο λουκάνικο...

εγω καμια φορά που ξεχνάω φαγητά στην ντουλάπα κάνω καιρο να τα βρώ γιατι τα ρουχα μου τα πετάω εδω και εκει για να τα βρίσκω εύκολα και δεν ανοίγω την ντουλάπα. Μια φορά είχα βρεί ενα πιάτο μακαρόνια αλλα ειχαν γινει πέτρα.

Δημοσ.

Μα καλά ,βάζεις τα πιάτα με τα φαγητά στην ντουλάπα των ρούχων?

δεν εχει ρούχα ρε ..

τα βάζω προσωρινά μέσα και είναι σαν ένας προθάλαμος η ντουλάπα (άδεια κλπ) , οπότε βολεύει μιας και δεν εχω χώρο στο γραφείο μου που ακουμπάω ρούχα για να τα βρίσκω εύκολα , οποτε θα λερωθούν αν βάλω μαζι με τα ρούχα πιάτα με φαγητα......

Δημοσ.

Α δηλαδη let's get this straight. Βάζεις τα ρούχα στο γραφείο και τα φαγητά στη ντουλάπα. Μ.

βάζω ρούχα στο γραφείο για να τα βρήσκω εύκολα και να ντύνομε γρήγορα και τα πιάτα στην ντουλάπα εφόσον δεν θέλω να λερώσω τα ρούχα μου. (τα πιάτα τα βάζω στο ράφι της ντουλάπας , όχι στο πάτωμα, μην τρελαθούμε κιόλας)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...