Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ντεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα γιατί γράφω 1,2,3 Σεπτέμβρη συνεχόμενα 4 μαθήματα στο φροντιστήριο. Κι ακόμα δεν αρχίσαμε ρε, δε φακ. :-(

Δημοσ.

Πρεπει συντομα να βαλω καμμια αγγελια κλπ οτι παραδιδω μαθηματα μαθηματικα/φυσικη σε μαθητες γυμνασιου/λυκειο. Για τιμη λεω 10ευρω/ωρα, σε σχεση με τιμες που ακουω πρεπει να ναι φουλ χαμηλα. Τι λετε?

Δημοσ.

μερικές φορές που βρωμάνε οι αμασχάλες και βλέπεις τον κόσμο να αυτομυρίζεται δεν είναι αηδιαστικό σαν να ιδονιζοντε απο την μπόχα που βγάζουν μοιάζουνε και βλέπεις και παππούδες να ξύνουν τις πισιναθρες τους και να μυρίζουν το χέρι και σιχαίνεστε ηλικιωμένοι αηδιαστικοί άνθρωποι και βλέπεις και κόσμο να τρώει τις μύξες του , κοριτσάκια να σκαλίζουν τις μύτες τους , γιατί την σκαλίζεις κοριτσάκι έχει θησαυρό και δεν απαντάει γιατί βάζει τα κλάματα νομίζει ότι την μάλωσες και μετά η μάνα της σε αγριοκοιτάζει αλλά εσύ απλά αναρωτιέσαι τι έχει μέσα αυτή η μύτη εκτός από μύξες και όλοι την σκαλιζόσουν με τέτοια μανία

Δημοσ.

Εισαι σιχασιαρης ρε κατακουζηνε?

όχι , συναχωμένος :lol: :lol:

--------

Μου αρεσει γενικα η καθαριότητα, αν και μερικές φορες κάνω και εγω τις ατασθαλίες μου (ειχα βρει στην ντουλάπα μου ένα μουχλιασμένο με γουνα μισοφαγωμένο σουβλάκι κλπ).

Δημοσ.

καλησπέρα σας. Μόλις επέστρεψα από τας διακοπάς μου. Σκατά. Θέλω να ξαναφύγω. Θέλω την μαμά μου...

Oι αφίξεις για πότε είναι λεφφφτερ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...