viper2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 A τςςςςςςςςςςςς Η καλύτερη στάση είναι η Champions σουβλάκι Εμείς στον καναπέ με τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι. Στο ένα χέρι πιτόγυρο με διπλή πίτα, στο άλλο χέρι το τηλεκοντρόλ για να γυρίζεις από net/mega σε nova και vise versa και το γκομενέτο να givin ασταμάτητα head. Έλα να πιάσει το Champions league να ξανά γίνει η στασάρα πραγματικότητα. Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο living the dream κετσι
sugata Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 υγ στα 14-15 δεν εχουν και πολυ βυζι τα κοριτσακια.
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 πω πω δυσκολο πραμα το belly dancing μου εχει φυγει η πλατη προσπαθωντας να κανω αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=dKTddiM1iUc&feature=relmfu
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 με το cod κανουμε τπτ; Μια χαρά γίνεται και με το CoD αγαπητή......CALL OF BOOTY λέγεται η στάση με αυτό το game living the dream κετσι Για όλα τα ερωτικά όνειρα υπάρχει πάντα μια σύντροφος που θα τα μετουσιώσει σε πράξη
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μια χαρά γίνεται και με το CoD αγαπητή......CALL OF BOOTY λέγεται η στάση με αυτό το game Για όλα τα ερωτικά όνειρα υπάρχει πάντα μια σύντροφος που θα τα μετουσιώσει σε πράξη αχα. :-D
kuzko21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 εχω μια εντυπωση τελικα οτι η αγαπημενη σταση ολων των αντρων ειναι στα 4 των γυναικωνε οχι; γιατι κατι τετοιο ακουγεται γυρω μου....
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 των γυναικωνε οχι; γιατι κατι τετοιο ακουγεται γυρω μου.... ε μωρε ειναι λιγο κουραστικο για τα γονατα. αλλα εχει ελευθερια κινησεων
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ε μωρε ειναι λιγο κουραστικο για τα γονατα. αλλα εχει ελευθερια κινησεων Δεν είπαμε να στήνεστε στα 4 στις παρυφές του Ολύμπου ή σε κακοτράχαλα μέρη......Αμάν και εσύ για όλα έχεις μια ένσταση δηλαδή. Ε ffs ρε eva
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν είπαμε να στήνεστε στα 4 στις παρυφές του Ολύμπου ή σε κακοτράχαλα μέρη......Αμάν και εσύ για όλα έχεις μια ένσταση δηλαδή. Ε ffs ρε eva αναλογως την διαρκεια παντα.
kuzko21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ε μωρε ειναι λιγο κουραστικο για τα γονατα. αλλα εχει ελευθερια κινησεων ειπαμε , δεν πατε για προσκηνυμα στην Τηνο γονατιστες! ημαρτον! αναλογως την διαρκεια παντα. μεχρι να παθετε μηνισκο.
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ειπαμε , δεν πατε για προσκηνυμα στην Τινο γονατιστες! ημαρτον! μεχρι να παθετε μηνισκο. ολα εινα θεμα τεχνικης εδω μια ψιλοαβγαλτη φιλη μου ελεγε οτι δεν αντεχουν τα χερια της και φυσικα εκανε το πιο βασικο λαθος
kuzko21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ελα ρε ευα, ειπαμε δε κανετε πους-απς , πους-μπακ εν φορθ ειναι το θεμα...δηλαδη ποσο βαρος να βαλεις στα χερια! Σιγα μην παρουμε και πτυχιο ΤΕΦΑΑ για ενα πηδημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις